Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: The Force Awakens (2015)

mokoko

Öne çıkan mesajlar

chrome said:

Jaegerjaquez said:

yeni üçleme daha güzel ya öncekileri izleyemedim bile kötü geldi baya

son 3 film aksiyon filmi sevenler için değil zaten. ilk 3 filmi seyredim son 3 e geçenlerde genellikle bir hayal kırıklığı oluyor. son 3 ü seyredipte o ...veren siyah kafanın ne kadar masum bir çocuk olduğunu, ne tarz bir dallamaya dönüştüğünü anlatırken baya bi para kırmak için yapıldı ep 1 2 3. gişe filmi yani. e hayvan gibi beklenti oluşunca da 4 5 6 ile seriye başlayanlar tabi sevmedi 1 2 3 ü. senin sevmen çok doğal. anlayışla karşılıyorum.

sen hangisiyle basladin izlemeye sanki
Sosyal ağlarda paylaş

Vulcan_Lionheart said:

abi o kılıç yanlış olmuş zaten en başta.. direk kılıç savaşında kayan kılıç direk kılıcın bıçak kısmıyla korumanın kesiştiği noktaya kadar iniyor ve orda duruyor.. yani lightsaberin koruması kesilir gider ışına değmeden.. o kısmın komple ışından olması gerek bence..

adam açıklamış burda ..

03:54 de görün nasıl olması gerektiğini

[video]https://www.youtube.com/watch?v=J3MozbQj8tM?feature=oembed" width="459">

ps: ha o kısım cortosisten yapıldıysa bilemiyecem tabi.. öyleyse ordan ışın çıkmasına ne gerek var o zaman ? komple cortosisten bir koruma yap geç.. o kısmı silah olarak mı kullanıcan da ışından yaptın?

önceki mesajımda açıklamıştım bunu :D
Sosyal ağlarda paylaş

Komutan said:

Evet, Abrams'ın ikinci üçlemeden daha kötü bir iş çıkaracağını sanmıyorum.

Prequel'in ilk üçlemeden daha iyi olan tek yanı düello sahneleri. Prequel'i seyrettikten sonra ilk üçlemedekiler gözüme berbat gözükmeye başladılar.

abrams kafasına göremi film çekecek?

yoksa disney kafasına göre çekeceği filmi abrams a mı çektirecek?

kesin mi bu konular?
Sosyal ağlarda paylaş

Filmin konusu hakkında şöyle bir özet geçilmiş kısaca .

Kira karakteri lukun kılıcına sahip , Zenci stormtrooper ile arkadaşlar fakat kılıcın peşine hem imparatorluk hem de Han ve Leia nın oglu düşünçe bu ikisi kılıcı sahibine götürmek için Max Von sydowun karakterinden yardım alarak bir yolculuga çıkarlar. Yolculuk bunları Cumhuriyet filosunun amirali Hanla karşılaştırır. Han kılıcı tanır ve Lukun uzun zamandır ortada olmadıgını belirtir. Luku arama çalışmaları esnasında Sithle karşılaşırlar ve Kira kılıcla beraber karanlıga düşer .

kısaca böyle özetlenmiş.
Uyanmayı bekleyen gücünde sith oldugu söyleniyor.

Sosyal ağlarda paylaş

Smoke said:

Kılıçlı adam inquisitor gibi birşey JJ burada haç teması da kullanarak oraya Gönderme yapmış olabilir.

Olay direkt bu zaten. Burda sıçıyolar işte. Başka bir açıklaması da yok zaten. Haçlı kılıcı gibi lightsaber yapmanın. Engizisyonla Sithlerin falan ne alakası var abi. Sçtılar SW nin içine ya.
Sosyal ağlarda paylaş

O diil de filmin yazarları JJ ve Lawrence Kasdan mış ya. JJ Ok de Lawrence Kasdanı bilmiyordum. George Lucas da karakterleri yazıyormuş. Acaba mı dedim şimdi bak.

Lawrence Kasdan was born on January 14, 1949 in Miami, Florida, USA. He is a writer and producer, known for Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back (1980), Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi (1983) and Raiders of the Lost Ark (1981).
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...