Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Wolverine (2013)

progamer

Öne çıkan mesajlar

Valvyn said:

Şimdi beyler aklıma takılan önemli bir konu var filmle ilgili Wolverine ilk filmin sonunda iki kaşının ortasından vurularak hafızasını kaybedio ve o filmdeki teknolojiye göre günümüze yakın 10-15 sene önceki bir dönem gibi ikinci nokta wolverine xmen e katıldığında hafızası hala kayıotı buda tamam.Bu yeni filmde hafızasını bu olaylardan yani 2.dünya savaşı yıllarından sonra kaybettiyse kurtardığı bu adamı nerden hatırlıyo xmen filmlerinden birin prof. hafızasını geri getirdide ben mi hatırlamıyorum

X Men Origins'i unutmak istediklerinden yok sayıyorlar gibin. X Men filmlerinde çok bir devamlılık aramayın artık sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

abi kızın sürekli birileri tarafından çekiştirilmesi ve arkasından wolverin koşarken yere oturmaması falan.

lan at kendini yere her elini tutan biyere çekti kızı.

bide 30 saniye önce önünde arkasında kurşun patlayan karının 'yardımına ihtiyacım yok' falan demesi. kendi kendine metroya binmesi hiçbirşey olmamış gibi böle ööööööööf

zaten silver samuray. yorum bile yapmıyorum. filmi daha fazla kötüleyebilirim.

en baştaki cgi ayı yeminle bütün japonlardan daha çok rol yaptı filmde

Fena katılıyorum sana.Ayı sahnesi dışında leş ötesi film.Cidden izlemeyin izlettirmeyin.40kg çinli kızı 10 kişi çekiştire çekiştire paylaşamadı koca film.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

CR'de cok sey degisiyor ama karakterlerin ozu degismiyor, aralarindaki iliskiler ve temek devamlilik degismiyor. First Class ve bu filmde hepsini alt-ust etmislerdi.

temelde aynı bence. bi mystic çok farklıydı; onu da salla zaten.

ÇR de summers kardeşlerden kimin abi kimin kardeş olduğu bile retcon yemişti.

e filme uyarlarken illa ki değişiklik yapacakalrını dşünürsek, gayet iyi bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...