samaella Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 zegna zegna dediler... 600 wini var dediler..... rape ettileerrrrr
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 ahah lan illa konusturmayın :D juggerla o kadar cok kestimki kılıcı biledim base de ilk oyun dfgfdg
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Ya ilk oyun organize olamadık. Bi an bi anlaşmazlık bişiler oldu. Lanelere yanlış dağıldık ondan oldu. Sonra gördük canım inanmalarını :D:D:D:D
eldar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 oyunun denge sistemi kötü değil, 1-2-3-4 kişi girdiğimde galibiyet yüzdelerim değişmiyor. 5 kişi girersem normale göre daha fazla yeniliyorum çünkü o zaman daha çok takım oyunu gerekiyor. Geçen ay mı ne tek başıma 11 win streak yaptım (2 oyunda 2 kişi girdik). Ama şu kötü bilmeyenle bileni bazen çok yan yana koyuyor. Özellikle noob bir arkadaşıyla party kuranlar dengeyi bozuyor.
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Şu dediğin dün oldu bana, oyun başladı 2 arkadaştan biri diğerine herosunun spellerinin ne işe yaradığını anlatıyordu. Kaderime küstüm 0 winli adamın takımımda ne işi var diye sonrasında öğreten kişi fazlasıyla dengelediğini gösterdi oyunda :) adam bildiğin yargıladı düşman takımı.
reampage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 abi matchmaking için duyarlı olması lazım noobsa arkadaşınız dışlayın onu oyununuza almayın matchmaking bu kadar işte.
screwy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Aceace said: Ya ilk oyun organize olamadık. Bi an bi anlaşmazlık bişiler oldu. Lanelere yanlış dağıldık ondan oldu. Sonra gördük canım inanmalarını :D:D:D:Dikinci oyun yoklugumda ezildiler mi yoksa
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 O diilde bu 5v5'leri daha sık yapsak ya. Yenildiğimiz maçta da yendiğimiz maçta da çok zevk aldım. En azından paticenek 5li partiler halinde pub girelim. Cidden çok güzel oluyor. Dün gece için herkese teşekkürler.
Arma Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 screwy said: Aceace said: Ya ilk oyun organize olamadık. Bi an bi anlaşmazlık bişiler oldu. Lanelere yanlış dağıldık ondan oldu. Sonra gördük canım inanmalarını :D:D:D:Dikinci oyun yoklugumda ezildiler mi yoksa ilk oyun dayak yemiş olabiliriz ama 2. de yönetim güzeldi.
S-H Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 160k online var,bu kadar kalabalık görmemiştim
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Adam lazım olursa noob olarak aranızda bulunmak isterim. :p
screwy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 butun gızlar toplandık +3 falan bekliyoz lobi go
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 +1 kaldı. Lan bi kişi için işkence çektirtmeyin gogogo.
Öne çıkan mesajlar