Black-ice Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 eski dota neyse yapıyor adamlar eski dotada denge yok mu şimdi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 kzpmaza said: notail'in ustune tanimam meepo'da. no tailin guide ı ile ben de iyice geliştirmeye başladım, elim alışsın iyice publicte de denicem bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Gençler 4 lü turnuvamsı lan party organize etmeyi düşünüyoruz. Çıkar mı ilgilenen oynamak isteyen? Kadıköy'de olacak yer olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 bu haftada hero yok zzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 2014'te tüm heroları eklemiş olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Ayol ne güzel https://chrome.google.com/webstore/detail/dota-2-stream-browser/cnhfhjlfbaehncgjfnleejhehimhleip?hl=en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 bota gelen nerf ile hard lane sololara ağır darbe vurdular,sonderece anlamsız olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Hardlane solo konseptini öldürebilseler keşke. Dota'ya verilen en büyük zararlardan birisi o hardlane solo konsepti. Lane aksiyonu önemini kaybetti bunların yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Masticore said: Ayol ne güzel https://chrome.google.com/webstore/detail/dota-2-stream-browser/cnhfhjlfbaehncgjfnleejhehimhleip?hl=en vallahi aklıma gelmişti sdfljk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 neler var ya, hic kullanmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 test ettim onayladım güzel icat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Ayıptır sorması. Towerlar daha mı yavaş ateş ediyor nedir? Tamam Google'da da aratabilirdim ama alttab yapıp sorayım dedim. Sanki böle yavaşlamış gibin geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Evet haklıymışım. Towerlar %25 yavaşlamış. Önümüzdeki patchle fixliceklermiş. O zamana kadar Long Live Balanar, Long Live Tower Dive!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Seri düzeltirler onu ya niye böyle bi izbelik yapmislar acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Mighty_THoR said: bota gelen nerf ile hard lane sololara ağır darbe vurdular,sonderece anlamsız olmuş.bota gelen update? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 az önce empire fena yaladı naviyi. wisp+ck aktı adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Wisp denen salak heroyu kaldirsalar keske dotadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Haşa de ülen :D Ben çok seviyorum Wisp'i. Diğer supportlar gibi değil. Böle ultimate support modunda takılıyo kendisi. Yapışıyo bi adama. Tamaaam. Sen nereye ben oraya. ben nereye sen oraya... Asker gibi lan hero "Her! Şey! Keri! İçin! Her! Şey! Keri! İçin!" Skilleriyle oynanabilir tabii de. Konseptini çok seviyorum. Tam yancı. @Fizban Tranq boot'u abartı nerflediler. -4 defa hit aldığında ms bonusu 75'ten 50ye düşerdi. 3 defa hit alınca ms bonusu 75'ten 25'e düşüyor. -Tower, Rosh ya da hero vurmadıktan sonra heal bozulmazdı. Şimdi 21 damage yediğin an bozuluyor. -Cd'si 40'tan 60'a çıktı. Verdiği heal 170'ten 250'ye çıktı. (Oran aynı ama spamlayıp full hp gezdirtmiyor.) PL op op diye çok ses çıkıyodu. PL'in opluğu çok rahat farm bulabilmesiydi. Farmını kısıcaz derken bütün hard carrylere bot vasıtasıyla kökten nerf getirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 DeathLord said: Wisp denen salak heroyu kaldirsalar keske dotadan. cok pis sopalarım düzgün konus :p oynamasi inanılmaz zevkli, azcık yetenekliysen tek basına oyunun akışını degistrirsin, easy champ durumu falan da yok, gayet zevkli kullanıslı team herosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 çözünürlüğü oyun dosyalarından ayarlama var mı ? garip bi şekilde sadece doto2'de hata veriyo ekran bu çözünürlüğü görüntüleyemem diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 DeathLord said: Wisp denen salak heroyu kaldirsalar keske dotadan. dünyanın sonu mu geliyor, common sense dahilinde şeyler söylüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 meepo kasıyorum da nasıl farketmemişim ben bunu ölümcül birşeymiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 pubda bilen 2 adam wisp+1 aldığı zaman ortalık pisleşiyor bildiğin. E hadi bişey demedik de turnuva seviyesindeki maçlarda da bu kadar yargılıyorsa olmaz yani. Mapte istediği yere ışınlanma muhabbeti abartı acil nerf lazım buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 DeathLord said: pubda bilen 2 adam wisp+1 aldığı zaman ortalık pisleşiyor bildiğin. E hadi bişey demedik de turnuva seviyesindeki maçlarda da bu kadar yargılıyorsa olmaz yani. Mapte istediği yere ışınlanma muhabbeti abartı acil nerf lazım buna. bu oyunda 10 yıldır furion var abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Furion tek hero, kendi başına gidiyor ve nuke spell'i yok adamın dagon yapmadığın sürece. Whispte atıyorum slayer'ı alıp gidiyorsun yapıştırıyor lagunayı gg wp. Kaos alıp gidiyorlar işte stun+stun nuke ölüyorsun direk, saçma yani hakiki bi nerf lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar