Sam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 öyle uzun ara verilecek bir seri değil o, hikayenin birbirine bağlantıları kopar unutunca detayları. stand alone bölümde bile gördüğün bir detay gidiyor complex bölümüne bağlanıyor sonra.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 şimdi evde baktım da şu tavsiye posterlerine.. nanayı zaten çizimlerinden ötürü izleyememiştim de.. clannad var ya, yatırıp bağırta bağırta sikseler izlemem
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 aynı şekilde "air", bu kadar kötü bir karakter tasarımı olamaz ya
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 şu resmi görünce aklıma geldi. cocukken show tv de izledim ben space adventure cobra yı bayılmıştım. o günden beri aklımda kaldı ya. nereden edinebilirim onu ben?
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 uzun soluklu devam ettiğim bir one piece var. ona da geçen yaz başlamıştım. öteki shounenler (DB, naruto, bleach) sarmadı beni. izlemeyi düşünmüyorum gintama için. şuan hokuto no ken ve fma'yı izliyorum onları bitirdikten sonra gintama'ya başlayacam artık. arşivlik indirdim, 1080p'ler, rerunlar vs.
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 imamizer said: şu resmi görünce aklıma geldi. cocukken show tv de izledim ben space adventure cobra yı bayılmıştım. o günden beri aklımda kaldı ya. nereden edinebilirim onu ben? nyaa.eu bakabt.me nyaa üyelik istemiyor ama eski seriler için seeder bulmak zor. bakabt de üyelik var ama eski seriler konusunda daha iyi.
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Air'i izlerken sıkılmıştım ben, clannad da herkese göre değil ama bi solukta izleyebileceğin animelerden, nana ise mutlaka izlenmesi gereken bi anime ama baştan sona çok fazla angst-tragedy-romance içeriyor o yüzden herkes sevmeyebilir. Listene baktım da, Beck izleyebilirsin, fena değildir. Detroit Metal City de olur (comedy/romance/music etc) :P ya da direk Kurenai/Kara no Kyokai/Shingesutan Tsukihime/Denpa teki na kanojo dörtlüsünden devam edebilirsin(birbirine benzer/aynı evrenlerde geçen, hafif gerilim öğeleri barındıran hoş seriler) yaa daaa direk moe zehirinden yavaş yavaş nasıl temizlenirim diyorsan higarashi no naku koro ni serisini izleyebilirsin dfg.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 air ve clannadı direk çizimlerinden ötürü eliyorum bu kadar spastik karakter tasarımı olamaz, nanayı da çizimlerinden ötürü izleyemedim ama onun çizimleri bu kadar rahatsız edici değildi sadece izlerken sıkıldığım ve dikkatimi dağıtan türden çizimler
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 monotagarilre bitti 6 temmuzu bekliyoruz arada 4 bölümlük bir şey varmıl da ona henüz bakmadm yete bnu kadar monotagari dedim.. ama o değil de.. Nisemonogatari son bölüm son sahne abi nedir bu kısa saç fetişi.. hoş kanbarunun saçları uzattılar o ayrı mesele de liste uzun şimdiye kadar izlediklerim; -Cowboy Bebop -Samurai Champloo (işte dövüş sahneleri iyiydi de içi çok boştu bir daha izlemem) -Death Note (ilk 6 bölümü izledim sonra kaldı öyle aklıma esince bitireceğim) -K-On* (<3 hatunla oturur tekrar izlerim bunu) -Minami-Ke (S1-2-3-4 5 de gelsin pls) -School Rumble (şu 100 manga sonrasında geçen 2 bölümü henüz izlemedim biraz baydım keyfim gelince bitireceğim) -Baka to test to Shoukanjuu (geyik dozu fazla geldi bitirdim ama böyle "meh" dedim çoğunlukla) -Kokoro Connect* -Upotte!!* (ova haricinde muhteşemdi) -YuruYuri 1-2 -Hyouka* (MOAR MOAR) -Working!* -Madoka* -Ride Back -Swordart Online -Chuunibyou Demo Koi Ga Shitai* -Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai.* -To LOVE Ru -Tonari no Kaibutsu-kun -Saki -Great Teacher Onizuka -Boku wa Tomodachi ga Sukunai (S1 ve Next) -Oreimo S1-S2 -Saki: Achiga-hen -Haibane Renmei -Nichijou -Denpa Onna to Seishun Otoko -Sakurasou no Pet na Kanojo -Karılar ve Panzer -Tamako Market (severek izledim ama bi k-on değil) -Kotoura-san -Haiyore! Nyaruko-san (1. sezon bitti 2 yi bekliyoruz) -Toradora (taiga :/) -Maoyuu Maou Yuusha -Denpa teki na kanojo (da fak? çok iyiydi bu da) -Full Metal Panic S1-Fumoffu-Second raid (arşivlik) -Tari Tari -Hanasaku Iroha -Welcome to the NHK -Danshi Koukousei no Nichijou -Chihayafuru S1-S2 -Yahari Ore No Seishun Love Come wa Machigatteiru -Hataruko maou-sama -Koe de Oshigoto! -Yuyushiki -Bakemonogatari -Nisemonogatari bıraktıklarım; -One Piece -Code Geass Lelouch of the Rebellion -Nana -Motto To LOVE Ru Trouble -To LOVE Ru Darkness sezondan; -Shingeki no Kyojin -Arata Kangatar -Suisei no Gargantia -Haiyore! Nyaruko-san W -AIURA Diğer takip edilen; -Psycho-Pass (Cowboy bebop ile epey benzer nokta yakaladım) )(ara verdim) -Magi -Sket Dance -Spice and Wolf -Seitokai no Ichizon -Shinryaku! Ika Musume -GITS SAC -Witch Hunter Robin takip edilecekler; -GITS (xunn, BONE, sam full force insist) -Tengen Toppa Gurren Lagann -Joshiraku (bunu biraz daha bekle şimdi izlesen anlamzsın) -Kore wa Zombie Desu ka? -Azumanga Daioh -Kare Kano -strike witches -Love Life -idolmaster -Seirei no Moribito (GERGE) -gintama -hunter x hunter -JOJO
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 nisionun abv ya http://0-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/a/image/1351/26/1351263449947.jpg
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 http://wallpoper.com/images/00/37/95/46/snapshot-nisemonogatari_00379546.jpg uzun saça geçişi god-tier'e ayırmış adam işte.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 abi birine de anahtarla kestirdi ANAHTARLA! araragi ailesi türkmüş
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 bana da bir tavsiye verir misiniz?senaryosu,karakterleri iyi olsun.mümkünse dövüş sahneleri bol bir seri önerin ama bu madde olmazsa olmaz değil izlediklerim naruto death note bleach one piece(100'e kadar dayanabildim) fairy tail(bunu da yarıda bıraktım) black lagoon jormungand steins gate code geass durarara claymore darker than black GTO shingeki no kyojin
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 o listede cowboy bebop nasıl olmaz?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 k-on un ilk sezonunda okul gezisşnde bşir yastık savaşı var TÜY KILIFI GÖTÜRÜYOR O DERCE!!
Caladorn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 FLCL baya eskidir, gerçi bilindik de bi animedir ama izlemeyen kalmıştır belki. 25'er dk hepi topu 6 bölüm zaten, absürt diyaloglar, kalite müzikler, durmadan değişen çizimler/animasyonlar. keyifli animedir.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Haibane Renmei ve Toradora izle.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 dövüş sahneleri bol istemiş, ama tora dorada sağlam sahneler var ben bi tora dora OP izleyeyim
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 PARÇALA BENİ TAIGA!
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Samurai Champloo o zaman. Ustu yok o konuda.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 genshiken izlemey başlamıştım da 8. bölümdeyim malıum sahnede COSPLAY COSPLAY YAPTIRT!! diye çıldırdım oturduğum yerde aABİ ÇOK İYİYMİŞ BU DA YA!!
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 ya Valvrave izleyeyim dedim ilk bölüm süper başladı ama o son ve 2. bölüm rezaletti ya :S devam edeyim mi değer mi izlemeye
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 işte genşiken gibi efsane şeyler izle babacum hep diyoruz. :p 1001 mesaj masallarımıza kulak ver!
Clauvn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Valvrave'de aksiyon iyi ama olaylar daha absürtleşiyor: " oha lan yok artık" noktasına geliyor. Abi,acaba daha nasıl absürtleşecek diye meraklanmıyorsan bırakablirsin.owo
Öne çıkan mesajlar