Phyx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 bence kardesin cooktan merzifonu kurege cekmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 gücün yetiyorsa iki tokat at git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Abi kardeş ilişkisinde kardeş böyle konuşunca abi bi güzel döver.Yapabiliyorsan yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Diyecek birşey bulamadım. Pes. Bebeden ayar yemişsin, ayarı atabildiğini gördükçe o da ayarın dozunu arttırmış. Kes lan diyememişsin. Sana saygısı kalmamış. Siktir lan çekmiş daha diyebilecek tek birşey var. Büyü biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 olm,ucundan kıyısından abi-kardeş kavgası sandım, yaram sıcak(1 saat kadar önce öz be öz biricik erkek kardeşimle kavga edip evden çıktım, yurtdışına gidiyorum, hak etmişti ama çok kalbini kırdım çocuğun),dedim bir bakayım, belki yarama merhem olur...lan bi git, alakası yokmuş mevzunun. yukarıda Fistan ne güzel yazmış. Yaşın 21, karakterin artık oturmalı, sana ne lan 15 yaşında çocukların (sanırım,çünkü vallahi terminoloji bana çok yabancı)bilgisayar oyunu arkadaşlığından, üstelik ne gördün ki daha en güvendiğin adam falan olduğunu yazmışsın? Olm ben 35 senelik kardeşime kavgada söylenmeyecek lafları ettim, vurdum kapıyı çıktım ve hem de hiç istemediğim halde annemin,babamın, kızımın,eşimin önünde...bırak bu boş işleri. o daha çocuk, sen de yaş itibariyle adam olmuşsun ama kafa itibariyle ne yazık ki o çocuktan daha çocuk kalmışsın. ağır gelmişse yazdıklarım demek ki iyi yazmışım. abilik yapmaktan bahsetmişsin ya aha bak benim sana yaptığım abilik, fistan'ın sana yaptığı abilik, diğer başka arkadaşların yaptığı abilik. silkin ve kendine gel gözüm. bu ne yav? o kadar canımı sıktın ve kendime gelmemi sağladın ki hemen kardeşimi arayıp özür diliyorum, lan gidipte dönememek var,bir tek kardeşimin(harbi kardeşim,öyle oyun arkadaşı ergen değil)kalbini kırmaya hiçbir şey değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 senin çocuğa ihtiyacın var ama çocuğun sana yok. belli ki bir yer etmiş senin hayatında , başka şeylerle dolduracaksın mecbur o yeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 15 yaşında çocukla muhatap olunmaz. Muhatap olduysan da o hareketleri yapıyorsa 2 kez oğlum bak git dersin, 3. seferde çakarsın çöpçü sopasını beynine yol verirsin sonra. Fazla değer vermeyin allahın ergenine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Soimyr said: sırf cocukla tkaılmak gibi bi durumum yok ki fistan. bütün okul, olmadı hobbystore, olmadı ankarada kızılay/tunalıda oluyorum arkadaslarla. kardesimle. biraz okuldan gelince, ders calıstıktan sonra 1-2 saat takılıyorum. hala kardeşimle filan diyosun çok komik gözüküyor burdan bakınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 çok babacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 15 yaşındaki bi ergene bu güven nereden geliyor ? 21 yaşında ne gördün de insanlara güvenemiyorum tavırlarındasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Soimyr said: ....olmadı ankarada kızılay/tunalıda oluyorum arkadaslarla.... geldin mi 29 Ekim'de Ulus'a, Anıtkabir'e? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Fin said: gizli gay falan mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Fin said: gizli gay falan mısın Gizliyse kendi de bilmiyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 belki gizli değildir ama bize söylemediği bir özelliğidir sadece sdfds yani bilemiyorum hikaye çok acaip.bir çok mantıksızlık var sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 ahauahah fin güldürdün. gay olsam iyi ya, ankarada paso travlar kart bırakıyor etrafa, daha fazla cinsel aktivitem olurdu gay olsam valla. (ayzar burada kız arkadaştan dem vuruyor). aslında bir an cevap verecektim de sonra yazanın cetintas oldugunu farkettim eh dedim. olay aslında daha derin düşününce dediginzi gibi. haketmeyen birienf azla deger vermek. he deyip devam edicem, dolduracka yerin ibir elbet cıakr, olmazsdada saglık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 KuddusiMavra said: Soimyr said: ....olmadı ankarada kızılay/tunalıda oluyorum arkadaslarla.... geldin mi 29 Ekim'de Ulus'a, Anıtkabir'e? aaha abi güldüm ben ya. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 copry said: Fin said: gizli gay falan mısın Gizliyse kendi de bilmiyor olabilir ahhha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 abi nasıl bir konu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 kavga sebebi lol mu ? lol yükleyecektim ben de ilk kez, böyle kavgalar oluyorsa yüklemiyim lol (komikli olan lol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 olmuyor yükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Lan ben de küçükken kendimden 7-8 yaş büyük arkadaşlar ediniyodum abi diyodum kardeşim diyorlardı. En ufak bir dalga geçmeli esprimde ağzımın ortasına çakıyorlardı bir tane bir şey diyemiyodum. Ergen çocuk abi çakacaksın bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 artı olarak bu ne lan kardesim de kardesim?her gun 1 2 saat takilmalar falan? kimsenin soramadigini sorayim, bafiliyor musun lan cocugu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 ahauhaha. her gün degil ya fistan, haftada 2 falan. (600kmden bafilemek icidne saglam pedo olmak gerekir ha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 nasil tanistiniz oyundan mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar