Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dt başladı adam diyoki golden roshan almaya çalışalım.bak şimdi adamlar 1 saniyede öldürüyor 10 kişilik takımlarla biz random 10 kişi, sadece 2 kişi ingilizce biliyor (onlar da benle bu teklifi sunan eleman) adamlardan alıcaz rekoru.ne tuhaf adamlar var ya.

bütün oyun boyunca deli gibi sağa sola koşturup kimseye mana vermeyen bi KOL vardı yine takımda resmen bu herodan tiksindim ya.
Mesaj tarihi:
win streakim lose streak e o kadar hızlı dönüştü ki ne oldu anlamadım lan... mm sistemi sanki fuck you dedi, bütün gün istisnasız kaybettim. takımdaki luna, templar fln 1-15 fln hep. sanki yukardan birileri ipleri çekerek fuck you thats why diyor. eski wepla enrage günlerime döndüm
Mesaj tarihi:
hahaha boşver zaten ya, event boyunca millet yumurtaları fulliycem diye kastı. Şimdi herkesde full unusual essence basılmış beyaz yaratıktan var. Senin ki orjinal olucak sadf
Mesaj tarihi:
şu yumurta olayına kasıcaktım bende ama cidden herkes kastı. mythical shadow olmadığı sürece aşırı rare bir şey olmayacak. keşke ben de sadece düz yumurta bıraksaydım lol. gerçi 2 yumurta var bende. biri sanırım düz yumurtaydı.
Mesaj tarihi:
harbiden ben dota oynarken slark felan yoktu tam performansı nası bilmiyorum ama kağıt üstüne o kadar güzel heroyu nasılbu kadar mundar ediyolar anlamadım.
Mesaj tarihi:
burst damage e çok dayanıksız zaten canı falan az, bir de direk mom çıkıyorlar, ilk skill kendine de vurduğu için mundar oluyorlar.

Eski dotada slarka direk AS ve tank build giderdim. Çok fena eziyordu hero öyle yapınca ama kötü geçen bir early sonrası dönüşün olmuyor.
Mesaj tarihi:
açıkcası ben ilk defa slark ile oynadım gayet başarılı bir hero. Özellikle late game'de diğer carryleri öttürebilme şansına sahip ki böylece feedlenen herolar yüzünden tükenen çabalara adeta gandalf gibi umut veriyor.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...