moriarty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Bone said: tom hardy'nin yüzü bile gözükmüyordu ki "cuk diye oturmuş" diyelim. oraya beni koy, sean connery sesini ekle, aynı etkiyi verirdi. nasıl olsa boyumuz yakın adamla, nasıl olsa palto ve ağızlık takacaz. saçımı kazıtıp yavru köpek bakışı attımmı da tamam aha the dark knight rises filmindeki bane'in aynısı olurum. AAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAH hugo weaving, tom hardy, bonec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Ne kadar kötü bir poster yahu bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 bütün marvel,dc karakterlerine ayrı ayrı film çekseler gider izlerim gerçi bi kısmında pişman oldum (green lantern,daredevil kötüydü baya)böyle kişisel filmleri umarım seriye uygunluk açısından bağlayarak piç etmezler diyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 green lantern dc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 http://cdn1.screenrant.com/wp-content/uploads/The-Wolverine-Japan-Poster-690x1024.jpg Wolverine Rises https://vine.co/v/bDExaiMjJ1F trailerın teaserını twitlemiş yönetmen. Çarşamba çıkıyormuş trailer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 3D olmasa gitmezdim. Isabet olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 yaa gambit'in de yapsalar keşke filmini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Son iki sene ne hugh jackman yaptı arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Bu gambit fanlarina cok aciyorum. Adami hicbi filme almiyolar. Ki alinacak adam degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 bir filme almışlardı...!!! hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 oh, ben de niye daha fazla wolverine filmi cikmiyo acaba diye uzuluyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Ayfon said: Bu gambit fanlarina cok aciyorum. Adami hicbi filme almiyolar. Ki alinacak adam degil. twisted fate var ya.wv baya overrated oldu yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 O kadar çok 1.60 ve kıllı denmiş ki Wolverine artık gözümde bir Gomez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Ayfon said: Bu gambit fanlarina cok aciyorum. Adami hicbi filme almiyolar. Ki alinacak adam degil. geçen film vardı ,ayrıca gambit rulez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Şimdi bu film rekorları ezer geçer. Dingiller First Class'ın yenisini yapmazlar, bu seriye devam ederler. First class diğer x-men filmlerinin yanında, dark knight'ın batman ve robin yanında durması gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 copry said: Ayfon said: Bu gambit fanlarina cok aciyorum. Adami hicbi filme almiyolar. Ki alinacak adam degil. geçen film vardı ,ayrıca gambit rulez. (tu) http://i113.photobucket.com/albums/n214/ravenrose_01/x-men/Gambits_Cards_Wallpaper.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 zorla çekilmemiştir inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 yani, bu filmi yapacağına git bir önceki wolverine title'ına 25 dakikalık bununla ilgili bir kısım koy. nerden para kıracaklarını şaşırdı şerrolar. yalnız x-men first class ne iyiydi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Arnold = conan - terminator Hugh = wolverine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 [video]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qorMmKKpJDk?feature=oembed" width="459"> beceremedim videoyu eklemeyi olmadi:( idare edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 ajmet said: [video]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qorMmKKpJDk?feature=oembed" width="459"> beceremedim videoyu eklemeyi olmadi:( idare edin http://www.youtube.com/watch?v=qorMmKKpJDk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 karılara kas gösterecez diye wolverine konseptinden çok logan olmuş bu =. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Daken'ın tohumları atılsa ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 hugh'a yine vermişler steroidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Silver Samurai yok sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar