Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: The Force Awakens (2015)

mokoko

Öne çıkan mesajlar

kılıç efsane kötü olmuş, öyle böyle değil. çıkan da ışın değil alev gibi adeta, kıvılcımı eksik. teaser trailer'ın da yabancı sitelerde filan sevilmesine şaşırdım, bayağı yavandı her bakımdan. daha ilk kareden komik droid girecekmiş neredeyse.

beklenti düşüktü, beğenilince acaba dedim ama fos.
http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/872/182/922.jpg
http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/871/651/7b2.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Jaegerjaquez said:

yeni üçleme daha güzel ya öncekileri izleyemedim bile kötü geldi baya

son 3 film aksiyon filmi sevenler için değil zaten. ilk 3 filmi seyredim son 3 e geçenlerde genellikle bir hayal kırıklığı oluyor. son 3 ü seyredipte o ...veren siyah kafanın ne kadar masum bir çocuk olduğunu, ne tarz bir dallamaya dönüştüğünü anlatırken baya bi para kırmak için yapıldı ep 1 2 3. gişe filmi yani. e hayvan gibi beklenti oluşunca da 4 5 6 ile seriye başlayanlar tabi sevmedi 1 2 3 ü. senin sevmen çok doğal. anlayışla karşılıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

kılıç efsane kötü olmuş, öyle böyle değil. çıkan da ışın değil alev gibi adeta, kıvılcımı eksik. teaser trailer'ın da yabancı sitelerde filan sevilmesine şaşırdım, bayağı yavandı her bakımdan. daha ilk kareden komik droid girecekmiş neredeyse.

kılıç kötü de tip olarak kötü bence. bu harlanmış alevli gibi çıkması benim hoşuma gitti.

böyle bissürü kılıç var star warsta, yok ne bileyim stabil olmayan kristallerle yapılmış ya da sithlerin yapay kristal kullanmasından dolayı harlı yanan falan.

ha en azından eski tip bi ışın kılıcı olup biraz lazeri farklı olan bi kılıç güzel olabilirdi bence en azından bi farklılık olurdu iki düşman kılıçları vuruşturduğunda.
Sosyal ağlarda paylaş

extended universe'de ışın kırbacı bile var da o saçmalıkları bari beyaz perdede görmeseydik. tip de çok kötü, işlev de çok anlamsız. seyrettiğim trailer 38 milyon view olmasa fan-made filan sanacaktım. milyar dolarlık franchise'ları nasıl adamların eline veriyorlar, bu kadar kolay mı bu işler diye düşünmeden edemiyorum bazen. birileri seyredip "aga naaptınız bu nedir" diye sormuyor mu oluru almadan evvel, nasıl yönetiliyor bu şirketler cidden hayret uyandırıcı.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

extended universe'de ışın kırbacı bile var da o saçmalıkları bari beyaz perdede görmeseydik. tip de çok kötü, işlev de çok anlamsız. seyrettiğim trailer 38 milyon view olmasa fan-made filan sanacaktım. milyar dolarlık franchise'ları nasıl adamların eline veriyorlar, bu kadar kolay mı bu işler diye düşünmeden edemiyorum bazen. birileri seyredip "aga naaptınız bu nedir" diye sormuyor mu oluru almadan evvel, nasıl yönetiliyor bu şirketler cidden hayret uyandırıcı.

Yani kılıçla ilgili yorumuna birşey diyemem elbette de, daha ortada saniyelik görüntüler varken bu kadar kesin konuşabilmen garibime gitmedi değil.
Milyon dolarlık franchise'ları nasıl bu adamların eline veriyorlar diyorsun da eh, o milyon dolarlık franchise'ı yaratan adamın da yaptıklarını gördük. Daha yorum yapabilmek için ortada birşey yok..
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl adamların eline veriyorlar dediğim işte kılıç ve droid, kesin konuşmaya müsait durum çünkü açık net görüyoruz, bir belirsizlik yok. "arkadaş bu kılıcı yaptın da bunlar böyle kullanılmıyor yani gel otur bir anlatalım, otur o kısmı bir daha yaz" diyen birisi yok mu koca koca şirketlerde? hepsi mi "bravo ya ne iyi yapmışsın" demiş?

film iyi/kötü olacak gibi bir yorumum yok teaser'dan ama iki tane yeni şey gördük, ikisi de kötü. hele birisi acayip kötü. kim düşündüyse ne ışın kılıcı nasıl kullanılır bir fikri var, ne de kılıç dövüşleri nasıl olur diye bir fikri. elin olduğu tarafa doğru keskin kabza muhafazası ben gördüğümü hatırlamıyorum hiçbir kurgu hikayede, hadi gerçeği geçtim. aptallık çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...