DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 illegal kismini bilmiyorum, ve eyaletten eyalete degisiyor ama mesela benim eyaletim michiganda, lisansli silah dukkanina yahut outdoor-camping dukkanlarina gidiyorsun, heryerde var orda ehliyetinle 15 dakkada aliyorsun, semi auto her sey, literally hersey var. kalasnikov yahut ar-15 yahut ww2 sniper rifle, m1 garand, tabanca tufek pompali ne istersen var ama semi-auto. ben niyetliyim su aralar bi tane almaya, gecen dukkana gittim, apple store gibi, tertemiz ve cok modern, cok rahat cok profesyonel, o kadar kolayken legal yoldan almak, hic zencilerden alma kismini dusunmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 (düzenlendi) ben heycan olsun diye tyron falan gibi sacma bi adi olan zenciden alinmasindan yanayim... kucuk esnafi destekleyelim. Kasım 29, 2023 dasaaa tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2024 hiç fena değil, otonom sürdüğü gibi hedef takibini de otonom ateşe bağlasalar tam skynet hunter-killer olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 amerika'ya yetişebilecek füzeleriniz yok mu? artık problem değil, amerikan şehri ayağınıza geldi. kolayca patlat gitsin adamların en yetenekli pilotları ve şehir kurmaya yetecek production'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 daha ilk avengers filminde kötü bir fikir olduğunu görmüşlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Uçağa güvenilir mi abi ya saçmalama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Sam, 27.08.2024 20:05 tarihinde dedi ki: daha ilk avengers filminde kötü bir fikir olduğunu görmüşlerdir. aslında SHIELD helicarrier devasa uçaktan çok daha mantıklı bir şey. uçarak istediği yere gidebilen bir uçak gemisi birleşimi gibi bir üs yapıyorsun. mis. uçaktan önemli farkı, yerinde sabit uçabilme avantajı var ve suya inip normal bir uçak gemisi gibi kullanmaya devam edebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 gemilerin aksine uçaklar ilk darbe aldıklarında gg, gemilerdeki gibi kompartmanı kapatıp yüzmeye devam edemiyorsun. kastettiğim oydu razz'ın söylediğine yönelik. yoksa kimseden darbe almadan geniş geniş takılabilecekse iyi tabii ama daha avengers'da 15dk uçtuktan sonra gg oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2024 https://www.youtube.com/@Type56_Ordnance_Dept/videos new char unlocked, cin ordusu hakkinda konusan nerd buldum, anlattikca anlatiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2024 tam dün drone savunması lazım derken o esnada bu çıkmış, bunlardan lazım binlerce artık: bir de perun'un şu videosu çıkmış geçen ay, yeni gördüm: şayet olursa ww3'e 1970 teknolojisi ve doktriniyle girmeye çalışanlar kötü patlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2024 bizimkiler taramalıyı takmış bile. şimdi o tekmelerin ahı çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2024 napak inanak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar