Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 ilk rom flash imi attim hic sikinti yasamadan oh! yardimlar icin sagolun. simdi biraz daha gorsel + si olan bir rom bakiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Cyanogenmod kurdum cok hosuma gitti yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 daha yeni yeni yüklemeye başladım bi sorum var. bootloader açmaya cesaretim gelmeye başladı :v slimbean mi önerirsiniz cyanogen mi? aradığım şey stabilite. görsellik çok önemli değil de dandik olmasın yeter. ki sanırım dandik de değiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 ben tablet ve telefonumda bean kullaniyorum, gayet stabil kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 ben bayadir htc one x'de venom + stock kernel kullaniyordum, dun elemental x kernel yukledim, ilk baslarda telefon asiri yavasladi 1-2 saat kullandikca duzeldi de normal mi bu? Bi de venom kullandiktan sonra baska roma gecen var mi? kiyaslamak acisindan soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Venom releaseleri çok fazla tweakli, saçma logolu falan. Sevemedim gitti ( kendilerini Sensation ve One'da kullandım) Kernel flashladiktan sonra bir kaç kez reboot et. Kernel oturana kadar biraz unstable olabiliyor. Venom'dan sonra ARHD'ye geçtim. Mutluyum. Stock look, no bloatware. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 XM kernel 188v4 + smartmax governer kullanıyorum ben. 5-6 saat ekran sürelerine çok rahat ulaşıyorum whatsapp+telefonla görüşme+internette gezinme şeklinde kullandığımda telefonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 venomun tweaklerini seviyorum aslinda. 3 finger gesture, long press button falan baya ise yariyor. Gerci digerlerinde bunlar var mi hic bilmiyorum. Ama iste pil suresi naparsam yapayim hep sabah cikar gece yatmadan tak seklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 var mı 4.3 romlar ortalıkta deneyeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 HTC one için 4.3 base'li GE ROM'lar düştü. InsertCoin'i DL ediyorum hatta. Deneyeceğim sanırım. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2352860 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 cm 10.2 de düşmüş note 2 için ama yemedi sentinelden geçmek biraz daha beklicem stable bişi cıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Bu arada sd cardı olan telefonlar için özellikle samsunglarda derin uyku modu olduğu için telefonu kitlediğinizde tekrar açarken biraz lag oluyor bu sd card yüzünden ama her tür sdcard olmuyor. 32 gb sand disk var misal onda oluyordu. bunu wake lock diye bir appla çözdüm telefon hiç derin bir şekilde kapanmıyor pili etkilicektir tabi ama şimdilik gözle görülür bir fark tabi karşılığında telefon epey hızlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 AOKP kullanan var mı? milestone 2 çıkmış da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 okuma hizini ayarlayabildigin yada okuma olayini acilmadan sonra yaptiranildigin bir program varsa. o problem cozuluyor.. genelde 128k hizla okuyor sd cardi ama optimum surat neyse onu ayarladiginda takilmanin onune gecebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 bende o hız artırma muhabbetleri rezalet performansla sonuçlandı hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 bu kernel olayı nasıl oluyor bilen varmı. markaya işlemciye yada android sürümüne göre mi değişiyor uyumluluğu. yoksa herhangi bi kerneli yükleyebiliyo muyuz. usb hosta izin veren kernel yüklemem lazım. yani otg kablosuyla mouse klavye bağlamaya izin veren kernel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 doğrudur. kernel windosdaki driverlar gibidir, marka, model, ve sürüme göre değişir. ama klavye/mouse takacaksan alet mutlak destekler. çeverici ile denedin mi hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 esas amacım gamepad bağlamak ama mouse usb flash felan hiçbirine tepki vermiyor. tabletlerde açık oluyor bu özellik ama çoğu telefonda çalışmıyor. usb hosta izin veren bi kernel yüklesem olacak galiba. işlemciye göre mi arasam kerneli. çevirici dediğin bir ucu mini usb diğer ucu dişi usb girişi olan otg kablo aldım o mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 cihaza göre ara. Yanlış kernel telefonu brick eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 4.3 Stable Slim Rom çıkmış deniyicem bugun bakalım, pil iyi gidiyorsa slim güzel rom 4.3de bi cacuk yok ama sanırım yeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 kitkat bekleme taraftariyim 4.3tam ara surum oldu ne 4.2ye gider ne 4.4u alır garip bir alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 slim romu sevmedim ressurection remixe dondum hemen, agır geldi biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 reampage said: slim romu sevmedim ressurection remixe dondum hemen, agır geldi biraz bunu yüklemek istiyorum ben de. nasıl memnun musun? cyanogen mod denedim. acayip hızlı bi rom ama şarjım orjinal romdan 5 kat daha hızlı falan bitiyor. var mı önerebileceğiniz, uzun zamandır kullandıgınız bi rom? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 ressurection remix kullanıyorum güzel, stable hiçbir çökme etme bişi olmadı, pil yoğun kullanımda 1 gün ancak dayanıyor ama ekranı çok kullanmazsan, epey gider hotspot olarak vs vs. ama ekran açtın mı 1 gün max oda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 çok sevdim bu RR'yi ben. güç tasarrufuna alma yok mu bu romlarda? alttaki yazılımsal tuşları kaldırmayı başaramadım. bide bataryayı yüzdeli göstermeyi. nasıl yapılıyor onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar