Flassh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 fps sorunu düzeltiyse isterlerse 10gb update yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 bide matchmaking koysalar adam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 En azından ignore attığım adam bir daha oyunuma gelmese bir daha, ona bile sevinirim ben. Bütün malları ignore ediyorum, yine aynı oyuna girdiğim çok oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Direkt rusları atsalar aslında sorunların %70 i çözülecek de politik değil :(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 ıyy türkçe kullanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Ben her oyuna girdiğimde loading de tüm tanımadıklarımı reportluyorum. Her gün geliyor 2 3 tane eyvallah diye yazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 o video antrenman falan mı ? üst üste 4 kere blink yapıyor çünkü. cooldown falan yok sanırım. var mı böyle bir mod bilmediğimden soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 wtf modu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Dün de bugün de aynı şey oldu ya. uzun süren oyunları kaybedince çok fena sinir oluyorum. 70 dakka oyun mu olur lan. dün ezdiğimiz oyunda adamlar base rush yaptı yenildik. yarmaya gidiyoruz artık, biz bekliyoruz ki kuledibi bizi karşılıcak adamlar. bi girdik içeriye sessiz sakin kimsecikler yok. adamlar alttan base e girmişler bizim tertemiz yapmışlar. az önce bi oyun attım adamları yine eziyoduk. ama late game e kaldı oyun ne yazık ki. bizde de bitek oyun kurtarıcak sven var o da allaha emanet. karşı takım full late game afsdfsdf götümü yırttım resmen ama olmadı. 70 dakika sonunda defeated yazısı görmek çok koyuyo bana ya. troll,huskar ikilisine karşı ne yapılır arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 early game alcaktınız yapçak bişey yok o dakikadan sonra,işte pub olunca laf anlatamıyosum millete,push deniyosun altta üstte biri kalıp kasıyor sonra adamlar kill alıp farmlarını katlıyorlar vs zor iş şans işi pub. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 troll neysede, huskar cok kötü ya, ultiyle hem charge'lıyo hem slowluyo bide + damage ve attack speed alıyo, kendini heallaması da cabası..1v1 de cogu heroyu alabilecek kapasitede bi hero.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 bkb kasmadan önce huskarı ve trollü o kadar rahat alıyordum ki 1v1de. uçur,stun at,ilk skill,ulti. ölmesse düz vuruş. ama işte bkb elini kolunu bağlıyor adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 void talisman(dotadaki adını unuttum) kurtarabilirdi bi süre,en azından bkb bitene kadar yaşatırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ghost scepter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 huskar ulti atarken blademail basın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 kzpmaza said: Dün de bugün de aynı şey oldu ya. uzun süren oyunları kaybedince çok fena sinir oluyorum. 70 dakka oyun mu olur lan. dün ezdiğimiz oyunda adamlar base rush yaptı yenildik. yarmaya gidiyoruz artık, biz bekliyoruz ki kuledibi bizi karşılıcak adamlar. bi girdik içeriye sessiz sakin kimsecikler yok. adamlar alttan base e girmişler bizim tertemiz yapmışlar. GOGO BUY TP :D Ya da o kadar uzadıysa bi zahmet satın o PT'yi de Travel'a çevirin:D O da mı olmadı. Satın karşı tarafın base'inde botunuzu tp olun base'e. Oyunlar genelde o kadar uzamadığı için pek çok oyuncunun tecrübesi kısıtlı oluyor. Dakka 60'ı gördüğüm her maçta boş slotum varsa item almayıp TP'ye ayırıyorum ya da botu satıp Travel'a dönüyorum. Eğer takım arkadaşlarına laf dinletebilirsen asssssla böyle bir sorunla karşılaşmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 avustralya oynayın beyler, 350 ms ama 1 tane rusa rastlamadım müthiş ortam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 - Added Team Matchmaking! Teams have a public rating based on their performance against other Teams. - Added Language setting for Matchmaking! http://dev.dota2.com/showthread.php?t=72559 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 oh oh negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ahaha çok acayip oyunlar attık bugün 5 kişi girdik slark alıp ortaya geçtim diğer 4 arkadaş ormana girdi dediler kazanırsın sen 5v1 oyun başı pot tango bottle falan da aldılar bana pms ve orb of venom aldım bende kendime kazandım valla :D gerçi ormana falan geliyolardı arada bizimkileri kesmeye ama gidip öldürüyodum hepsini afasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 - Added Language option for Matchmaking. You will find players when matchmaking that have selected the same language(s). bu ne lan :D. Böyle seçenek mi olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 rus filter at last Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 hala matchmakingi düzeltmek yerine sorunun etrafından dolaşıyorlar inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Ee sirke sineği kadar beyni olmayan rusların ingilizce seçmesini engelleyen nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Abi adamlar bariz korkuyor racial ayrım yapmaktan, bir yandan da etrafından yol arıyorlar ahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar