Zep Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Abi oyuncularin performasnlarini aldiklari paralar uzerinde degerlendirirsen tr'deki yabancilarin hepsinin uber istatistikleri olmasi gerekir. Onun disinda etoo' nun falan her macta hatrick yapmasi lazim. Aldiklari parayi konusucaksak o baska seyleri knusmamiz lazim.Ona bakarsan emre yektada bedavaya oynayan oyuncular onlarada para sacalim o zaman boyle bir iki mac daha oynarlarsa. Taktiksel anlamda terime soylebilceginiz cok bisy yok 4 orta sahdan sikayrt ediyosunuz ama gs oynadigi her macta ( manc dahil ) orta sahanin kontrolunu elinde tutan takim ki topla oynama yuzdelerinde belli oluyor zaten. Simdiye kadar sorun defanstaydi urfalujinin sakatlanmasindan sonra. Gol yollarinda da oyle cok sikinti cekmedik hic bir zaman.he dedigin gibi kanat organizasyonlarinda eksik takim kanat oyuncularindan dolayi, bu da bazi maclarda sorun yaratabilir ama eldeki malzemeye gore degerlendirirsen takimin performansinin altinda oynuyor vs diyemezsin. Devre arasinda takviye gelir vs tekrar konusurz ama suan icin bu kadroyla bu oyunu opunde basiniza koyun diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Sotto said: bana 2 orta saha ile başarılı olmuş bir takım söyler misin. alman milli takımı, manchester utd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Manu 2 MC ile mi oynuyor? Keza Almanya? Biz direk 2 MC ile oynuyoruz...Saf 4-4-2 diziliş. Hücumda işte kanatlar içeri filan geçip ortayı kalabalıklaştırıp top tutuyor. Kanada inme sorunu oluyor, yoksa 2 orta saha değil aslında bizde. Ama o kanatların bu kadar içeri girmesi bazı zamanlar pozitifken, oyun kilitlendiği zaman veya rakip seni ortada daha fazla adamla karşıladığında Ordu maçı gibi, kanada inemediğini bildiğinden hücumda kitleniyor... Bir de sorun 4-4-2'den çok, E. Çolak veya Hamit'in açık özelliği olmaması bence. Ben topun geri çekilip yapılan ortaları genelde sevmem. Bildiğin stoper antrenmanı. Ama çizgiye indiğimizde baya tehlikeli olabiliyoruz. Her takım için geçerli tabii bu. FB'de mesela Hasan Ali GG filan iyi bindiriyor. Bizde yük artıyor kanatta Riera ve Eboue'ye sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 evet 2 mc ile oynuyor manu, carrick ile cleverly'i oynatıyor, forvet arkası rooney'i orta sahaya katmamak lazım. almanya da khedira - özil - sweinsteiger orta sahasını oluşturmadan önce klose-podolski çift forvet 4-4-2 oynuyordu. bizim 5 orta saha ile oynamamız için çok iyi 2 çizgi adamımız olması lazım, oyuncular buna uygun değil. amrabat solda oynuyor ters ayak, sağda oynayacak böyle bi adam yok. o taktikte böyle kanattan yardırıp gidecek 2 tane taş gibi kanat oyuncun olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 O diziliş daha çok 4-2-3-1 gibi geldi bana. Özil mesela 3'lünün ortası keza Rooney. Kaldı ki arada Kagawa giriyor oraya ama çok maçlarını izlemedim. Bizim maçta kimler vardı, sanırım Scholes-Carrick-Kagawa vardı. Bıraktı topu bize Manu özellikle ikinci yarı. Biliyor çünkü bu takım kanada inemeyecek, ortada top gezdirecek. Tak hızlı toplarla baya pozisyona girdiler de atamadılar.. Ben hep kafamda Melo-Selçuk-Hamit'li, önlerinde Amrabat Burak Umut'lu bir kadro düşünmüştüm. Belki denemiştir FT bilemeyiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 O taktiksel dizilisler elinde ki oyunulara gore deger kazanir. Bu takim uefayi aldiginda 3-5-2 oynuyordu ona bakarsan, terim bilmiyor mu 5 orta sahayla oynamayi, var mi ama ona gore back oyunularin? Onun disinda 4-5-1 de denemedi mi ilk geldiginde hamit disinda orta saha ayniydi.oldu mu olmadi, sonra 4-4-2 ye dondu daha iyi verim aldi. Ayrica yok diyoruz abi dedigin ozellikte kanat kimi cikarsin oynatsin? Hala kanat organizasyonu yok diyosun. Ona ragmen orta sahayi 5 lersen bu sefer iyice orta sahaya sikismis olursun ileride de baski yapan bir forvetini kaybetmis olursun. Aynisini dorukta yazmis yukarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Geçen sene doğru denendi o taktik tutmadı. TR'de başarılı olman zor çünkü rakipler acayip kapanıyor, kaos futbolu oynanıyor. Adamlar 12948190 kişi orta sahada önlibero on kişi kapanmış. Ama Avrupa sanki daha farklı be. Top sende olunca eğer organizasyon geliştiremiyorsan delemiyorsun o takımarı 2 koşu 1 pres bir ara topuyla. Bende fikir yürütüyorum işte, şu bu denense diye. Yoksa bir iddam yok elbette. Ama 2 orta saha Selçuk Melo, Selçuk Yekta gibi dikini de gidemeyen adamlar olunca önlerinde de pas alışverişi yapamadıkları zaman, Umut vs gelmediğinde veya etkili olmadığında, aksıyor sanki. O zaman içeri kaçıyor E. Çolakla Hamit. Bu işte bazen iyi oluyor sanki bazen kötü gibi. Bazen o kadar bariz ki kanat bindirmesi olsa pozisyon olcak. Ama dönüyoruz biz geriye. Manu acayip kanattan bindiriyor mesela ama işte bizde öyle adam yok. Mesela Manu kanattan bindirince bizim bekler epey zorlandı. Pek yardım gelemedi ilerden. Zor iş yani. Allah'tan Riera bakmayın adapte oldu, bence çok iyi oynuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Zep said: O taktiksel dizilisler elinde ki oyunulara gore deger kazanir. Bu takim uefayi aldiginda 3-5-2 oynuyordu ona bakarsan, terim bilmiyor mu 5 orta sahayla oynamayi, var mi ama ona gore back oyunularin? Takımdaki ikinci senen, şampiyonluk primi+ŞL primi+yayın gelirleri derken hayvan gibi gelirin oldu. Yoksa alırsın, dünya standartlarında oynayan bir takımın olur. Caretaker hoca değil, O ne yaptı, transfer ne zaman tamamen kendisine bırakılırsa yaptığı hataları yaptı. İsimli ama beş para etmez adamları yüksek ücretlerle takıma kattı. Bu sezon Terim'in yaptığı transferlerden hangisi tam anlamıyla katkı sağladı takıma? Takımı sırtlayan ve götüren yine geçmiş senelerdeki oyuncular, Tarkan Batgün'ün ve transfer komitesinin transferleri ... Şu Fatih Terim'in iyi bir hoca olduğu düşüncesinden vazgeçmek gerek önce. Tamam 10 yıl önce harika bir adamdı ama artık tamamen çağ dışı ve yetersiz kalıyor. Yerden yere vurduğumuz Lucescu bile 10 yılda her yeni sisteme ayak uydurup TSL'den daha boktan bir ligden dünya markası takım çıkarmayı başardı. Fatih Terim? İngilizlerin bile vazgeçtiği ve sadece umutsuzluğa düşen takımların skora yatmak için kullandıkları klasik 4-4-2 ile yoluna devam ediyor. Biz demiyoruz 4-2-3-1 günümüzün formasyonu, oynatsın vs. Ama en azından çağ dışı, unutulmuş formasyonlardan vazgeçsin. 4-4-2 oynatacaksan da en azından 2-3 sağlam kanat transferi yapması gerekiyordu ki onu da yapmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 abi gs'nin harcadığı bonservis parasına alabilceğin 2 tane dünya standartında kanat oyuncusu söylermisin bana lütfen türkiyeye gelmeye can atan. hamit transferini yanlış olduğunu zaten başında beri söylendi. ambaratta zaten baya baya 4-4-2 kanat oyuncusu ters ayak olması bir şey ifade etmiyor. sağ kanatta bi keita olsaydı kimse burda 4-4-2 ye laf edemezdi. dediğim gibi o dizilişler elinde ki adamlara göre değer kazanıyor. şuan elindeki hiç bir forvet 4-3-3 te ileri uçlarda oynayacak adamlar değil. 4-5-1'inde neden olmayacağını söyledik. şuan için forvetlerdende en fazla verimi almak adına oynatabilceğin en iyi taktik bu. yaptığı transfer tercihleri her zaman doğru değil ama bu taktiksel bilgisinin bir samet aybaba seviyesinde olduğu anlamına gelmiyor. samet aybabadan dünya çapında bir teknik direktör gibi söz ederken fatih terimi itin götüne sokmak pek akıl işi değil senin yaptığın. terim ayrıca gayet üstüne koyarak devam ediyor, yaptığı yanlışlardan dönebiliyor, oyuna müdahalelerinide her geçen gün geliştiriyor bence. he adam başında beri 4-4-2 ısrar etseydi tamm belki haklı olabilirsiniz derdimde bu takım 4-5-1 falan da denedi baska dizilişlerlede oynadı, en iyi performansı da bu taktikle aldı, ingilizler daha 4-4-2 oynamıyor diye biz de bırakıp başka taktiğe mi dönemlim yani, şuan en iyi bu taktikle oynuyoruz eminim oyuncu takviyesi falan gelincede gene değişikler olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Abi FM üzel oyunda şurda gerçek hayat eleştirilerini bunun üzerinden yapmayın. Buram buram FM kafası kokuyor artık buralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Burda Cluj profları vardı Gs puan alamaz ben 40 yıllık CFR Cluj takipçisiyim, en çok bana soracaksınız diyen. Nerde onlar sahi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Ehheeehehe ben de FM kokusu aldım fena halde. Hatta ayni moda girip DL-DR lazım 4-4-2 nın kanat hücum etkinliği için falan diicektim tuttum kendimi. Hatta gözümde ekran görüntüsü falan geldi. Ben de olsam kanatlara girin ortaya melo-selçuk ikilisine destek verin falan derdim ama - gene FM kafası ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Ben GS 6 puan alır diyenlere götümle güldüm, nitekim alamadı. profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Her şey bir yana PZero Galatasaray rahat alır dedi, kazandık. Dünyanın sonu geliyor panpalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Holy said: Ben GS 6 puan alır diyenlere götümle güldüm, nitekim alamadı. profit. kıvırma şimdi sfds yağmur olmasa 6 puan alırdık çok net.adamlar kötü yani bragayı ise tesaduf yendiler.o maçta braga 850 tane çok net goller kaçırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Holy said: Cluj maçlarının ikisinden 1 puan çıkarsa sevinmek lazım. Holy said: Yahu Cluj dediğin takımı bir kere izlesen bunu söylemeye yüzün olmaz zaten. http://www.youtube.com/watch?v=lrF5x1OSJuQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 1 puan çıkartınca ben sevinmiştim. 4 puan olunca bayram oldu. Ben manu ve braga maçlarında GS'nin her iki cluj maçından daha iyi oynadığını düşünüyorum. Son maçta sadece Burak her zaman kaçırdıklarını atmayı tercih etti. Oyun olarak değişen çok fazla bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Galatasaray kazanır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Bu macta cok daha kontrollu oynadik bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 braga garanti tıklatır bize deplasman da hiç böle psikolojik maç kazanamadık manu ise her türlü parçalar yedek kadroyla gelse, yensek sırf 20 yıl nasıl koyduk ama muhabbetini yapcağımız için bırakmazlar zaten defans evlere şenlik, hiç acımazlar dany adam tutuyor ama pozisyon alamadığı için bir işe yaramıyor cris yavaş ve defansı toparlıyım derken iyice saçmalıyor geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 şöle memnuniyetsiz ve karamsar taraftardan nefret ediyorum. böyle takım tutulmaz beyler bu arada haberiniz olsun... o zaman tutmıcaksın bu takımı :) ya da herhangi bir futbol takımı... "kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin" -fatih terim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 burak yılmaz olsam devre arasında yurt dışına giderim, ağzıyla kuş tutsa yaranamaz bu taraftara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 escape said: şöle memnuniyetsiz ve karamsar taraftardan nefret ediyorum. böyle takım tutulmaz beyler bu arada haberiniz olsun... o zaman tutmıcaksın bu takımı :) ya da herhangi bir futbol takımı... "kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin" -fatih terim kazanırsak alıntılarsınız işte öle daha zevkli oluyor yalnız ilk manu maçıyla gaz yaptık sonra bragaya tosladık defans basit hatadan gol yemese inancam bende yalnız yine manu karşısında gaza gelip lay lay lay lay lay saldır galaaaatasaray yapcaz, kontradan döşüycekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 abi ujfa sakatlanmasaydı bu kadar sıkıntı çekmicektik bence. atağa da çıkıyodu o herif ya. baya eksikliğini çekiyoruz. ben olsam sağlam stoper alırım devre arasında tabi bulunabilirse. stoperlerin arasına atılan toplardan yiyoruz hep golleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 CoCa123 said: burak yılmaz olsam devre arasında yurt dışına giderim, ağzıyla kuş tutsa yaranamaz bu taraftara +1 bi guiza değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar