Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

patici/k/ silah topiği

Bone

Öne çıkan mesajlar

illegal kismini bilmiyorum, ve eyaletten eyalete degisiyor

ama mesela benim eyaletim michiganda,  lisansli silah dukkanina yahut outdoor-camping dukkanlarina gidiyorsun, heryerde var

orda ehliyetinle 15 dakkada aliyorsun, semi auto her sey, literally hersey var. 

kalasnikov yahut ar-15 yahut ww2 sniper rifle, m1 garand, tabanca tufek pompali ne istersen var

ama semi-auto.

ben niyetliyim su aralar bi tane almaya, gecen dukkana gittim, apple store gibi, tertemiz ve cok modern, cok rahat cok profesyonel, o kadar kolayken legal yoldan almak, hic zencilerden alma kismini dusunmedim

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 7 ay sonra ...
Sam, 27.08.2024 20:05 tarihinde dedi ki:

daha ilk avengers filminde kötü bir fikir olduğunu görmüşlerdir. 😄

aslında SHIELD helicarrier devasa uçaktan çok daha mantıklı bir şey. uçarak istediği yere gidebilen bir uçak gemisi birleşimi gibi bir üs yapıyorsun. mis. uçaktan önemli farkı, yerinde sabit uçabilme avantajı var ve suya inip normal bir uçak gemisi gibi kullanmaya devam edebiliyorsun.

Sosyal ağlarda paylaş

gemilerin aksine uçaklar ilk darbe aldıklarında gg, gemilerdeki gibi kompartmanı kapatıp yüzmeye devam edemiyorsun. kastettiğim oydu razz'ın söylediğine yönelik. yoksa kimseden darbe almadan geniş geniş takılabilecekse iyi tabii ama daha avengers'da 15dk uçtuktan sonra gg oldu.

Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...

tam dün drone savunması lazım derken o esnada bu çıkmış, bunlardan lazım binlerce artık:

bir de perun'un şu videosu çıkmış geçen ay, yeni gördüm:

şayet olursa ww3'e 1970 teknolojisi ve doktriniyle girmeye çalışanlar kötü patlayacak.

Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...