Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

boktan bir gün, birazda kardeş meselesi

Soimyr

Öne çıkan mesajlar

olm,ucundan kıyısından abi-kardeş kavgası sandım, yaram sıcak(1 saat kadar önce öz be öz biricik erkek kardeşimle kavga edip evden çıktım, yurtdışına gidiyorum, hak etmişti ama çok kalbini kırdım çocuğun),dedim bir bakayım, belki yarama merhem olur...lan bi git, alakası yokmuş mevzunun. yukarıda Fistan ne güzel yazmış. Yaşın 21, karakterin artık oturmalı, sana ne lan 15 yaşında çocukların (sanırım,çünkü vallahi terminoloji bana çok yabancı)bilgisayar oyunu arkadaşlığından, üstelik ne gördün ki daha en güvendiğin adam falan olduğunu yazmışsın? Olm ben 35 senelik kardeşime kavgada söylenmeyecek lafları ettim, vurdum kapıyı çıktım ve hem de hiç istemediğim halde annemin,babamın, kızımın,eşimin önünde...bırak bu boş işleri. o daha çocuk, sen de yaş itibariyle adam olmuşsun ama kafa itibariyle ne yazık ki o çocuktan daha çocuk kalmışsın.

ağır gelmişse yazdıklarım demek ki iyi yazmışım. abilik yapmaktan bahsetmişsin ya aha bak benim sana yaptığım abilik, fistan'ın sana yaptığı abilik, diğer başka arkadaşların yaptığı abilik. silkin ve kendine gel gözüm. bu ne yav?

o kadar canımı sıktın ve kendime gelmemi sağladın ki hemen kardeşimi arayıp özür diliyorum, lan gidipte dönememek var,bir tek kardeşimin(harbi kardeşim,öyle oyun arkadaşı ergen değil)kalbini kırmaya hiçbir şey değmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Soimyr said:

sırf cocukla tkaılmak gibi bi durumum yok ki fistan. bütün okul, olmadı hobbystore, olmadı ankarada kızılay/tunalıda oluyorum arkadaslarla. kardesimle. biraz okuldan gelince, ders calıstıktan sonra 1-2 saat takılıyorum.

hala kardeşimle filan diyosun çok komik gözüküyor burdan bakınca
Sosyal ağlarda paylaş

ahauahah fin güldürdün. gay olsam iyi ya, ankarada paso travlar kart bırakıyor etrafa, daha fazla cinsel aktivitem olurdu gay olsam valla. (ayzar burada kız arkadaştan dem vuruyor).

aslında bir an cevap verecektim de sonra yazanın cetintas oldugunu farkettim eh dedim. olay aslında daha derin düşününce dediginzi gibi. haketmeyen birienf azla deger vermek. he deyip devam edicem, dolduracka yerin ibir elbet cıakr, olmazsdada saglık olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...