di Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Delirtti 3 gundur ama sonra alakasiz bir yerden ayar degistirip koydum cocugu. VM falan degil, halis mulis hackintosh =P http://i.imgur.com/dzwy3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Ben de kurmuştum 2 yıl evvel, wireless driver'ı yoktu ama internete falan giremiyordum, bayıp silmiştim dolayısıyla hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Abi mountain lion ile native driver'lar baya cogaldi. Haliyle guzel oldu. Ben parcalari uyumlu sectim sitenin birinden bakip, oyle kurdum sistemi. Nispeten rahat oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 nasi oluyo bizede anlatsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 pc ye osx mi kurdun anlasilmiyor topicten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Hackintosh bu demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 ne faydası oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 mousepad kullanmiyorsan ayni donanima yari fiyat odeyip osx kurcalayabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Mousepad? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 nedir abi bu neyn peşinde yine bu di... hackin falan diyor. olay ne_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Hackintosh benim Acer ile tam uyumlu çalışıyormui bu arada Lion'dan beri. Denemem ama, yeni bir tane alınca belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 macbooktakiyle ayni seviyede mousepadle tanisamadim henuz, kullanmayacaksan mac almis gibi kullaniyorsun manasinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 olay applein uretmedigi donanimda osx calistirmana hackintosh denmesi sevgili escape. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 SirWinstonPee said: ne faydası oluyor? Mac mini fiyatina daha iyi ozellikli, ekran dahil bir sistemin oluyor kisaca. iOS development gibi isler icin Mac OS olmazsa olmaz neredeyse. Haliyle benim amacim hem adam gibi bir bilgisayar hem de development ortamiydi, onu saglamis oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 O MacBook'ların iyi touchpad'leri OS X'in olayı. Windows 8'de de aynı sevyede yeteneklere sahip oldu touchpad'im, Synaptics v16 sürücüsü ile. Windows 7 için üretilmiş donanım hem de. Wİndows 8 düşünülerek üretilmiş ürünlerde çok daha iyi olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 reyou said: nasi oluyo bizede anlatsana Zor bi olayi yok esasen ama duzgun bi guide olmadigindan sac bas yoldurabiliyor ayar tutana kadar. Surdan bakabilin; http://www.tonyxmac86.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 stabil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 sikinti cikmaz absurt bi driver olmadigi surece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 bende kurcaktim hackintosh baktim zor geldi kurmasi gittim mac aldim. daha kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 peki hem mac hem windows oluomu yanyana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 üst üste bile olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 di said: reyou said: nasi oluyo bizede anlatsana Zor bi olayi yok esasen ama duzgun bi guide olmadigindan sac bas yoldurabiliyor ayar tutana kadar. Surdan bakabilin; http://www.tonyxmac86.com sagol abide site patlak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Yanlis yazmisim x sonda olacakmis. http://www.tonymacx86.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 senko said: bende kurcaktim hackintosh baktim zor geldi kurmasi gittim mac aldim. daha kolay bana bakması bile zor geldi, önce mac'i aldım sonra açıp ordan baktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 bana da hackintosh yapsana di. bi de macos ve windows dual boot yapabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar