DoruK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 başka mousetan g500e geçtim elime süper oturuyor falan filan da bu speed/dpi ayarını bi türlü tutturamadım oyunlarda istediğim yere tıklayana kadar geberiyorum nedir bunun oluru? ne ayar yaptıysam tutturamadım içimdeki native mouse duygusunu. dpi max kullanmak iyi midir yoksa 2000 falan yeter mi? speed 3te acc 0 dpi 3000 civarı kullanıyorum şu an ekranda oynatırken hızı iyi gibi ama iş ince hedeflere gelince vozutuyorum malak gibi oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 ben 1800 kullanıyorum iyi gibi tabi oyunun kendi sensivityside etkilidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Windowstanda ayarla abi ikisinide kurcalayıp en uygunu yakalarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Windows'un mouse ayarlarına kesinlikle dokunmayın! Windows slider'ı 6. basamakta durmalı ve "Enhance pointer precision" kapalı olmalı. Logitech driver ayarlarında "Use OS native drivers for pointer speed and acceleration" ayarı senin ilk bakman gereken şey. Çünkü biri windows'un ayarlarını kullanır, diğeri logitech'in. Büyük fark hissedersin oynarken, ikisinide dene. Ama orayı tick'lersen hemen onun altında ki acceleration'u kapamayı unutma. Sens değişimini sadece DPi'dan yap. Oyun içinde de önemli olan sensitivity ayarlarını düşük tutmaktır. Mesela CS'de 3'ün üstüne çıkmamaya çalışın. Onun yerine 1-2 arasında değerlere çekin, DPi'ı yükseltin falan. Çünkü pixel skipping yapar. Yani her mouse'u çevirdiğinde pixel atlar eğer oyun içinden arttırırsan. Çoğu kişide AWP'yi double zoom yaparak kullandıklarında resmen atlaya atlaya gidiyor aim'leri, küçük hareket yapamıyorlar. Nedeni yukarda anlattığım olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Angle snapping'i isteğe göre açıp kapayabilirsiniz, kapamanızı tavsiye ederim. Çünkü hızlıca sağa çevirirseniz özellikle düz çizgilerde hareket etmesini sağlar mouse'un. Küçük pixel hareketlerini devre dışı bırakır, direk doğru çizerek gider. Kimisi kullanıyor bunu tabi. Pointer speed 5'te bende, ortada kalması yine iyi diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 3800 dpi destekli ama ben cs'de oyun içi sens 7 fln yapıp 1200 dpi kullanıyordum. akşam değiştirip deneyeyim bakayım inş daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 ben de default kullanıyorum, ya da çok az oynamıştım diye hatırlıyorum dpi ayarlarıyla. normalde 3. seviye kullanıyorum hep, 1. seviyede süper yavaş 2. seviyede de orta yavaş arası bir şeyde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 400dpi yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 gerçi ben g9x kullanıyorum, içinde ağırlıkta taktım ben mouse'un. onun için benim mesajı dikkate alma en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 os controlü devre dışı bırakıp speedi 4e getirdim dpi 5000-5700 yaptım şimdi alışmaya çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 la her şeyi kötüleştirmişsin, os'da kalmalıydı, windows ayarlarından enhance'ı kapa acceleration bu, driverdan da ayrıca accel'i kapa. sonra lathspellin dediği gibi windows sens 6'da olmalı yani tam ortası yoksa negative accel. bilmemne bi sürü dezavantajı var. dpi'da en fazla 800 olsun bilemedin 1600. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 3600 dpi gomuyom ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 sonra geliyolar eyimi kapa lan diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 400'e cekiyom fps oynarken genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 silph dediğin ayarları yaptım ama mouse çok yavaş abi dpi artırayım bari *report rate 500 yaptım bu doğru mu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 En "native" ayar farede maximum yapıp Windows'ta ellememek, oyun içinde de minimum yapmak. Yıllardır kullanılan daha kötü fareler, alışkanlık, elin yeterince hassas olmaması gibi sebeplerden her zaman süper sonuç vermeyebiliyor ama. Elinden geldiğince fareyi yüksek, oyunu düşük tut işte. Precision, acceleration gibi kıl tüyler de kapalı olsun. Report rate'in de yükseği makbul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 ben yanlış mouse almışım galiba ya şimdi diğer palm/claw grip konuşulan konuyu okudum da gerçi benimki fingertip grip sanırsam ama g9 alsam daha iyiymiş, hoş teşhirdeki g9'u denediğimde serçe parmağımı çok dışarda bıraktığı için rahatsız etmişti baya ama asıl kullanımda farklılaşıyor demek ki :/ neyse alışırım herhalde buna da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 o report rate ne kadar yüksek olursa iyi evet, gerçi fazla farketmiyor usb report rate o. 125 benim mx518, ayarı yok zaten anca kendin usb ratei windowstan editleyecen falan da uğraşmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 he bi de logitechte os implemention kullanırsan driverdaki sens zaten windowsun sens oluyor. baçyonun dediğini yapma yani ortada kalsın elleme ikisini de. hızı sadece ingame ayarlardan elle bi de mousetan dpi'ı değiştir, bulursun kendine göre bi ayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 g500 çok kötü maus ya. windowsta bile istediğim klasöre istediğim gibi gidemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 YA ABİ YEMİN EDİYORUM ENGELLİ GİBİ HİSSEDİYORUM istemsizce her şeyi klavyeden yapmaya başladım of ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Razer'da driver'dan sesnsitivity'yi direk 10 tutuyorduk, en optimum oydu. G500'te nedir grafik bilmiyorum. Driverdan pointer speed'i arttırıp dpi düşürebilirsin belki. Razer'da sistem oydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 ben dpi minimda tutup cs de ise 1.5 sens te oynuyorum cillop. masa ustune donundlce yandaki dpi hizi yukseltme tusuna bi kere basiyorum yine cillop. hem masa ustu hem oyunda sabit ayar kullanma yani. tek tusa bakiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Hiç bir şeye dokunmadan 2 de kullanıyorum tüm oyunlar için, ama ben mouse'u böyle sağa sola savura savura oynamaya alışığım yıllardır. Bir de bütün ağırlıkları doldurdum içine çünkü mouseu kaldırabiliyorum sürüklerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 abi, pointer speedi 1'e alıcaksın dpi'i ortalama bir noktada tutucaksın. cidden sorunun mouse'un cok hızlı olmasımı yoksa baska bir sorunmu var ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar