Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: The Force Awakens (2015)

mokoko

Öne çıkan mesajlar

Bu arada 2016'da bir tane de spinoff tarzında Star Wars filmi geleceği söyleniyor.

http://www.slashfilm.com/rumored-star-wars-spin-off-plot/

Recently, we learned a juicy rumor about the plot to Gareth Edwards and Gary Whitta‘s 2016 Star Wars spin off movie. The information came second hand from a single good source, so we began to dig. All we wanted was one more person to tell us we were on the right track. Literally dozens of people were contacted at all levels and while there were a few nibbles, we could never get a solid second confirmation. We contacted Lucasfilm, which declined to comment. So for that reason, take this story with a grain of salt and a huge rumor label.

That said, we think there is enough evidence to present you a rumored plot of the 2016 Star Wars spin off movie.

We’ve heard the 2016 Star Wars spin-off movie is about the group of people out to pull off the ultimate heist in a galaxy far, far away.

What the group is trying to steal is one of the most important linchpins in Star Wars history — they are out to steal the plans for the first Death Star.

Sosyal ağlarda paylaş

Komutan said:

Bu arada 2016'da bir tane de spinoff tarzında Star Wars filmi geleceği söyleniyor.

http://www.slashfilm.com/rumored-star-wars-spin-off-plot/

Recently, we learned a juicy rumor about the plot to Gareth Edwards and Gary Whitta‘s 2016 Star Wars spin off movie. The information came second hand from a single good source, so we began to dig. All we wanted was one more person to tell us we were on the right track. Literally dozens of people were contacted at all levels and while there were a few nibbles, we could never get a solid second confirmation. We contacted Lucasfilm, which declined to comment. So for that reason, take this story with a grain of salt and a huge rumor label.

That said, we think there is enough evidence to present you a rumored plot of the 2016 Star Wars spin off movie.

We’ve heard the 2016 Star Wars spin-off movie is about the group of people out to pull off the ultimate heist in a galaxy far, far away.

What the group is trying to steal is one of the most important linchpins in Star Wars history — they are out to steal the plans for the first Death Star.

geleceği söyleniyor değil direk gelicek zaten. Hatta aynı Marvel gibi her sene bir film çıkacak işte. Bi sene episode 7 bi sene spin off sonra ep 8 sonra bi spin off daha şeklinde gidecek işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Komutan said:

1- Star Wars serisinden yetişkinler de zevk alsa bile hedef kitlesi her zaman çocuklar olmuştur.

2- Yukarıdaki sebeple Star Wars Disney'e yakışır.

de iste ciktigi zamanki cocuklar tabiri caizse dede oldu..buyk bir kismi da artik ciddi seyler seyretmekten zevk aliyor..onlari nispeten kaybetmemek adina daha simpsons vari seylere kaymak durumundalar
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Marvel'in buldugu elmas madeni direk firmalarda franchise acligi baslatti zaten, Marvel ilk basladiginda da epey curetkardi ama, boyle yillar surecek ve neredeyse dogrudan baglantili onlaca film kolay degil.

Star Wars bunu verirdi ama EU'in fisini cekerek buyuk hata ettiler bence, MCU'yu MCU yapan arkasindaki lore ve o lore'a ragmen erisebilirlik.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Star Wars bunu verirdi ama EU'in fisini cekerek buyuk hata ettiler bence, MCU'yu MCU yapan arkasindaki lore ve o lore'a ragmen erisebilirlik.

Marvel sinema evreni de çizgi romanlar ile aynı değil ki. Kaldı ki çizgi romanların kendi içinde de kaç defa retcon yapıldı, reset atıldı.

Belki EU'daki bazı karakterler de bir başka şekilde yeni SW filmlerinde karşımıza çıkar.

DarKRideR said:

GERGE said:

Cocuklar icin olduguna katilmiyorum ama Star Wars YA dogrudan. Ilk ucleme de YA yani, kitaplari da toptan YA.

adam tahminen ilk okuldayken ilk izlediğim film dediği episode 1, diğer türlü ilk üçlemenin çocuk filmi olduğunu iddia etmek bayağı saçma oluyor asdfsda

İlk filmi yani episode 4'ü sanırım 1979 yılında Bakırköy Sinema 74'de seyretmiştim. Daha sonra seksenlerin ilk yarısında üç filmi de videoda defalarca seyrettim.

Anlıyorum, koca adam olunca çocuk filminden zevk almak bazılarınızın ağırına gidiyor, ama gerçek bu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Marvel'e hic gercek anlamiyla bir retcon yapilmadi, hep bagliydi bir sekilde. SUrada rehber var hatta yazdigim: http://forum.paticik.com/read.php?10,6563038

En azindan 2000'den bu yana asiri ic ice gidiyor, 2000'de baslayan oyku de oncekinin devamiydi. O rehberin ardindan yeni bir oyku basladi sadece onu kesmeden. Marvel'deki lore sadece Star Wars'da ve Forgotten Realms'de var hatta, baska rakibi yok ki artik Star Wars yok. Disney ondan dolayi buyuk hatta yapti EU'yu keserek bence. Bu adamlar salak degil bu arada, kesin dusundukleri vardir ama ne oldugunu akil edemiyorum ben.

