Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 bok gibi matchmakingimiz var demiş valvenin müdürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Ekmek said: Dev forumlarında gördüm demin, redditten alıntıydı. EEEEEEEEEEKKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Oce4n said: bok gibi matchmakingimiz var demiş valvenin müdürü of şimdi mm iyi siz kötüsünüz diyenleri tek tek bulup rezil etmek vardı da neyse. utanclarından dotayı silsinler yeter oınlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 MM kötü ama siz mm den daha kötüsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 adamınız gol diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 3korner 1penaltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 çok kötü oyunlara denk gelmiyordum ne oldu ya? çok fail bir takıma denk geldim az önce. Karşı tarafta aynı şekilde kötüydü ama bizim takım çok çok daha kötüydü. Örnek vermem gerekirse: bizim base önünden %15 canı var diye adamı kovalamaya başlad 4 kişi. Onların base in oraya arkadaşı bıraktılar, yolda dönerlerken 2 si talan oldu. O sırada alt üst kuleleri yarıyolar felan.. herneyse niye böyle oldu ya.. Oyunun ilk günlerine döndüm sanki. :( edit: neyse sonraki oyun düzgün oynandı. Bi süredir dengeli takımlara denk geldiğimden böyle bir komediye şahit olunca, biraz duygusal davranıp ağlamışım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 of bi adam vardı neydi adı lan sistem süper siz kötüsünüz. benim oyunum sizi aşar izleseniz anlamazsınız falan diyodu. gaben'in göbeği patlasın suratında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 http://youtu.be/t8QEOBgLBQU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=yE9ecc0eQC0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Adama soruyorlar niye dotabuff'ı engellediniz, çünkü şu andaki rating sistemi iyi çalışmıyor. Fikir olarak iyi ama uygulaması kötü diyor. Yani bir kere sürekli söylenenen rating yok olayının saçmalık olduğunu görüyoruz. İkincisi matchmaking sistemi konusunda direkt bir yorum yok. Sonuç olarak yeni bir ranking sistemi oluşturmayı düşünüyolar ki çok isabetli. Galibiyet/mağlubiyet kill, deat, assit falan bir oyuncunun gerçek değerini vermez çünkü. Ama nasıl bir ranking sistemi olacak, burada ipe sapa gelir bir şey demiyor, lafı dolandırıyor. Bence biraz bahane etmiş, o içerikten biz para kazanacağız dememek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 peki bu videonun üstüne puppey 'nin dendiye invokerının çok kötü olduğunu düşündüğü için invoker oynatmadığını biliyormusunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 oha iki gigacayt şimdi gördüm lan oyun silindi baştan indiriyo falan sandım steame küfür ediyodum ki patchmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Vidyoda bişey yok zaten sırayla spelleri atıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 rapor etmek işe yarıyor mu? yani kazandığımız oyunu, 2 kişinin 10 dakika afk olması yüzünden kaybediyor hale geldik. Çıktım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 DeathLord said: http://www.youtube.com/watch?v=yE9ecc0eQC0 adam o kadar neye basiyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 50 çeşit spell yağdırıyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Densiz said: rapor etmek işe yarıyor mu? yani kazandığımız oyunu, 2 kişinin 10 dakika afk olması yüzünden kaybediyor hale geldik. Çıktım bende. rapor işe yaramıyor ben her gün en az 10 rapor yolluyorum açıklama kısmında gabe ve annesi ile ilgili cinsel pozisyonları tartışıyorum hala banlamadılar, okuduklarına inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 bana sürekli yaptığınız rapor için teşekkür ederiz,gereken yapıldı falan diye mesaj geliyor,ne yaptılar falan bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 low prioya atıyorlar işte maksimum ceza bu şuan için, ilerde ne olur bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 http://tr.twitch.tv/tobiwandota vay be... ne oyunlar dönüyormuş ya. Çok sağlam hareketler gördüm. Gerçi aynı zamanda çok fena faillerede şahit oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mighty_THoR said: Densiz said: rapor etmek işe yarıyor mu? yani kazandığımız oyunu, 2 kişinin 10 dakika afk olması yüzünden kaybediyor hale geldik. Çıktım bende. rapor işe yaramıyor ben her gün en az 10 rapor yolluyorum açıklama kısmında gabe ve annesi ile ilgili cinsel pozisyonları tartışıyorum hala banlamadılar, okuduklarına inanmıyorum. S-H said: bana sürekli yaptığınız rapor için teşekkür ederiz,gereken yapıldı falan diye mesaj geliyor,ne yaptılar falan bilmiyorum rapor gayet de işe yarıyor. raporladığınız adam akıllanmış heralde sizin. bakınız bu konu ile ilgili ss'li postum bile var. Black-ice said: adam olun ulen http://i11.photobucket.com/albums/a181/karabuz/agziniburnunu.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 2gb patch üstüne 500mb patch ne arkadaş... amacın ne valve? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Test için de aynısı gelmişti, dev forumlarında var açıklaması. Bütün dosyalama sistemini değiştirmişler. Optimizasyon yapmışlar ve sonraki updatelerin daha kolay uygulanmasını sağlamışlar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Ben o 500mb ı hiç görmedim bile ne ara geldi ya :/ Bu arada MM'i düzeltsinler artık lanet olsun ya oyunumdaki adam senin DBR'en kaç benim 1600 diye gurur duyarak falan söylüyor. Bu ney lan!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar