Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 abi listende ne kadar iyi seri varsa "yarım bıraktım sonra bakıcam". (:P)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 evet ya to love ru ve kissxsis serilerine gerçekten ayıp oldu dur onlara yeniden başlayayım
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 aslında toplanıp bir haftasonu school rumble veya GTO run yapsak ya
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 death note, school rumble, psycho-pass, gits, gintama'yı diyordum. :p
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 death note ile psycho pass (3 bölüm kaldı) şu anda kenarda, school rumbleda da mnaga sonrası son iki bölüm eksik işte de mangasını okumaya üşeniyorum gits gintama izliyorum ya
sQu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 GTO'nun 2012 live action remake'i var. Bence başarılı, konuyu değiştirmişler, ufak modifikasyonlar falan ama eğlendim ben.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 ouran highschool host club bunun hakkında dşüşnceleriniz nedir? ben ilk bölümünü izledim fena gelmedi konu, ortam ve karakterler oldukça eğlenceli bir yapım vaad ediyor ama aynı şekilde tam anlamıyla sıçış da olabilir diye düşünüyorum malzeme heba mı edilmiş yoksa ziyadesiyle yerinde mi kullanılmış?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Baslari cok guzel ama son bolumlerini bitirmek icin izlemistim. Guzeldi ama, izle. Degiyor verdigin zamana.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 liste uzun şimdiye kadar izlediklerim; -Cowboy Bebop -Samurai Champloo (işte dövüş sahneleri iyiydi de içi çok boştu bir daha izlemem) -Death Note (ilk 6 bölümü izledim sonra kaldı öyle aklıma esince bitireceğim) -K-On* (<3 hatunla oturur tekrar izlerim bunu) -Minami-Ke (S1-2-3-4 5 de gelsin pls) -School Rumble (şu 100 manga sonrasında geçen 2 bölümü henüz izlemedim biraz baydım keyfim gelince bitireceğim) -Baka to test to Shoukanjuu (geyik dozu fazla geldi bitirdim ama böyle "meh" dedim çoğunlukla) -Kokoro Connect* -Upotte!!* (ova haricinde muhteşemdi) -YuruYuri 1-2 -Hyouka* (MOAR MOAR) -Working!* -Madoka* -Ride Back -Swordart Online -Chuunibyou Demo Koi Ga Shitai* -Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai.* -To LOVE Ru -Tonari no Kaibutsu-kun -Saki -Great Teacher Onizuka -Boku wa Tomodachi ga Sukunai (S1 ve Next) -Oreimo S1-S2 -Saki: Achiga-hen -Haibane Renmei -Nichijou -Denpa Onna to Seishun Otoko -Sakurasou no Pet na Kanojo -Karılar ve Panzer -Tamako Market (severek izledim ama bi k-on değil) -Kotoura-san -Haiyore! Nyaruko-san (1. sezon bitti 2 yi bekliyoruz) -Toradora (taiga :/) -Maoyuu Maou Yuusha -Denpa teki na kanojo (da fak? çok iyiydi bu da) -Full Metal Panic S1-Fumoffu-Second raid (arşivlik) -Tari Tari -Hanasaku Iroha -Welcome to the NHK -Danshi Koukousei no Nichijou -Chihayafuru S1-S2 -Yahari Ore No Seishun Love Come wa Machigatteiru -Hataruko maou-sama -Koe de Oshigoto! -Yuyushiki -Bakemonogatari -Nisemonogatari -Arata Kangatar -Suisei no Gargantia -Haiyore! Nyaruko-san W -AIURA -Genshiken S1-S2 -Shinryaku! Ika Musume -Witch Hunter Robin -FLCL -Haruhi Suzumiya (filmi kaldı) -Inu to Hasami wa Tsukaiyou (bitti de meh yani bitirmiş olmak için bitirdim) -Blood lad (OVAsını beklyoruz) -Sket Dance (çizeydim devamını, bitmeyeydi) bıraktıklarım; -One Piece -Code Geass Lelouch of the Rebellion -Nana -Motto To LOVE Ru Trouble -To LOVE Ru Darkness -free -kunduz çocuk sezondan; -Shingeki no Kyojin -Watamoto watashi ga motenai no wa dou kangaete mo omaera ga warui -kitakubu katsudou kiroku -servant x service -tokurei sochi dantai stella jo-gakuin koutou-ka c3-bu -kiniro mosaic (çok emin değilim pek bir şey beklemiyorum) -love lab -bakemonogatari -genshiken: 2nd gen. -Kamisama no Inai Nichiyoubi Diğer takip edilen; -Psycho-Pass )(ara verdim) -Magi -Spice and Wolf -Seitokai no Ichizon -GITS SAC -Gintama takip edilecekler; -Tengen Toppa Gurren Lagann -Joshiraku (bunu biraz daha bekle şimdi izlesen anlamzsın) -Kore wa Zombie Desu ka? -Azumanga Daioh -Kare Kano -strike witches -Love Life -idolmaster -Seirei no Moribito (GERGE) -hunter x hunter -JOJO
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 liste uzun şimdiye kadar izlediklerim; -Cowboy Bebop -Samurai Champloo (işte dövüş sahneleri iyiydi de içi çok boştu bir daha izlemem) -Death Note (ilk 6 bölümü izledim sonra kaldı öyle aklıma esince bitireceğim) -K-On* (<3 hatunla oturur tekrar izlerim bunu) -Minami-Ke (S1-2-3-4 5 de gelsin pls) -School Rumble (şu 100 manga sonrasında geçen 2 bölümü henüz izlemedim biraz baydım keyfim gelince bitireceğim) -Baka to test to Shoukanjuu (geyik dozu fazla geldi bitirdim ama böyle "meh" dedim çoğunlukla) -Kokoro Connect* -Upotte!!* (ova haricinde muhteşemdi) -YuruYuri 1-2 -Hyouka* (MOAR MOAR) -Working!* -Madoka* -Ride Back -Swordart Online -Chuunibyou Demo Koi Ga Shitai* -Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai.* -To LOVE Ru -Tonari no Kaibutsu-kun -Saki -Great Teacher Onizuka -Boku wa Tomodachi ga Sukunai (S1 ve Next) -Oreimo S1-S2 -Saki: Achiga-hen -Haibane Renmei -Nichijou -Denpa Onna to Seishun Otoko -Sakurasou no Pet na Kanojo -Karılar ve Panzer -Tamako Market (severek izledim ama bi k-on değil) -Kotoura-san -Haiyore! Nyaruko-san (1. sezon bitti 2 yi bekliyoruz) -Toradora (taiga :/) -Maoyuu Maou Yuusha -Denpa teki na kanojo (da fak? çok iyiydi bu da) -Full Metal Panic S1-Fumoffu-Second raid (arşivlik) -Tari Tari -Hanasaku Iroha -Welcome to the NHK -Danshi Koukousei no Nichijou -Chihayafuru S1-S2 -Yahari Ore No Seishun Love Come wa Machigatteiru -Hataruko maou-sama -Koe de Oshigoto! -Yuyushiki -Bakemonogatari -Nisemonogatari -Arata Kangatar -Suisei no Gargantia -Haiyore! Nyaruko-san W -AIURA -Genshiken S1-S2 -Shinryaku! Ika Musume -Witch Hunter Robin -FLCL -Haruhi Suzumiya (filmi kaldı) -Inu to Hasami wa Tsukaiyou (bitti de meh yani bitirmiş olmak için bitirdim) -Blood lad (OVAsını beklyoruz) -Sket Dance (çizeydim devamını, bitmeyeydi) -Watamote watashi ga motenai no wa dou kangaete mo omaera ga warui -kiniro mosaic -servant x service -love lab bıraktıklarım; -One Piece -Code Geass Lelouch of the Rebellion -Nana -Motto To LOVE Ru Trouble -To LOVE Ru Darkness -free -kunduz çocuk sezondan; -Shingeki no Kyojin -kitakubu katsudou kiroku -tokurei sochi dantai stella jo-gakuin koutou-ka c3-bu -bakemonogatari -genshiken: 2nd gen. -Kamisama no Inai Nichiyoubi Diğer takip edilen; -Psycho-Pass )(ara verdim) -Magi -Spice and Wolf -Seitokai no Ichizon -GITS SAC -Gintama takip edilecekler; -Tengen Toppa Gurren Lagann -Joshiraku (bunu biraz daha bekle şimdi izlesen anlamzsın) -Kore wa Zombie Desu ka? -Azumanga Daioh -Kare Kano -strike witches -Love Life -idolmaster -Seirei no Moribito (GERGE) -hunter x hunter -JOJO
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Hazır 9 günlük tatil varken şöyle 2012-2013de yayınlanmış 12-13 bölümlük anime izlemek istiyorum var mı tavsiyeniz ?
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 http://i.imgur.com/MX71YRB.gif ABİ. Hangi anime bu?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 off sahneyi gördüm de "lan bunun sonu böyler oluyordu da hangisindendi bu" diye kaldım ahahah
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 ergo proxy tarzında depresif ve derin bir anime arıyorum birkaç seri tavsiye eder misiniz?
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 haibane renmei movie olur dersen jin roh gerge işi pretentious hipster shit de olur dersen texhnolyze tam aradığın anime
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Kaede said: Brace for impact NHK izleyen arkadasları 3 ay boyunca Hitori Bocchi'den koparamayan görevlilere, boardlara böceek ilacı sıktı.
nienna Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 tavsiye başlığı açmayayım ayrı. lovely complex'i çok seviyorum. o tarz bir şeyler arıyorum. kriterler; -çok uzun olmasın, ki olmaz tarz gereği galiba. -erotiğe kaymasın. -komedisi de olsun. -klasik çizim tarzında olursa iyi olur, klasik dışı anime çizimlerine hala ısınamadım. çatır çatır miyazaki izliyorum o ayrı.
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 anidb'de similar anime yazanları izle işte.
Clauvn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Kimi ni Todoke de iyi bir romantik komedi.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 bakumana gireyim mi? yetebilir miyim referanslara?
Öne çıkan mesajlar