Bone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Sam said: çünkü izliyorum, izlesem mi dediğin MOHİİİİİlerin 100 tanesini birleştirsen bir onizuka etmezler iyilik olarak. :p katılıyorum
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 BabacumMostors said: güncelleme şimdiye kadar izlediklerim; -Cowboy Bebop -Samurai Champloo (işte dövüş sahneleri iyiydi de içi çok boştu bir daha izlemem) -Death Note (ilk 6 bölümü izledim sonra kaldı öyle aklıma esince bitireceğim) -One Piece (5-6 bölüm izledim sıkıcı ve fazla çocuk işi geldi bıraktım yeniden başlamam herhalde) -K-On (<3 hatunla oturur tekrar izlerim bunu) -Minami-Ke (1 müthiş, 2 meh, 3 durağanlığına rağmen izletti, 4 ocakta geliyor beklemedeyim) -School Rumble (şu 100 manga sonrasında geçen 2 bölümü henüz izlemedim biraz baydım keyfim gelince bitireceğim) -Baka to test to Shoukanjuu (geyik dozu fazla geldi bitirdim ama böyle "meh" dedim çoğunlukla) -Kokoro Connect (spoil yememek için mangasını okumam herhalde, keza başka sezonlarının geleceğinden çok ümitliyim fazla iyi bir yapımdı bu) -Upotte!! (ova haricinde muhteşemdi) -YuruYuri 1(ikinci sezonu da gelsin) -Nichijou (daha 8 bölüm fln izledim üst üste izleyince beynim döndü) -Hyouka (MOAR MOAR) -Working! -Madoka -Ride Back şimdiki sezondan; -Chuunibyou Demo Koi Ga Shitai (<3) -Psycho-Pass (Cowboy bebop ile epey benzer nokta yakaladım) -Tonari no Kaibutsu-kun (adamım HARUUUUUUUUUU) -Sakurasou no Pet na Kanojo (çıtır çekirdek moe, severek izliyoruz, gidiyor bu) -karılar ve Panzer (tanklar ne güzel aletlermiş, sanırsam tank alacağım) -Swordart Online -To LOVE Ru Darkness )(ara verdim) -Magi Diğer takip edilen; -To LOVE Ru -Yuru Yuri 2 -Nichijou -Nana -Sket Dance -Great Teacher Onizuka -Code Geass Lelouch of the Rebellion takip edilecekler; -GITS (xunn, BONE full force insist) -Tengen Toppa Gurren Lagann -Joshiraku -full metal panic + fmp fumoffu + fmp the second raid -Haibane Renmei -Kore wa Zombie Desu ka?
Bone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 güncellemede GITS'in yanına full force insist kısmına Bone'u eklemeyi unutmuşsun
Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 sam de eksik. :p eksik olsun boşver, izle yeter ki.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 GTO 11 deyim ve git gide çok daha iyi oluyor ama neden klasik değil de kült olarak anıldığını anlayamadım, olayları işleyişlerinden tut karakter analizine kadar çok iyiymiş bu da, hiç dağılma/kopukluk yok bir bütün olarak gidiyor şu anda seri
Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 klasiktir zaten, 7'den 70'e herkesin ortak sevdiği sayılı serilerdendir. onizuka zaten karakter olarak anidb char listesinde ilk sıralarda hiç düşmeden devam edebilen az sayıda karakterden biri.
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 ouran koukou host club demeyi unutmuşum en favori komedilerimden ya
screwy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 burda gto yu gordum izledim hastasıyım. mangası varmıs dediler animenin son bolumunden sonra hangi manga bolumu oluyo bilen varsa baya makbule gecer. bi de gto kıvamlı baska varsa onu da izliyim.
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 yanlış hatırlamıyorsam farklı başlayıp aynı şekilde bitiyorlar zaten ama arada mangada olup animeye konmayan arclar var. özellikle kanzakinin bir arcı var ki açık ara serinin en iyi arcı
screwy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 ok ozaman bastan itibaren okuyum bari. olmadı animeyi anımsayıp keyiflenirim zaten 200 chaptermıs hafta sonu biter :P
prodigy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ya banada tavsiye lazim, suana kadar naruto one piece samurai champloo bebop kenshin slam dunk TTGL bi de muhtemelen hatirlamadigim bi kac bisi izledim.hepsini baya bi sevdim bunlarin bu tarz boyle uzun olursa super olucak bisiler ariyorum.fairy tale a basladim dun ama pek sarmadi o .
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Seirei no Moribito The Twelve Kingdoms
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 full metal panic, great teacher onizuka ve ghost in the shell, full metal alchemist brotherhood, trigun izle.
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Abi şöyle eşşek gibi adamların izleyebileceği ağır dramalar yok mu artık. Sular seller olsa gözyaşları yeter.
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 var baya bir sürü. hatta "içinde aksiyon, bilim kurgu felan da olmasın, sadece dram dizisi olsun" dersen gene var. usagi drop, grave of the fireflies, princess sara, tokyo magnitude 8.0 var mesela. coming of age ve daily life epey işlenen konulardan.
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 İzleyecek kalmadı diyorum, onlar bitirildi gitti hep
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 şunlara bak o zaman: http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?wishlist=0&vtype=tag&type.web=1&type.unknown=1&type.tvspecial=1&type.tvseries=1&type.ova=1&type.other=1&type.musicvideo=1&type.movie=1&show=lexicon&relid=403&orderby.name=1.1&orderby.average=0.2&noalias=1&mylist=0&h=0&do.update=update&cleanurl=1&cat.minweight=100&airing=0 http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?wishlist=0&vtype=cat&type.web=1&type.unknown=1&type.tvspecial=1&type.tvseries=1&type.ova=1&type.other=1&type.musicvideo=1&type.movie=1&show=lexicon&relid=235&orderby.name=1.1&orderby.average=0.2&noalias=1&mylist=0&h=0&do.update=update&cleanurl=1&cat.minweight=100&airing=0
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 gave of the fireflies film değil miydi ya? ben çok fena olmuştum onu izlediğimde
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 mesaj atmışken güncelleyeyim bari eheh şimdiye kadar izlediklerim; -Cowboy Bebop -Samurai Champloo (işte dövüş sahneleri iyiydi de içi çok boştu bir daha izlemem) -Death Note (ilk 6 bölümü izledim sonra kaldı öyle aklıma esince bitireceğim) -One Piece (5-6 bölüm izledim sıkıcı ve fazla çocuk işi geldi bıraktım yeniden başlamam herhalde) -K-On* (<3 hatunla oturur tekrar izlerim bunu) -Minami-Ke (1 müthiş, 2 meh, 3 durağanlığına rağmen izletti, 4 ocakta geliyor beklemedeyim) -School Rumble (şu 100 manga sonrasında geçen 2 bölümü henüz izlemedim biraz baydım keyfim gelince bitireceğim) -Baka to test to Shoukanjuu (geyik dozu fazla geldi bitirdim ama böyle "meh" dedim çoğunlukla) -Kokoro Connect* (spoil yememek için mangasını okumam herhalde, keza başka sezonlarının geleceğinden çok ümitliyim fazla iyi bir yapımdı bu) -Upotte!!* (ova haricinde muhteşemdi) -YuruYuri 1(ikinci sezonu da gelsin) -Nichijou (daha 8 bölüm fln izledim üst üste izleyince beynim döndü) -Hyouka* (MOAR MOAR) -Working!* -Madoka* -Ride Back -Swordart Online -Chuunibyou Demo Koi Ga Shitai* şimdiki sezondan; -Psycho-Pass (Cowboy bebop ile epey benzer nokta yakaladım) -Tonari no Kaibutsu-kun (adamım HARUUUUUUUUUU) -Sakurasou no Pet na Kanojo (çıtır çekirdek moe, severek izliyoruz, gidiyor bu) -karılar ve Panzer (tanklar ne güzel aletlermiş, sanırsam tank alacağım) -To LOVE Ru Darkness )(ara verdim) -Magi Diğer takip edilen; -To LOVE Ru -Yuru Yuri 2 -Nichijou -Nana -Sket Dance -Great Teacher Onizuka -Code Geass Lelouch of the Rebellion -Saki (kış sezonuna yetişmeye çalışıyorum) takip edilecekler; -GITS (xunn, BONE, sam full force insist) -Tengen Toppa Gurren Lagann -Joshiraku -full metal panic + fmp fumoffu + fmp the second raid -Haibane Renmei -Kore wa Zombie Desu ka? -Azumanga Daioh
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Bu arada başlarda konu random moe tavsiyesine gelince o sıralarda en çok sevdiğim o diye Joshiraku yu ben demiştim sanırım da onu izlemeyi ertelesen daha iyi, onu tavsiye ederken klasikleri filan izlemediğini bilmiyodum^^ Çok fazla japon kültürüyle ilgili espri var, esprilerin çoğunu kaçırabilirsin yani. Gerçi pek bişey farketmez, bütün animeleri yalayıp yutsan bile esprilerin en fazla %50-60 ını filan anlayabiliceksin, japonca odaklı veya direkt olarak japonyayla ilgili çok espri var. Ama en azından animelerde sıklıkla kullanılan japonca kelimelere, kalıplara filan aşina olursan aradaki kelime oyunlarını filan farkedebiliyosun esprilerin daha fazlasını anlarsın, onlar da joshirakunun önemli bir kısmını oluşturuyo (aşina değilsen %25-30 filan gibi işte) Çeviri gruplarında bu konuda çok fazla shitstorm döndüğünden uyarma ihtiyacı hissettim:p Gerçi esprileri anlamak şart değil, istersen izlediğin ilk anime bu olsun, esprilerin de hiçbirini anlamasan da eğlenirsin muhtemelen. Ne kadar kültür odaklı olursa olsun sonuçta cute girls doing cute things animesi eninde sonunda^^ Ama ertelesen daha çok eğlenirsin. tl;dr: joshiraku izlemek için 3 sebep var: 1) http://images.wikia.com/joshiraku/images/1/1d/Full_of_ordinary_dialogue...jpg 2) http://www.youtube.com/watch?v=YamWNqHQvgQ 0! http://vimeo.com/45536419
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 aa bu arada İldeniz Kare Kano izle kesinlikle
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ben de sırf shoujo ve joseici olmuşum ya
Akito Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 16 yaş altı yarıçıplak kızları mı izliyonuz la
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Kare kano'yu okumayi denedim, sevmedim.
Öne çıkan mesajlar