Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android Custom ROM'ları

ShadowFax

Öne çıkan mesajlar

Bu arada sd cardı olan telefonlar için özellikle samsunglarda derin uyku modu olduğu için telefonu kitlediğinizde tekrar açarken biraz lag oluyor bu sd card yüzünden ama her tür sdcard olmuyor.

32 gb sand disk var misal onda oluyordu.

bunu wake lock diye bir appla çözdüm telefon hiç derin bir şekilde kapanmıyor pili etkilicektir tabi ama şimdilik gözle görülür bir fark tabi karşılığında telefon epey hızlandı.
Sosyal ağlarda paylaş

bu kernel olayı nasıl oluyor bilen varmı. markaya işlemciye yada android sürümüne göre mi değişiyor uyumluluğu. yoksa herhangi bi kerneli yükleyebiliyo muyuz.

usb hosta izin veren kernel yüklemem lazım. yani otg kablosuyla mouse klavye bağlamaya izin veren kernel.
Sosyal ağlarda paylaş

esas amacım gamepad bağlamak ama mouse usb flash felan hiçbirine tepki vermiyor. tabletlerde açık oluyor bu özellik ama çoğu telefonda çalışmıyor. usb hosta izin veren bi kernel yüklesem olacak galiba. işlemciye göre mi arasam kerneli.

çevirici dediğin bir ucu mini usb diğer ucu dişi usb girişi olan otg kablo aldım o mu?
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
reampage said:

slim romu sevmedim ressurection remixe dondum hemen, agır geldi biraz

bunu yüklemek istiyorum ben de. nasıl memnun musun?

cyanogen mod denedim. acayip hızlı bi rom ama şarjım orjinal romdan 5 kat daha hızlı falan bitiyor.

var mı önerebileceğiniz, uzun zamandır kullandıgınız bi rom?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...