BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Bugün çalışırken farkettiğim bir durum oldu, üstünde çalıştığım dosyalarda büyük veya geri dönülmez bir değişiklik yapacaksam el oyalayan ufak değişiklikleri yapıp direk dosyayı kaydediyorum hani oyunlarda öyle bir noktaya gelirsiniz ya, mesela kapalı bir kapı yada önü yaratıklarla dolu bir mekan, "ahanda burası kesin osurtacak" dersiniz geriye döner cephane fln toplarsınız sonra aynı noktaya dönüp oyunu kaydeder öyle girersiniz.. şimdi ne zaman dosyada (elbette excel) büyük bir değişiklik yapacak olsam "ahanda boss fight" diyorum çünkü biliyorum ki arada linkler patlayabilir, ctrl+h yaparken bir hata olabilir ne bileyim çoklu sayfa seçiliyken yanlış değişiklik yaparım ctrl+z işlevsiz kalır dosyayı aç kapa yapmak gerekir hep bir "boss fight" kafasına giriyorum, işime de yarıyor daha az ve dönülebilir hata oluyor olursa, dosya çatlarsa patlarsa sizde oyun oynamaktan oluşan ve gerçek hayatınızda pratik anlamda işinize yarayan alışkanlıklarınız var mı? öyle merak benimkisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mass Effect sayesinde gerçek dünyada her karakteri Romance'liyebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 araba çalıyorum fahişe dövüyorum puana puan demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 oyun oynarken osurmuyurouz sende nasil bi popo var BabacumMostors. konuya gelirsek. Starcraft baya bisi katmistir. Dosyalari acip kapama klasörler vs vs isik hizinda. bir cok arkadasim dur lan yavas hic bisi göremedim demislerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 counter strike oynarken aztec haritasında tam kapının ağzında duran troll oyuncu dışında bir oyunda problem çekmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 geçen ay ortalarında oldu pik demirlerde sülfür kalmış tokluk testleri geldi yerin dibinde falan sunder stackleyip incinerate spamledik sabaha kadar düzeldi gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Her turn tabanlı oyun maratonundan sonra, normalde de turn tabanlı düşünür oluyorum bir süre. İşte kalkmak için 2zp, şuraya gitsem 3 ap gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 yüze görüştügüm benden daha cüsseli insanlara atar yapmamayı ögrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 hayalgücüne katkı yaptıkları bir gerçek, kitap okuma alışkanlığına katkıları var, farklı bakış açılarından olaya yaklaşmanı sağlıyorlar, tarihe merakını arttırıyor, yabancı dile katkıları var. Yani uzmanlar aman çocuklarınızı oyundan uzak tutun diyorlar ama araştırılmamış bir saha olduğu için cahil yorumlar olarak yorumluyorum bunları. Oyun dediğimiz olgu büyüyünce biten bir durum değil, kahvehaneler boşuna dolup taşmıyor yalnızca işsizlik mevzusu ile alakalı değil. Oyun her yaşta insana katkı sağlıyor, bilgisayar oyunlarının ise tavla, batak, okey gibi oyunlara nazaran daha çok katkı sağladığını düşünüyorum, uzmanlar tırt kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 PastorOfMuppets said: Mass Effect sayesinde gerçek dünyada her karakteri Romance'liyebiliyorum. http://i.imgur.com/4OzP7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 bone win yapmis direk. belli sayida oyun oynamis (ozellikle rpg) olmanin aklima gelen ilk katkisi gre'deki vocabulary'ye calismamak oldu. latince kelime hazinem olusmus bilmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Karpal Tünel Sendromu duruş bozukluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 kız kardeşini geyikten kurtaranlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 özellikle rts oyunları multitaskingi epey geliştiriyo, fps den çok prince of persia tarzı bulmacalı oyunlar, ya da real time el-göz kontrolü gerektiren oyunlar haddinden fazla katkıda bulunuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Alzheimer olmıcaz büyük ihtimalle B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 şuanki araba sürüş tekniğimi yol tutumumu zamanında oynadığım nfs, gta, gt,taxi driver, midtown madness, driver ve burnout serilerine borçluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Vocabulary ye cok katkisi var. Bazende hobi kulubu etkisi yapiyor, degisik insanlarla tanisiyorsun, ya da beklenmedik bir anda muhabbet bilgisayar oyunlarina geliyor, vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 cmr + g25 gerçekten refleksleri iyileştiriyor. bunun dışında civilization gibi serilerin de stratejik anlamda fayda sağladığını düşünüyorum. -buna insan ilişkilerindeki stratejik yaklaşımlar dahil değil. en azından bende değil- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Peki ya götürdükleri. Hı. Hıı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 tetris sayesinde her yere sığdırabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Boci said: Peki ya götürdükleri. Hı. Hıı? milyonlarca şey var abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 gercek hayattan oyunlara katıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 abi o senin büyüklüğün. biz burada average human being üzerinden konuşuyoruz hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 simcity hepimizi melih gökçek yaptı fm de fatih terim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 keeping me sane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar