Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yarın önemli bir gün.

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

Bu bekleme işi pis ya, benim de görüştüğüm yer hep son gün akşam arayıp "yarın gelebilir misiniz?" diye soruyor. Bir kez TOEFL saati çağırdılar ertelettim, şimdi şehir dışına çıkmam gerekiyor ama götüm yemiyor bu sefer de. Ya arayıp çağırırlarsa da ertelemezlerse diye gidemiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

sipeyskeyk said:

Ki İK direktörü ise bu son görüşme değil, her görüşme arasında 25 gün olacağını varsayarsak seneye başlarım işe inşallah :)

İK ise ilktir hatta :)

iş görüşmelerini 1-2 saatte bitiren şirketleri seviyorum ya :)

Yok ilk görüşmede işe alım sorumlusu ve çalışacağım departmandan bir adamla görüştüm. Şimdi İK direktörü, sonrası allah kerim.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

ben bir kez yaptım onu, dedim tatile gidiyorum biletim falan hazır 6 gün sonra görüşelim. müdüre sorup döncem dedi dçnmedi hatun =(

beni teklif için aradıklarında direk "tatildeyim gelemem siz telefonda bana teklifi yapın" demiştim ik müdürü aramıştı sonra teklifi yapmıştı, şimdi adamla basket oynuyoruz :P
Sosyal ağlarda paylaş

bizde MT alımı yapıldığında sıralama şuydu,

-yazılı sınav; genel yetenek, ingilizce ve kişilik envanteri (3,5 saat fln sürdü)
-grup mülakatı (case çalışması)
-ik mülakatı
-departman müdürü/müdürleriyle yapılan mulakatlar

ben girdiğimde süreç buydu şimdi ise;

-yazılı sınav: genel yetenek, ingilizce ve kısa kişilik envanteri
-grup mülakatı (case çalışması)
-2. grup mülakatı (adaylar 4 gruba ayrılıyor, ingilizce essay yazıp hem bireysel hem de grup sunumları yaptırılıyor bu 9:00-17:00 arası sürüyor)
-internetten uzun kişilik envanteri doldurma (evden bu)
-ik mülakatı
-departman mülakatı

hatta arada ik mülakatından sonra telefonla 15 dakikalık bir ön konuşma da yapılmış departman seçimleri ile ilgili
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...