screwy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 lobi sifre pati go go gog o +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 +3 sifre pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 bugüne kadar gördüğüm en gerizekalı komünite toplanmış heralde dota 2'ye matchmaking'de böyle ise hep, kanser olurum ben. 10. dakkada takımdan 3 kişi çıktı, geriye kalan chaos knight ve ben necrolyte. o da cahil ağzına tükürdüğümün gerizekalısı, pushlayalım diyorum ormana girer, creepe stun atar falan çok fantastikti. karşı taraf daha gerizekalı 4 kişi 55. dakkaya kadar yıkamadılar. içim daraldı, 12 tane invite var inventoryde, vermiycem kimseye. sonra küfür yemek istemiyorum. böyle eziyet çekmedim ben, ruslarla lol oynarken bile daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 solo oynamak eziyet ya bugün bana da mal bi dk denk geldi,50dk wood farm yaptı herif,2 adım yanında fight oluyor herif yine de farmını bozmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 hangisi daha kötü bilemiyorun rank sisteminin olmaması mı yoksa olması mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 belli bi rank sistemi olmasi lazim. Hani 500 maç yapıp oynunun dinamigini anlayaman bi sürü adam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 abi geçiniz bunları ya.Kendin oyun açmak kadar zevkli değildi hiç biri. Yani statların bir yerde yazıcak ve sen seçiceksin oyuncuları. Rus gördünmü kick fln... İyi oyuncu yakaladınmı takımına alıcaksın . Son saniye quitleri sdasfa özledim valla Eski sistem,private oyun kurar gibi olucak.Asıl öyle zevkliydi be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 honun sistemleri iyiydi valla çok özlüyorum şu an açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 hon'un sistemi buna tercih edilebilir. Ancak dota 2'nin artısı oyuncuların gelişimine daha açık. Hon'da belirli bir aralığa oturup kalıyordun büyük ölçüde. Dota'da ise, evet dandik adamlar denk geliyor, ama aynı oranda sizden iyiler de denk geliyor. Aynı zamanda hızlı rank atlayabiliyorsun. Bence bu bir tercih meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 yalnız hondaki rus çukuru neydi öle ya, ezkaza bi lose streak'e bağladın mı düşüyodun direk çukura. çık çıkabilirsen bir daha muhasır medeniyetler seviyesine. anan ağlıyodu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 honda pub oynamak için baya depresyonda olmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 MM sistemine ruslarla oynamak istemiyorum şeklinde bir seçenek gelmesi yeterli bence. Adamların kendi russian serverı var hala europe oynuyolar, hatta europe bile 2ye böldüler west east diye gene de oynuyolar hepsinde.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 En güzel çözüm hellban. Europe seçenleri de rusya'ya atacaklar ip'den algılayıp. Haberleri bile olmayacak adamların. Böylece mutlu mesut yaşamaya devam edeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 win streakteydim yine oyun her maç karşıya 5 tane benim gibi adam benim takıma da 4 rus koyuyor istisnasız 4 maç oldu arka arkaya sürekli rus geliyor allah bin türlü belanı versin valve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Onlarin bazilari ukraynali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Sparkcaster said: win streakteydim yine oyun her maç karşıya 5 tane benim gibi adam benim takıma da 4 rus koyuyor istisnasız 4 maç oldu arka arkaya sürekli rus geliyor allah bin türlü belanı versin valve Tek girdiğinde ABD doğu oyna. Lag yok bağlantın çok kötü değilse. Çoğuda adam gibi adam konuşuyorlar en azından trollemiyorlar takım oyunu mantığı var. Ruslara göre yada Eu serverıa göre bir 10 kat daha temiz en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 http://i.imgur.com/G25q1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Ya şaka gibi, 100 - 150 win'li 9 oyuncunun arasına daha ilk oyununu oynayan adamı aldı matchmaking. Sonra da 5 dakikada 7 death tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 oyunda matchmaking yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Buddha said: Tek girdiğinde ABD doğu oyna. Lag yok bağlantın çok kötü değilse. Çoğuda adam gibi adam konuşuyorlar en azından trollemiyorlar takım oyunu mantığı var. Ruslara göre yada Eu serverıa göre bir 10 kat daha temiz en azından. Tavsiyeni kesinlikle deniyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kN3_3ECEK-M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 dünyanın en aptalca videolarından biri olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 sakin ol şampuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 geri ver hayatımdan çaldığın zamanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar