Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android Custom ROM'ları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
daha yeni yeni yüklemeye başladım bi sorum var.
bootloader açmaya cesaretim gelmeye başladı :v
slimbean mi önerirsiniz cyanogen mi? aradığım şey stabilite. görsellik çok önemli değil de dandik olmasın yeter. ki sanırım dandik de değiller
Mesaj tarihi:
ben bayadir htc one x'de venom + stock kernel kullaniyordum, dun elemental x kernel yukledim, ilk baslarda telefon asiri yavasladi 1-2 saat kullandikca duzeldi de normal mi bu?

Bi de venom kullandiktan sonra baska roma gecen var mi? kiyaslamak acisindan soruyorum.
Mesaj tarihi:
Venom releaseleri çok fazla tweakli, saçma logolu falan. Sevemedim gitti ( kendilerini Sensation ve One'da kullandım)

Kernel flashladiktan sonra bir kaç kez reboot et. Kernel oturana kadar biraz unstable olabiliyor.

Venom'dan sonra ARHD'ye geçtim. Mutluyum. Stock look, no bloatware.
Mesaj tarihi:
XM kernel 188v4 + smartmax governer kullanıyorum ben. 5-6 saat ekran sürelerine çok rahat ulaşıyorum whatsapp+telefonla görüşme+internette gezinme şeklinde kullandığımda telefonu.
Mesaj tarihi:
venomun tweaklerini seviyorum aslinda. 3 finger gesture, long press button falan baya ise yariyor. Gerci digerlerinde bunlar var mi hic bilmiyorum. Ama iste pil suresi naparsam yapayim hep sabah cikar gece yatmadan tak seklinde.
Mesaj tarihi:
Bu arada sd cardı olan telefonlar için özellikle samsunglarda derin uyku modu olduğu için telefonu kitlediğinizde tekrar açarken biraz lag oluyor bu sd card yüzünden ama her tür sdcard olmuyor.

32 gb sand disk var misal onda oluyordu.

bunu wake lock diye bir appla çözdüm telefon hiç derin bir şekilde kapanmıyor pili etkilicektir tabi ama şimdilik gözle görülür bir fark tabi karşılığında telefon epey hızlandı.
Mesaj tarihi:
okuma hizini ayarlayabildigin yada okuma olayini acilmadan sonra yaptiranildigin bir program varsa. o problem cozuluyor.. genelde 128k hizla okuyor sd cardi ama optimum surat neyse onu ayarladiginda takilmanin onune gecebiliyorsun
Mesaj tarihi:
bu kernel olayı nasıl oluyor bilen varmı. markaya işlemciye yada android sürümüne göre mi değişiyor uyumluluğu. yoksa herhangi bi kerneli yükleyebiliyo muyuz.

usb hosta izin veren kernel yüklemem lazım. yani otg kablosuyla mouse klavye bağlamaya izin veren kernel.
Mesaj tarihi:
esas amacım gamepad bağlamak ama mouse usb flash felan hiçbirine tepki vermiyor. tabletlerde açık oluyor bu özellik ama çoğu telefonda çalışmıyor. usb hosta izin veren bi kernel yüklesem olacak galiba. işlemciye göre mi arasam kerneli.

çevirici dediğin bir ucu mini usb diğer ucu dişi usb girişi olan otg kablo aldım o mu?
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
reampage said:

slim romu sevmedim ressurection remixe dondum hemen, agır geldi biraz

bunu yüklemek istiyorum ben de. nasıl memnun musun?

cyanogen mod denedim. acayip hızlı bi rom ama şarjım orjinal romdan 5 kat daha hızlı falan bitiyor.

var mı önerebileceğiniz, uzun zamandır kullandıgınız bi rom?
Mesaj tarihi:
ressurection remix kullanıyorum güzel, stable hiçbir çökme etme bişi olmadı, pil yoğun kullanımda 1 gün ancak dayanıyor ama ekranı çok kullanmazsan, epey gider hotspot olarak vs vs.

ama ekran açtın mı 1 gün max oda
Mesaj tarihi:
çok sevdim bu RR'yi ben. güç tasarrufuna alma yok mu bu romlarda?

alttaki yazılımsal tuşları kaldırmayı başaramadım. bide bataryayı yüzdeli göstermeyi.

nasıl yapılıyor onlar.
  • Yeni Oluştur...