MCU cizgiromanlar ile ayni evrende gecmiyor ama benim gibi lore ile yakindan ilgili biri icin cok yakin. Lore'dan kopuk degil asla.

PS. Marvel okumayi ben de biraktim sonunda, hem cok vakit aliyor, hem de eski oyku bitti iste, yeniden basladi oykuler.
Sosyal ağlarda paylaş

buradakilerin 90%'ı filmi ilk çocukken izlemiştir zaten. 1979 olmasın 1992 olsun. ben de ilkokuldayken izledim. o yüzden geç o muhabbeti.

bir de lucas'ın çocuk filmi çekmesi var, disney'in çekmesi var. clone wars'daki anakin ile ep 2-3'dekini kıyaslarsak en bariz örneği mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

Bana saldırmak isteyenler jarjar'ı sevdiğimi varsaymışlar. Hayatlarınız varsayım çünkü. Hikayeyi veya hiçbirşeyi göstermeyen bir teaser'dan filmin "disney işi işte"'sinden girip, "abrams off"'una kadar çamur atıp "bok gibi olmuş"a getiren bir kitleye dönüşmüşsünüz. Ya da burası zaten böyleydi, yeniler post kastmaktan rütbe atladı da adamdan sayıyoruz.

Hem "extended universe'ü hiçe saydılar böhüee" diyorsunuz hem de extended universe'te bulunan bir nesneye laf ediyorsunuz.

Film direkt EU'ya sadık kalsaydı "yeni bişey koysalar, bu ne ulan!" diyeceksiniz. 15 yıldır "orjinal üçleme" diye ağlayan kitleye orjinal üçleme dizaynlarını ağızlarına yüzlerine vurdular şu trailer'da ama yine yaranamadılar. Because of the interwebbzzzz.
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

Bana saldırmak isteyenler jarjar'ı sevdiğimi varsaymışlar. Hayatlarınız varsayım çünkü. Hikayeyi veya hiçbirşeyi göstermeyen bir teaser'dan filmin "disney işi işte"'sinden girip, "abrams off"'una kadar çamur atıp "bok gibi olmuş"a getiren bir kitleye dönüşmüşsünüz. Ya da burası zaten böyleydi, yeniler post kastmaktan rütbe atladı da adamdan sayıyoruz.

Hem "extended universe'ü hiçe saydılar böhüee" diyorsunuz hem de extended universe'te bulunan bir nesneye laf ediyorsunuz.

Film direkt EU'ya sadık kalsaydı "yeni bişey koysalar, bu ne ulan!" diyeceksiniz. 15 yıldır "orjinal üçleme" diye ağlayan kitleye orjinal üçleme dizaynlarını ağızlarına yüzlerine vurdular şu trailer'da ama yine yaranamadılar. Because of the interwebbzzzz.

Şuna ne kadar katılıyorum anlatamam. Oturup yazacaktım bişeyler ama ortak nefret duyulan, "beğenmeme paylaşımı" ile orgazm olan kitlelere bişey dediğinde saçma sapan yerlere gidiyor, bu başlıkta "sosti zaten Sabriyi de seviyor" düzeyine inebilirdi.

Aslında bu tayfaya (kılıcın kenarı, daha görmedim ama olmamış, kesin olmamıştır, bıdı bıdı bıdı diyen tayfa) izletmeyeceksin çıkan star wars filmlerini, vereceksin her sene Hunger Games, Twilight izlesinler. Ohh...

Sevememe virüsü yayılmış ve ortak kötüleme hazzı gelişmiş. Eminim bunlar bir masaya oturduklarında da kötüleme beğenmeme muhabbeti yapıp ortak nefret üzerinden birbirini seviyordur.

- o da çok kötü bu da çok kötü
- bu tam kezban
- Film leş
- Topçu değil
- Adam değil
- İş kötü
- Okul Kötü
- Ülke kötü
- Bu şehir kötü
(ohhşş hımms)
gene görüşelim bi daha yapalım diyerek ayrılıyorlardır.

Duramıyorum bu ortamlarda artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok EU'dur yok genişletilmiş evrendir okumadım bilmiyorum. Darth Maul figürüm var R2D2'yu seviyorum. Teaser'ı beğenmedim, kılıcı çok fail bulum, zencinin koşuşundan trooperlara kadar bambaşka bir film gibi görüyorum, müziği duyduğumda mutlu oldum o kadar. Bence boktan bir teaserdı. Tiriviriye devam edebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...