Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Argo (2012)

nedanko

Öne çıkan mesajlar

Ben Affleck'in yonettigi gercek bir hikayeden uyarlama bir film. Konu Iran devrimi sirasinda buyukelcilikten kacan 6 amerikan personelinin kacis hikayesini konu aliyor. CIA ile Kanada'nin birlikte duzenledigi bir operasyon. Oldukca surukleyici guzel bir film, izlenmeli.

http://www.youtube.com/watch?v=w918Eh3fij0
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
bekliyordum bir süredir zaten, bende çarşamba günü gideceğim.

Bu sene Oscar'ları boş geçmez deniyor bu film için, hem Affleck'in yönetmenliği harikaymış hemde Müslüman radikallere karşı Amerikan kahramanlık hikayesi,

Affleck'in yönetmenliği de oyunculuğunu tamamen geride bırakmış, artık sadece film çeksin deniyor bu filmle birlikte sdafasd
Sosyal ağlarda paylaş

Oscarlık bir film değil, belki adaylık alır işlediği "güncel" konu nedeniyle ama oscar'ı almaz diye düşünüyorum. Çünkü...

Filmin açılışı her ne kadar çok güçlüyse de yarıdan itibaren vaad ettiği, açılışta seçtiği görsel dilinden çıkıp, klasik Hollywood klişelerine boğuluyor. Başta zaten başarıyla verdiği ve yeterince güçlü bir korku olan islam devrimi korkusunu bırakıp seyirciye telefonu açamayan adamlar, çalışmayan arabalar, onaylanmayan biletler ile basit gerilim yollarına başvuruyor. Oysaki rejim baskısı yeterince "itici güç" olarak bulunuyordu zaten, devam ettirse problem olmayacak.

Yani film başarılı bir dönem filmi olarak başlayıp, ortalama bir hollywood filmi olarak bitiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
DarKRideR said:

bekliyordum bir süredir zaten, bende çarşamba günü gideceğim.

Bu sene Oscar'ları boş geçmez deniyor bu film için, hem Affleck'in yönetmenliği harikaymış hemde Müslüman radikallere karşı Amerikan kahramanlık hikayesi,

Affleck'in yönetmenliği de oyunculuğunu tamamen geride bırakmış, artık sadece film çeksin deniyor bu filmle birlikte sdafasd

Ben de dün izledim. Zamanlaması inanılmaz filmin... Evet, çok güzel film, sinematografisi filan da baya iyi de dediğim gibi zamanlama ve konu muazzam.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...