BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 KLK bitti.. bahanesiyle ben de bi güncelliim sonbahar ve kış sezonundan izlememiş olduğum tavsiyelere de açığım bu arada liste uzun şimdiye kadar izlediklerim; -Cowboy Bebop -Samurai Champloo (işte dövüş sahneleri iyiydi de içi çok boştu bir daha izlemem) -Death Note (ilk 6 bölümü izledim sonra kaldı öyle aklıma esince bitireceğim) -K-On* (<3 hatunla oturur tekrar izlerim bunu) -Minami-Ke (S1-2-3-4 5 de gelsin pls) -School Rumble (şu 100 manga sonrasında geçen 2 bölümü henüz izlemedim biraz baydım keyfim gelince bitireceğim) -Baka to test to Shoukanjuu (geyik dozu fazla geldi bitirdim ama böyle "meh" dedim çoğunlukla) -Kokoro Connect* -Upotte!!* (ova haricinde muhteşemdi) -YuruYuri 1-2 -Hyouka* (MOAR MOAR) -Working!* -Madoka* -Ride Back -Swordart Online -Chuunibyou Demo Koi Ga Shitai* -Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai.* -To LOVE Ru -Tonari no Kaibutsu-kun -Saki -Great Teacher Onizuka -Boku wa Tomodachi ga Sukunai (S1 ve Next) -Oreimo S1-S2 -Saki: Achiga-hen -Haibane Renmei -Nichijou -Denpa Onna to Seishun Otoko -Sakurasou no Pet na Kanojo -Karılar ve Panzer -Tamako Market (severek izledim ama bi k-on değil) -Kotoura-san -Haiyore! Nyaruko-san (1. sezon bitti 2 yi bekliyoruz) -Toradora (taiga :/) -Maoyuu Maou Yuusha -Denpa teki na kanojo (da fak? çok iyiydi bu da) -Full Metal Panic S1-Fumoffu-Second raid (arşivlik) -Tari Tari -Hanasaku Iroha -Welcome to the NHK -Danshi Koukousei no Nichijou -Chihayafuru S1-S2 -Yahari Ore No Seishun Love Come wa Machigatteiru -Hataruko maou-sama -Koe de Oshigoto! -Yuyushiki -Bakemonogatari -Nisemonogatari -Arata Kangatar -Suisei no Gargantia -Haiyore! Nyaruko-san W -AIURA -Genshiken S1-S2 -Shinryaku! Ika Musume -Witch Hunter Robin -FLCL -Haruhi Suzumiya (filmi kaldı) -Inu to Hasami wa Tsukaiyou (bitti de meh yani bitirmiş olmak için bitirdim) -Blood lad (OVAsını beklyoruz) -Sket Dance (çizeydim devamını, bitmeyeydi) -Watamote watashi ga motenai no wa dou kangaete mo omaera ga warui -kiniro mosaic -servant x service -love lab -Shingeki no Kyojin -kitakubu katsudou kiroku -tokurei sochi dantai stella jo-gakuin koutou-ka c3-bu -genshiken: 2nd gen. -Kamisama no Inai Nichiyoubi -Gatchaman -Non non biyori (<3) -Galilei Donna -Kikou Shoujo wa Kizutsukanai (Unbreakable Machine Doll) (robot karı) -Gingitsune -Golden Time -Kyoukai no kanata -Aoki Hagane no arpeggio: Ars Nova -NouKome (Ore no Nounai Sentakushi ga, Gakuen Love Comedy wo Zenryoku de Jama Shiteiru) -Kill la Kill ★★★★★ bıraktıklarım; -One Piece -Code Geass Lelouch of the Rebellion -Nana -Motto To LOVE Ru Trouble -To LOVE Ru Darkness -free -kunduz çocuk -bakemonogatari (bi baydı bu belki daha sonra devam ederim) kış sezonundan; -log horizon -space dandy -chuunibyou 2 -sakura trick -gin no saji 2 Diğer takip edilen; -Psycho-Pass )(ara verdim) -Magi -Spice and Wolf -Seitokai no Ichizon -GITS SAC -Gintama takip edilecekler; -Tengen Toppa Gurren Lagann -Joshiraku (bunu biraz daha bekle şimdi izlesen anlamzsın) -Kore wa Zombie Desu ka? -Azumanga Daioh -Kare Kano -strike witches -Love Life -idolmaster -Seirei no Moribito (GERGE) -hunter x hunter -JOJO
Cuce Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 hajime no ippoyu izle bide hazır kıvamındayken diebuster izle, sonra kalbin dayanırsa gunbusterı ızle. tabi önce gunbuster sonra diebuster izlersen daha iyi
Kaede Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 gunbuster, diebustera +1 hazir duygular selaleyken
Sam Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 keşke tengen toppa gurren lagann'ı bitirseymişsin klk'dan önce, yazık olmuş tüh. neyse ona da bakarsın sonra.
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Şöyle gülmekten karnıma ağrılar girecek bişey varmı? Ouran, fmp fumofu tarzı. Eski popülerlerin çoğunu izlemişimdir de isimlerini şimdi anımsayamayacağım. Underrated varsa söyleyinde bir bakayım.
Clauvn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Oruchuban Ebichu [ İş yerinde sıkıntı yaratabilir random giren seks sahneleri var] Yondemasu yo Azazel-san (2 sezon + ovaları) [Tuvalet mizahı,bol bol gore falan var ağır kaçabilir] Seitokai Yakuindomo (2 sezon) İzlediğim normal olmayan animelerden :p. Bir de Zetsubou sensei var onun da kafası değişik ama daha bitirmedim.
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=sA5IFJqjXiQ nereye koyacağımı bilemedim çok tatlı olmuş ya. sırf şunu gördüğüm için animesine başlayacağım sanırım. herhalde en tuhaf sebeplerden biri olur
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=-XxuMBgCdS8 mmo bölümüne koydum da burada da görünsün. trailer so bad it's good olmuş ahahaha mmoyla birlikte mangası çıkıyormuş
Clauvn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Fiyuuv, bayağı sürükleyiciydi bir günde bitirdim.Spor animesi sanmayın, olay guts! veya spirit değil akıl oyunları, rakibi aldatma üzerine kurulu. Akagiyi izleyenler için Akagi mahjong değil de beyzboldan kumarını yürütse nasıl bir anime olurdu işte bu One Outs. Death Note veya Kaiji/Akagi izlediyseniz atlamayın bunu mutlaka izleyin.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 ben bunu bi güncelliim bari unuttuğum yoktur umarım liste uzun şimdiye kadar izlediklerim; -Cowboy Bebop -Samurai Champloo (işte dövüş sahneleri iyiydi de içi çok boştu bir daha izlemem) -Death Note (ilk 6 bölümü izledim sonra kaldı öyle aklıma esince bitireceğim) -K-On* (<3 hatunla oturur tekrar izlerim bunu) -Minami-Ke (S1-2-3-4 5 de gelsin pls) -School Rumble (şu 100 manga sonrasında geçen 2 bölümü henüz izlemedim biraz baydım keyfim gelince bitireceğim) -Baka to test to Shoukanjuu (geyik dozu fazla geldi bitirdim ama böyle "meh" dedim çoğunlukla) -Kokoro Connect* -Upotte!!* (ova haricinde muhteşemdi) -YuruYuri 1-2 -Hyouka* (MOAR MOAR) -Working!* -Madoka* -Ride Back -Swordart Online -Chuunibyou Demo Koi Ga Shitai* -Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai.* -To LOVE Ru -Tonari no Kaibutsu-kun -Saki -Great Teacher Onizuka -Boku wa Tomodachi ga Sukunai (S1 ve Next) -Oreimo S1-S2 -Saki: Achiga-hen -Haibane Renmei -Nichijou -Denpa Onna to Seishun Otoko -Sakurasou no Pet na Kanojo -Karılar ve Panzer -Tamako Market (severek izledim ama bi k-on değil) -Kotoura-san -Haiyore! Nyaruko-san (1. sezon bitti 2 yi bekliyoruz) -Toradora (taiga :/) -Maoyuu Maou Yuusha -Denpa teki na kanojo (da fak? çok iyiydi bu da) -Full Metal Panic S1-Fumoffu-Second raid (arşivlik) -Tari Tari -Hanasaku Iroha -Welcome to the NHK -Danshi Koukousei no Nichijou -Chihayafuru S1-S2 -Yahari Ore No Seishun Love Come wa Machigatteiru -Hataruko maou-sama -Koe de Oshigoto! -Yuyushiki -Bakemonogatari -Nisemonogatari -Arata Kangatar -Suisei no Gargantia -Haiyore! Nyaruko-san W -AIURA -Genshiken S1-S2 -Shinryaku! Ika Musume -Witch Hunter Robin -FLCL -Haruhi Suzumiya (filmi kaldı) -Inu to Hasami wa Tsukaiyou (bitti de meh yani bitirmiş olmak için bitirdim) -Blood lad (OVAsını beklyoruz) -Sket Dance (çizeydim devamını, bitmeyeydi) -Watamote watashi ga motenai no wa dou kangaete mo omaera ga warui -kiniro mosaic -servant x service -love lab -Shingeki no Kyojin -kitakubu katsudou kiroku -tokurei sochi dantai stella jo-gakuin koutou-ka c3-bu -genshiken: 2nd gen. -Kamisama no Inai Nichiyoubi -Gatchaman -Non non biyori (<3) -Galilei Donna -Kikou Shoujo wa Kizutsukanai (Unbreakable Machine Doll) (robot karı) -Gingitsune -Golden Time -Kyoukai no kanata -Aoki Hagane no arpeggio: Ars Nova -NouKome (Ore no Nounai Sentakushi ga, Gakuen Love Comedy wo Zenryoku de Jama Shiteiru) -Kill la Kill ★★★★★ -Chuunibyou demo Koi ga Shitai! Ren (2. sezon) -gin no saji 2 -Space★Dandy -Tokyo Ravens (buna bi run daha yapılır) -PiPuPo (ağladım lan bunda) -Bokura wa Minna Kawaisou bıraktıklarım; -One Piece -Code Geass Lelouch of the Rebellion -Nana -Motto To LOVE Ru Trouble -To LOVE Ru Darkness -free -kunduz çocuk -bakemonogatari (bi baydı bu belki daha sonra devam ederim) -sakura trick son sezondan; -haiykuu! -Mangaka-san to Assistant-san -no game no life henüz bitiremedim; -Psycho-Pass )(ara verdim) -Magi -Spice and Wolf -Seitokai no Ichizon -GITS SAC -Gintama -log horizon -nagi no asukara -golden time 2 takip edilecekler; -Tengen Toppa Gurren Lagann -Joshiraku (bunu biraz daha bekle şimdi izlesen anlamzsın) -Kore wa Zombie Desu ka? -Azumanga Daioh -Kare Kano -strike witches -Love Life -idolmaster -Seirei no Moribito (GERGE) -hunter x hunter -JOJO
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 bana da tavsiye versenize, en son madoka izledim daha once ne izledim, ne kadar sevdim http://i.imgur.com/4OEhcq8.png
Warhero Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Dralnu bu listeyi hangi sitede yaptın?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 baby stepsde de son bölme geldim ouuuwww.. liste uzun şimdiye kadar izlediklerim; -Cowboy Bebop -Samurai Champloo (işte dövüş sahneleri iyiydi de içi çok boştu bir daha izlemem) -Death Note (ilk 6 bölümü izledim sonra kaldı öyle aklıma esince bitireceğim) -K-On* (<3 hatunla oturur tekrar izlerim bunu) -Minami-Ke (S1-2-3-4 5 de gelsin pls) -School Rumble (şu 100 manga sonrasında geçen 2 bölümü henüz izlemedim biraz baydım keyfim gelince bitireceğim) -Baka to test to Shoukanjuu (geyik dozu fazla geldi bitirdim ama böyle "meh" dedim çoğunlukla) -Kokoro Connect* -Upotte!!* (ova haricinde muhteşemdi) -YuruYuri 1-2 -Hyouka* (MOAR MOAR) -Working!* -Madoka* -Ride Back -Swordart Online -Chuunibyou Demo Koi Ga Shitai* -Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai.* -To LOVE Ru -Tonari no Kaibutsu-kun -Saki -Great Teacher Onizuka -Boku wa Tomodachi ga Sukunai (S1 ve Next) -Oreimo S1-S2 -Saki: Achiga-hen -Haibane Renmei -Nichijou -Denpa Onna to Seishun Otoko -Sakurasou no Pet na Kanojo -Karılar ve Panzer -Tamako Market (severek izledim ama bi k-on değil) -Kotoura-san -Haiyore! Nyaruko-san (1. sezon bitti 2 yi bekliyoruz) -Toradora (taiga :/) -Maoyuu Maou Yuusha -Denpa teki na kanojo (da fak? çok iyiydi bu da) -Full Metal Panic S1-Fumoffu-Second raid (arşivlik) -Tari Tari -Hanasaku Iroha -Welcome to the NHK -Danshi Koukousei no Nichijou -Chihayafuru S1-S2 -Yahari Ore No Seishun Love Come wa Machigatteiru -Hataruko maou-sama -Koe de Oshigoto! -Yuyushiki -Bakemonogatari -Nisemonogatari -Arata Kangatar -Suisei no Gargantia -Haiyore! Nyaruko-san W -AIURA -Genshiken S1-S2 -Shinryaku! Ika Musume -Witch Hunter Robin -FLCL -Haruhi Suzumiya (filmi kaldı) -Inu to Hasami wa Tsukaiyou (bitti de meh yani bitirmiş olmak için bitirdim) -Blood lad (OVAsını beklyoruz) -Sket Dance (çizeydim devamını, bitmeyeydi) -Watamote watashi ga motenai no wa dou kangaete mo omaera ga warui -kiniro mosaic -servant x service -love lab -Shingeki no Kyojin -kitakubu katsudou kiroku -tokurei sochi dantai stella jo-gakuin koutou-ka c3-bu -genshiken: 2nd gen. -Kamisama no Inai Nichiyoubi -Gatchaman -Non non biyori (<3) -Galilei Donna -Kikou Shoujo wa Kizutsukanai (Unbreakable Machine Doll) (robot karı) -Gingitsune -Golden Time -Kyoukai no kanata -Aoki Hagane no arpeggio: Ars Nova -NouKome (Ore no Nounai Sentakushi ga, Gakuen Love Comedy wo Zenryoku de Jama Shiteiru) -Kill la Kill ★★★★★ -Chuunibyou demo Koi ga Shitai! Ren (2. sezon) -gin no saji 2 -Space★Dandy -Tokyo Ravens (buna bi run daha yapılır) -PiPuPo (ağladım lan bunda) -Bokura wa Minna Kawaisou -Mangaka-san to Assistant-san bıraktıklarım; -One Piece -Code Geass Lelouch of the Rebellion -Nana -Motto To LOVE Ru Trouble -To LOVE Ru Darkness -free -kunduz çocuk -bakemonogatari (bi baydı bu belki daha sonra devam ederim) -sakura trick son sezondan; -haiykuu! -no game no life -Baby Steps henüz bitiremedim; -Psycho-Pass )(ara verdim) -Magi -Spice and Wolf -Seitokai no Ichizon -GITS SAC -Gintama -log horizon -nagi no asukara -golden time 2 takip edilecekler; -Tengen Toppa Gurren Lagann -Joshiraku (bunu biraz daha bekle şimdi izlesen anlamzsın) -Kore wa Zombie Desu ka? -Azumanga Daioh -Kare Kano -strike witches -Love Life -idolmaster -Seirei no Moribito (GERGE) -hunter x hunter -JOJO
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 toradora ve sakurasou no pet kanojo gibi tavsiye istiyorum var mı bildiğiniz bir şey?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Nodame izle.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 liste uzun şimdiye kadar izlediklerim; -Cowboy Bebop ★★★★★ -Samurai Champloo (işte dövüş sahneleri iyiydi de içi çok boştu bir daha izlemem) -Death Note (ilk 6 bölümü izledim sonra kaldı öyle aklıma esince bitireceğim) -K-On* (<3 hatunla oturur tekrar izlerim bunu) -Minami-Ke (S1-2-3-4 5 de gelsin pls) -School Rumble (şu 100 manga sonrasında geçen 2 bölümü henüz izlemedim biraz baydım keyfim gelince bitireceğim) -Baka to test to Shoukanjuu (geyik dozu fazla geldi bitirdim ama böyle "meh" dedim çoğunlukla) -Kokoro Connect* -Upotte!!* (ova haricinde muhteşemdi) -YuruYuri 1-2 -Hyouka* (MOAR MOAR) -Working!* -Madoka* -Ride Back -Swordart Online -Chuunibyou Demo Koi Ga Shitai* -Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai.* -To LOVE Ru -Tonari no Kaibutsu-kun -Saki -Great Teacher Onizuka -Boku wa Tomodachi ga Sukunai (S1 ve Next) -Oreimo S1-S2 -Saki: Achiga-hen -Haibane Renmei -Nichijou -Denpa Onna to Seishun Otoko -Sakurasou no Pet na Kanojo -Karılar ve Panzer -Tamako Market (severek izledim ama bi k-on değil) -Kotoura-san -Haiyore! Nyaruko-san (1. sezon bitti 2 yi bekliyoruz) -Toradora (taiga :/) -Maoyuu Maou Yuusha -Denpa teki na kanojo (da fak? çok iyiydi bu da) -Full Metal Panic S1-Fumoffu-Second raid (arşivlik) -Tari Tari -Hanasaku Iroha -Welcome to the NHK -Danshi Koukousei no Nichijou -Chihayafuru S1-S2 -Yahari Ore No Seishun Love Come wa Machigatteiru -Hataruko maou-sama -Koe de Oshigoto! -Yuyushiki -Bakemonogatari -Nisemonogatari -Arata Kangatar -Suisei no Gargantia -Haiyore! Nyaruko-san W -AIURA -Genshiken S1-S2 -Shinryaku! Ika Musume -Witch Hunter Robin -FLCL -Haruhi Suzumiya (filmi kaldı) -Inu to Hasami wa Tsukaiyou (bitti de meh yani bitirmiş olmak için bitirdim) -Blood lad (OVAsını beklyoruz) -Sket Dance (çizeydim devamını, bitmeyeydi) -Watamote watashi ga motenai no wa dou kangaete mo omaera ga warui -kiniro mosaic -servant x service -love lab -Shingeki no Kyojin -kitakubu katsudou kiroku -tokurei sochi dantai stella jo-gakuin koutou-ka c3-bu -genshiken: 2nd gen. -Kamisama no Inai Nichiyoubi -Gatchaman -Non non biyori (<3) -Galilei Donna -Kikou Shoujo wa Kizutsukanai (Unbreakable Machine Doll) (robot karı) -Gingitsune -Golden Time -Kyoukai no kanata -Aoki Hagane no arpeggio: Ars Nova -NouKome (Ore no Nounai Sentakushi ga, Gakuen Love Comedy wo Zenryoku de Jama Shiteiru) -Kill la Kill ★★★★★ -Chuunibyou demo Koi ga Shitai! Ren (2. sezon) -gin no saji 2 -Space★Dandy -Tokyo Ravens (buna bi run daha yapılır) -PiPuPo (ağladım lan bunda) -Bokura wa Minna Kawaisou -Mangaka-san to Assistant-san -no game no life bıraktıklarım; -One Piece -Code Geass Lelouch of the Rebellion -Nana -Motto To LOVE Ru Trouble -To LOVE Ru Darkness -free -kunduz çocuk -bakemonogatari (bi baydı bu belki daha sonra devam ederim) -sakura trick son sezondan; -haiykuu! -Baby Steps -Akame ga Kill! -Aldnoah.Zero -Tokyo ESP -Sabagebu -Gekkan Shoujo Nozaki-kun henüz bitiremedim; -Psycho-Pass )(ara verdim) -Magi -Spice and Wolf -Seitokai no Ichizon -GITS SAC -Gintama -log horizon -nagi no asukara -golden time 2 -Steins: Gate takip edilecekler; -Tengen Toppa Gurren Lagann -Joshiraku (bunu biraz daha bekle şimdi izlesen anlamzsın) -Kore wa Zombie Desu ka? -Azumanga Daioh -Kare Kano -strike witches -Love Life -idolmaster -Seirei no Moribito (GERGE) -hunter x hunter -JOJO
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 siz ban bakmayın güncelliyorum ben yine liste uzun şimdiye kadar izlediklerim; -Cowboy Bebop ★★★★★ -Samurai Champloo (işte dövüş sahneleri iyiydi de içi çok boştu bir daha izlemem) -Death Note (ilk 6 bölümü izledim sonra kaldı öyle aklıma esince bitireceğim) -K-On* (<3 hatunla oturur tekrar izlerim bunu) -Minami-Ke (S1-2-3-4 5 de gelsin pls) -School Rumble (şu 100 manga sonrasında geçen 2 bölümü henüz izlemedim biraz baydım keyfim gelince bitireceğim) -Baka to test to Shoukanjuu (geyik dozu fazla geldi bitirdim ama böyle "meh" dedim çoğunlukla) -Kokoro Connect* -Upotte!!* (ova haricinde muhteşemdi) -YuruYuri 1-2 -Hyouka* (MOAR MOAR) -Working!* -Madoka* -Ride Back -Swordart Online -Chuunibyou Demo Koi Ga Shitai* -Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai.* -To LOVE Ru -Tonari no Kaibutsu-kun -Saki -Great Teacher Onizuka -Boku wa Tomodachi ga Sukunai (S1 ve Next) -Oreimo S1-S2 -Saki: Achiga-hen -Haibane Renmei -Nichijou -Denpa Onna to Seishun Otoko -Sakurasou no Pet na Kanojo -Karılar ve Panzer -Tamako Market (severek izledim ama bi k-on değil) -Kotoura-san -Haiyore! Nyaruko-san (1. sezon bitti 2 yi bekliyoruz) -Toradora (taiga :/) -Maoyuu Maou Yuusha -Denpa teki na kanojo (da fak? çok iyiydi bu da) -Full Metal Panic S1-Fumoffu-Second raid (arşivlik) -Tari Tari -Hanasaku Iroha -Welcome to the NHK -Danshi Koukousei no Nichijou -Chihayafuru S1-S2 -Yahari Ore No Seishun Love Come wa Machigatteiru -Hataruko maou-sama -Koe de Oshigoto! -Yuyushiki -Bakemonogatari -Nisemonogatari -Arata Kangatar -Suisei no Gargantia -Haiyore! Nyaruko-san W -AIURA -Genshiken S1-S2 -Shinryaku! Ika Musume -Witch Hunter Robin -FLCL -Haruhi Suzumiya (filmi kaldı) -Inu to Hasami wa Tsukaiyou (bitti de meh yani bitirmiş olmak için bitirdim) -Blood lad (OVAsını beklyoruz) -Sket Dance (çizeydim devamını, bitmeyeydi) -Watamote watashi ga motenai no wa dou kangaete mo omaera ga warui -kiniro mosaic -servant x service -love lab -Shingeki no Kyojin -kitakubu katsudou kiroku -tokurei sochi dantai stella jo-gakuin koutou-ka c3-bu -genshiken: 2nd gen. -Kamisama no Inai Nichiyoubi -Gatchaman -Non non biyori (<3) -Galilei Donna -Kikou Shoujo wa Kizutsukanai (Unbreakable Machine Doll) (robot karı) -Gingitsune -Golden Time -Kyoukai no kanata -Aoki Hagane no arpeggio: Ars Nova -NouKome (Ore no Nounai Sentakushi ga, Gakuen Love Comedy wo Zenryoku de Jama Shiteiru) -Kill la Kill ★★★★★ -Chuunibyou demo Koi ga Shitai! Ren (2. sezon) -gin no saji 2 -Space★Dandy -Tokyo Ravens (buna bi run daha yapılır) -PiPuPo (ağladım lan bunda) -Bokura wa Minna Kawaisou -Mangaka-san to Assistant-san -no game no life -Steins: Gate -Spice and Wolf -Log horizon (ikinci sezon geliye YAY!) bıraktıklarım; -One Piece -Code Geass Lelouch of the Rebellion -Nana -Motto To LOVE Ru Trouble -To LOVE Ru Darkness -free -kunduz çocuk -bakemonogatari (bi baydı bu belki daha sonra devam ederim) -sakura trick son sezondan; -haiykuu! -Baby Steps -Akame ga Kill! -Aldnoah.Zero -Tokyo ESP -Sabagebu -Gekkan Shoujo Nozaki-kun -Tokyo Ghoul -Zankyou no Terror henüz bitiremedim; -Psycho-Pass )(ara verdim) -Magi -Seitokai no Ichizon -GITS SAC -Gintama -nagi no asukara -golden time 2 takip edilecekler; -Tengen Toppa Gurren Lagann -Joshiraku (bunu biraz daha bekle şimdi izlesen anlamzsın) -Kore wa Zombie Desu ka? -Azumanga Daioh -Kare Kano -strike witches -Love Life -idolmaster -Seirei no Moribito (GERGE) -hunter x hunter -JOJO
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 beyler ağalar çok rica ediyorum BEBOP GİBİ, CHAMPLOO GİBİ anime önerir misiniz? ben yıllarca yanlış yerlerde gezmişim, bi yol gösterenim olmamış. pls.
mortheria Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Zankyou no Terror var ama sadece yönetmenleri aynı müzikleride aynı adamlar yapıyomuş , gibi olmadı ama 7 bölüm çıktı zaten daha. Space Dandy diye de bişey var her bölüm başka bi olaylar falan sonra bağlıyolar mı onlar mı bilmem.
Öne çıkan mesajlar