lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 valla sw aslında baya alt kültür gibi bişeydi eskiden, 97 deki special edition ı koca salonda 3 kişi izlemiştik, diğer ikiside liseden zorla getrdiğim arkadaşlardı, filmden sonra az sövmediler bana, bu ne la ciuv ciuv gibi. Yeni üçleme ve internet çağından sonra patladı herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 yeni üçleme daha güzel ya öncekileri izleyemedim bile kötü geldi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 kılıç efsane kötü olmuş, öyle böyle değil. çıkan da ışın değil alev gibi adeta, kıvılcımı eksik. teaser trailer'ın da yabancı sitelerde filan sevilmesine şaşırdım, bayağı yavandı her bakımdan. daha ilk kareden komik droid girecekmiş neredeyse. beklenti düşüktü, beğenilince acaba dedim ama fos. http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/872/182/922.jpg http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/871/651/7b2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Jaegerjaquez said: yeni üçleme daha güzel ya öncekileri izleyemedim bile kötü geldi baya here come the shitstorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Jaegerjaquez said: yeni üçleme daha güzel ya öncekileri izleyemedim bile kötü geldi baya o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Jaegerjaquez said: yeni üçleme daha güzel ya öncekileri izleyemedim bile kötü geldi baya son 3 film aksiyon filmi sevenler için değil zaten. ilk 3 filmi seyredim son 3 e geçenlerde genellikle bir hayal kırıklığı oluyor. son 3 ü seyredipte o ...veren siyah kafanın ne kadar masum bir çocuk olduğunu, ne tarz bir dallamaya dönüştüğünü anlatırken baya bi para kırmak için yapıldı ep 1 2 3. gişe filmi yani. e hayvan gibi beklenti oluşunca da 4 5 6 ile seriye başlayanlar tabi sevmedi 1 2 3 ü. senin sevmen çok doğal. anlayışla karşılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banadamilolo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Sam said: kılıç efsane kötü olmuş, öyle böyle değil. çıkan da ışın değil alev gibi adeta, kıvılcımı eksik. teaser trailer'ın da yabancı sitelerde filan sevilmesine şaşırdım, bayağı yavandı her bakımdan. daha ilk kareden komik droid girecekmiş neredeyse. kılıç kötü de tip olarak kötü bence. bu harlanmış alevli gibi çıkması benim hoşuma gitti. böyle bissürü kılıç var star warsta, yok ne bileyim stabil olmayan kristallerle yapılmış ya da sithlerin yapay kristal kullanmasından dolayı harlı yanan falan. ha en azından eski tip bi ışın kılıcı olup biraz lazeri farklı olan bi kılıç güzel olabilirdi bence en azından bi farklılık olurdu iki düşman kılıçları vuruşturduğunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Lazerini dert eden çok kişinin olacağını sanmıyorum açıkçası. Gerek oyunlarında, gerek çizgi romanlarda tek renkten oluşmayan bolca renk vardı. Fonksiyonunu bozan bir şey değil zaten. Hea bu engizisyoncu, o zaman haç yapıştıralım! kafası gibi değil xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 extended universe'de ışın kırbacı bile var da o saçmalıkları bari beyaz perdede görmeseydik. tip de çok kötü, işlev de çok anlamsız. seyrettiğim trailer 38 milyon view olmasa fan-made filan sanacaktım. milyar dolarlık franchise'ları nasıl adamların eline veriyorlar, bu kadar kolay mı bu işler diye düşünmeden edemiyorum bazen. birileri seyredip "aga naaptınız bu nedir" diye sormuyor mu oluru almadan evvel, nasıl yönetiliyor bu şirketler cidden hayret uyandırıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Jaegerjaquez said: yeni üçleme daha güzel ya öncekileri izleyemedim bile kötü geldi baya Tam bir shitlord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Prdn typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 yeni üçlemeyi ilk üçlemeye tercih eden adam Star Wars konularında yazmasın, böyle bir yasak gelsin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Sam said: extended universe'de ışın kırbacı bile var da o saçmalıkları bari beyaz perdede görmeseydik. tip de çok kötü, işlev de çok anlamsız. seyrettiğim trailer 38 milyon view olmasa fan-made filan sanacaktım. milyar dolarlık franchise'ları nasıl adamların eline veriyorlar, bu kadar kolay mı bu işler diye düşünmeden edemiyorum bazen. birileri seyredip "aga naaptınız bu nedir" diye sormuyor mu oluru almadan evvel, nasıl yönetiliyor bu şirketler cidden hayret uyandırıcı. Yani kılıçla ilgili yorumuna birşey diyemem elbette de, daha ortada saniyelik görüntüler varken bu kadar kesin konuşabilmen garibime gitmedi değil. Milyon dolarlık franchise'ları nasıl bu adamların eline veriyorlar diyorsun da eh, o milyon dolarlık franchise'ı yaratan adamın da yaptıklarını gördük. Daha yorum yapabilmek için ortada birşey yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Evet, Abrams'ın ikinci üçlemeden daha kötü bir iş çıkaracağını sanmıyorum. Prequel'in ilk üçlemeden daha iyi olan tek yanı düello sahneleri. Prequel'i seyrettikten sonra ilk üçlemedekiler gözüme berbat gözükmeye başladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Her şey bitti Anakin. Senden yüksekte duruyorum =F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 ya o ne salakça bir sahneydi gerçekten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 nasıl adamların eline veriyorlar dediğim işte kılıç ve droid, kesin konuşmaya müsait durum çünkü açık net görüyoruz, bir belirsizlik yok. "arkadaş bu kılıcı yaptın da bunlar böyle kullanılmıyor yani gel otur bir anlatalım, otur o kısmı bir daha yaz" diyen birisi yok mu koca koca şirketlerde? hepsi mi "bravo ya ne iyi yapmışsın" demiş? film iyi/kötü olacak gibi bir yorumum yok teaser'dan ama iki tane yeni şey gördük, ikisi de kötü. hele birisi acayip kötü. kim düşündüyse ne ışın kılıcı nasıl kullanılır bir fikri var, ne de kılıç dövüşleri nasıl olur diye bir fikri. elin olduğu tarafa doğru keskin kabza muhafazası ben gördüğümü hatırlamıyorum hiçbir kurgu hikayede, hadi gerçeği geçtim. aptallık çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 abi aslında hiçbirimiz ışın kılıcı nasıl kullanılır bilmiyoruz. ışın şeklinde kılıç olabileceğiz üzerine konuşuyoruz aslında. bikere öyle bir şey olsa radyasyon yüzünden tüm jediların cilt kanseri olması gerekiyor. naapıyoruz lan biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 trailer özeti: http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/871/727/85d.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whitecloud Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 okumadım izlemedim trailerı ama başrolde zenci varmış doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 sanirim dogru cunku zenciyle aciliyor teaser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whitecloud Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 zenciden futbolcu olur, basketçi olur, çalgıcı olur umuyorum teaserdaki zenci set görevlisidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 sanirim futbol da ona hitaben var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whitecloud Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 peleyi andırıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar