0ne Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Sanırım kişisele ilk defa böyle bi konu açıyorum, neyse direk konuya geçeyim. Bu sabah çok fena bi mide bulantısı başladı, öyle ki kahvaltıdan öğle yemeğine ne yemeye çalıştıysam 5 dakika geçmeden geri çıkarıyorum, şimdi tuzlu çubukla haşlanmış patates yemeye başladım, ama işte tırsıyorum yine istifra edicem diye, var mıdır önerileriniz, yarın hastahaneye gidicem ama bu akşam için öneri istiyorum, çünkü açım, ama bişey yiyemiyorum. help.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 açsan kızarmış ekmek ye sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 acile git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 acile git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 abi şaka mısınız ya? acil diye bir şey var hiç mi duymadınız? valla bazen hayret ediyorum şurda yazılanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 en iyi ihtimalle besin zehirlenmesi, yarını ne bekliyorsun manyak mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Aynen ben de zehirlendim bi şeyden, şu an yaıtyorum evde. Hatta cuma günü hayvan gibi ıslanmıştım o da soğuk algınlığı yapmış üşütmüşüm heralde, baş ağrısınmdan kafayı yiycem birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 patates abanmaya devam et, emedur al ilaç olarak. bi de syprol gibi bir ilaç vardı galiba onu alabilirsin. ayran iç patatesin yanında. ishal durumu da olursa kahve limon çak, üstüne de nane limon kaynat iç. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 ishal yok, patates abanmaya devam ediyorum, şu an açlığı kesti, o kadar istifradan sonra bünye rahatladı heralde ki şu an midem bulanmıyor, yarın sabahtan gidicem hastahaneye, muhtemelen havaların bi soğuyup bi ısınmasından kaynaklı bişeydir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 kanser de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Yada std falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 su sıralar tanıdıgım herkes hasta,ben de gribim aman diyim dikkat et mevsim sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 ülser başlangıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 emadur bul bir yerden bulantıyı keser direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Fin said: Yada std falan çişimi yaparken mikropların havadan giriş yapması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 -Deno- said: patates abanmaya devam et, emedur al ilaç olarak. bi de syprol gibi bir ilaç vardı galiba onu alabilirsin. sen EMEDUR ben şimdi geliyorum hohoahoahaoh TABİ ŞAKA Bİ YANA BÜYÜK GE.ÇMİŞ OLSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 hiç utanmıyosun di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 emedur diye ilaç mı olur lan. o ismi koyanlar utansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 alan yetkilisi böyle yaparsa ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 yedigin pis biseyden virus kapmissin sanirim yapiyo oyle ne yersen kusturuyo ilk gun sonra geciyor ilacı var ama hastaneye bi git sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Gittim doktora, tahmin ettigim gibi faranjit cikti. Simdi internetten nedenlerine baktim asitli iceceklerdende kaynaklanabiliyormus. 1 aydir ogle aksam kola icmeyi eksik etmiyodum, ulsere mide kanserine bile cevirir dikkat et dedi doktor. Simdi kolanin yerine bi alternatif lazim asitli olmayan.. Kusmayi da son aksam yedigim findik fistik cekirdek kola 4 lusune borcluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 moriarty said: emedur diye ilaç mı olur lan. o ismi koyanlar utansın. emmerich diye yönetmen oluyosa emedur diye ilaç da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 ölcek değilsiniz. boşverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 asdfsadf dasaaa yine herşeyin canı cehenneme modunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 -Deno- said: emedur al ilaç olarak Za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar