deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Bu bekleme işi pis ya, benim de görüştüğüm yer hep son gün akşam arayıp "yarın gelebilir misiniz?" diye soruyor. Bir kez TOEFL saati çağırdılar ertelettim, şimdi şehir dışına çıkmam gerekiyor ama götüm yemiyor bu sefer de. Ya arayıp çağırırlarsa da ertelemezlerse diye gidemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 ben bir kez yaptım onu, dedim tatile gidiyorum biletim falan hazır 6 gün sonra görüşelim. müdüre sorup döncem dedi dçnmedi hatun =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 sipeyskeyk said: Ki İK direktörü ise bu son görüşme değil, her görüşme arasında 25 gün olacağını varsayarsak seneye başlarım işe inşallah :) İK ise ilktir hatta :) iş görüşmelerini 1-2 saatte bitiren şirketleri seviyorum ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 senko said: sipeyskeyk said: Ki İK direktörü ise bu son görüşme değil, her görüşme arasında 25 gün olacağını varsayarsak seneye başlarım işe inşallah :) İK ise ilktir hatta :) iş görüşmelerini 1-2 saatte bitiren şirketleri seviyorum ya :) Yok ilk görüşmede işe alım sorumlusu ve çalışacağım departmandan bir adamla görüştüm. Şimdi İK direktörü, sonrası allah kerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 CthuLhu said: ben bir kez yaptım onu, dedim tatile gidiyorum biletim falan hazır 6 gün sonra görüşelim. müdüre sorup döncem dedi dçnmedi hatun =( beni teklif için aradıklarında direk "tatildeyim gelemem siz telefonda bana teklifi yapın" demiştim ik müdürü aramıştı sonra teklifi yapmıştı, şimdi adamla basket oynuyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ensesine saplakta atiyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 yok direk göte parmak bizde, enseye şaplağı direk es geçtik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 beni yanina aldir yapm bunu. parasi iyimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Ben geçtiğimiz 2 ay içinde 3 tane görüşmeye girdim tek bir şirketle, 3.'yü de geçtiğimi söylediler. 2 görüşme daha olacakmış, yılbaşını bulur bitmesi diyorlar. Halinize şükrediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 nassıl bi işmiş bu anasını satıyım, nasaya eleman mı alıyorlar dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 iş dünyasının kezbanları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Xaenin said: Ben geçtiğimiz 2 ay içinde 3 tane görüşmeye girdim tek bir şirketle, 3.'yü de geçtiğimi söylediler. 2 görüşme daha olacakmış, yılbaşını bulur bitmesi diyorlar. Halinize şükrediniz. Benim de yılbaşını bulur herhalde. Beraber ıslatırız olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Az önce aradılar, cuma sabahı 9-11 arası çağırdılar 2 saatlik bir görüşmemiz olacak dediler. Ulan zaten eşşek gibi caselere soktular 1 saat 45 dakika sürdü anca, 2 saat sürecek olan nedir onu çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 değişikmiş ya benim ilk işime girmem 1 gün sürmüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Benim işe girmem 1 dakika sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ben işteyim!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 aquila said: Benim işe girmem 1 dakika sürdü. abi sen ne iş yapıyorsun? forumun en merak ettiği şey bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Xaenin said: Az önce aradılar, cuma sabahı 9-11 arası çağırdılar 2 saatlik bir görüşmemiz olacak dediler. Ulan zaten eşşek gibi caselere soktular 1 saat 45 dakika sürdü anca, 2 saat sürecek olan nedir onu çok merak ediyorum. abi ceo mu olcaksınız bunun sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 bizde MT alımı yapıldığında sıralama şuydu, -yazılı sınav; genel yetenek, ingilizce ve kişilik envanteri (3,5 saat fln sürdü) -grup mülakatı (case çalışması) -ik mülakatı -departman müdürü/müdürleriyle yapılan mulakatlar ben girdiğimde süreç buydu şimdi ise; -yazılı sınav: genel yetenek, ingilizce ve kısa kişilik envanteri -grup mülakatı (case çalışması) -2. grup mülakatı (adaylar 4 gruba ayrılıyor, ingilizce essay yazıp hem bireysel hem de grup sunumları yaptırılıyor bu 9:00-17:00 arası sürüyor) -internetten uzun kişilik envanteri doldurma (evden bu) -ik mülakatı -departman mülakatı hatta arada ik mülakatından sonra telefonla 15 dakikalık bir ön konuşma da yapılmış departman seçimleri ile ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 oha ne biçim süreç bu kabir azabı gibi hele grup mülakatları falan daha okurken içim sıkıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 E bu şirket sana telefonda teklif yapıp sonra da seni bu prosedüre dahil mi etti yine de Babacum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 abi ben işe alımında meyve yedim, birbirimize portakal yedirdiydik falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Ben direk çıkartıp masaya vurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ben direkt soyunup uzanın dedim, sonrası da geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 dasaaa said: aquila said: Benim işe girmem 1 dakika sürdü. abi sen ne iş yapıyorsun? forumun en merak ettiği şey bu ya gugılda çalışıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar