Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

GERGE

Öne çıkan mesajlar

son 23 maçta 3 maç kaybetmişim sadece, o 3ünde de saçma sapan random attık takım olarak diye kaybettik gibi. kemik kadromuz güzel oldu genelde cthulhu ben varız yanımızda da applevodka, revangelis hotrod ve 2-3 arkadaş oluyor da genelde değişiyor yancılar sfsddf . akşamları ben de aranıza geliim 2-3 galibiyet aliim :( diyen varsa eklesin =P
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

son 23 maçta 3 maç kaybetmişim sadece, o 3ünde de saçma sapan random attık takım olarak diye kaybettik gibi. kemik kadromuz güzel oldu genelde cthulhu ben varız yanımızda da applevodka, revangelis hotrod ve 2-3 arkadaş oluyor da genelde değişiyor yancılar sfsddf . akşamları ben de aranıza geliim 2-3 galibiyet aliim :( diyen varsa eklesin =P

ben geliyim
Sosyal ağlarda paylaş

1 aydır hon acocuntum banli olduğu için dota 2 oynuyorum.Bu kadar rezalet bir komüniti olamaz yav.Bildiğin gerizekalılıgın sınırlarında dolaşan tipler geliyor pub oyunlarda.Ruslara sovuyordum,arada bir kaç türke rastladım,ruslara saygı duymaya başladım türklerle karşılaşınca.

Hon un gözünü seviyim vallahi.
Sosyal ağlarda paylaş

Hon'da 1 ay ban atabiliyorlar diye Hon oyuncuları adam oldu. Dota 2'de Valve'ye bile dünyanın küfürünü etsen alacağım ceza 1 gün mücadele puanı alamamak oluyor yani o gunde istediğin kadar oyun atabiliyorsun. Şayet Dota 2'de bu durum düzeltilmezse bencede Hon oynanmalı. Yada 5 arkadaş olmadan oynanmamalı Dota 2.
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Hon'da 1 ay ban atabiliyorlar diye Hon oyuncuları adam oldu. Dota 2'de Valve'ye bile dünyanın küfürünü etsen alacağım ceza 1 gün mücadele puanı alamamak oluyor yani o gunde istediğin kadar oyun atabiliyorsun. Şayet Dota 2'de bu durum düzeltilmezse bencede Hon oynanmalı. Yada 5 arkadaş olmadan oynanmamalı Dota 2.

Ceza alirsan cezalilarla oynuyorsun bi süre.

Bu arada oyunu iyi bilenler captains mod oynuyorki orayada mussalat olmaya başladı millet:(. AP de genelde leş tiplerin mekanı oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Aksine en moron adamlar cm oynuyor, cünkü dotadaki en les kitle hicbisey bilmeyip bildigini zanneden tayfa.

Bu arada tavsiyem bi 0 hesap acin ayri, o hesapla sadece ciddi oynayip kazanmak istediginizde girin bi de hic arkadasinizla girmeyin.

Benim böyle bi hesabim var %60 i gecti win oranim sonunda ki 100 win barajini da gecti o hesap. Bu hesapla girdigimde hakikaten iyi bilen adamlar denkgeliyor karsiya da benim takimima da. Gecen prolardan biri vardi karsida adam kendi koridorunu domine etti ama biz yendik takim oyunuyla bildigin marjinal anlar yasiyorum :)

Normal oynadigim hesapta bazen iyi denkgeliyor bazen 2-3 kaybedince direk les kitleye düsüyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

ne zaman random oynadıysam hep leaverlar çıktı karşıma. hoşuna gitmeyen hero gelince zınk basıyor quiti herifler. allpickte mallarla da olsa oyun bitirme şansın var en azından. ama ben çıldırmak istemiyorum diyosan en temizi 5 kişi toplanıp giriceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...