Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 ya sith diye bir iddiam yok zaten, oturup araştırmadım filmden sonra. kötü adam diyeyim mesele oysa. en silik kötü adam yedi filmdeki figüran tipler hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 galiba aydınlık tarafa kayıyorum dedeciim bana karanlığı göster diyen sith mi olur plsss.. itin götüne sokmak için acele ediyorsunuz. kylo için bu kadar oyuncak maske maket ıvır zıvır yaptılarsa hikayesini en ince ayrıntısına kadar öğreneceğiz cidden acele ediyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 milletin eleştirisi kylo ren karaktere değil oyuncu seçimine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Sam said: evet çünkü 1977'de lucas'da 2015 disney'in bütçesi vardı. 1999'daki filmle kıyaslayınca görülüyor abukluk. castin çok maaş alması mı iyi oyunculuk gösteriyor, o zaman paycheck kimin çoksa ona versinler oskarı bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 senaryo boktan, oyuncuda bir sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 hayır büyük paycheck'e gerek yok ama biraz ortaya koyduğu birşeyler olsun. phantom menace cast'i açınca hepsi kendini kanıtlamış oyunculardı 99'da superstar olmasalar bile. bu yenilerin imdb sayfasını açınca "known for" kısmında biraz bilindik film bile yok sw hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Sam'le cok tartismayin bunlari ya. Ya da gerce tartisin lan, burda 'you have no power here' durumu var. Sith yapti Ren'den, olsun ya en azindan izledigi filmden haberdar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Sith olabilmek icin babasina sapladi kilici zaten. Dark Side'a tam katilip aydinlik tarafini yok etmek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 biraz kuyruk acısını gizleyin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Valla benim sulalem raad, fasizme dayanamiyorum yapi olarak o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 3 tane emmy adaylığı yetiyor mu sam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 imamizer said: milletin eleştirisi kylo ren karaktere değil oyuncu seçimine.tasvir etmek istedikleri karakteri gayet iyi kotarmis bence oyuncu. buna katilmiyorum, millet apacik direk simdiye kadarki kotu ana karakterler (darth maul olsun, darth vader olsun, sidious olsun) hep badassti simdi emo teenager karakter koydular diye agliyor. abicim hikaye bu, alirsin veya almazsin. adamlar oyle yazmis oldu bitti. butun villainler badass olacak diye bi kural yok. kaldi ki gercekci bir yaklasim bence dark side ruhuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 99 castinin ana karakterleri, random bebe ve 18lik natalie portman. kanitlamis dediklerin liam neesonla, ewan heralde, yan karakterler. basrol jar jar zaten, ilk ve son filmi. ha darth maul var bi de, aktor bile degil stuntman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 valla yönetimden 8 ay önce istedim yerime adam bulun diye, bulmadıkları için banlanıp, geri dönüp utanmadan sıkılmadan "faşik tece sam" postu atanlarla uğraşıyorum. spark hayır yetmiyor, adam kötü. filmi de yok, ismi de yok. iyiyse de burada kötü yani. marty mcfly'ı değiştirdikleri gibi film ortasında değiştirilme örneği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 halbu ki filmi de cok, ismi de var adamin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 senle muhatap olmuyorum hani algılamadıysan, fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 ben seninle oluyorum, fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Banlanip gelen derken benden bahsettin sanirim. Tam olarak soyledigin sey toplum icindeki suc islemis birine olan onyarginin tezahuru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Sam konuyu derail ediyor. Siler misiniz mesajlarını lütfen? BOLD'a almamışım pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Peregrin said: Banlanip gelen derken benden bahsettin sanirim. Tam olarak soyledigin sey toplum icindeki suc islemis birine olan onyarginin tezahuru. o analojiye göre hapis kaçkını olursun ancak, millete hakaretten ban yiyip yiyip en son kalıcı yiyince böyle geldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 boyle gelme sebebi moderasyonda yaziyor, bir bakiver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 sen yok deyince yok olmuyor allah allah, baya şahsi husumetin olsa böyle saçma yazmazsın arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 husumetlik birşey yok, adamı çok başarısız buldum, filmografisini açınca da birşey yok yani. ha yok diyorsan ewan mcgregor/liam neeson tier bir adam, iyi madem birşey dememe gerek yok başka. hatta demiyorsan da gerek yok, iki satır oyuncu eleştirdik diye ne kadar kin tutan varsa triggerladı. eksik olsun zaten filmi de sayfalarca tartışacak kadar tutmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 daha yeni izledim Kylo Ren ne öyle lan. Bildiğin sivilceli ergeni sith yapmaya kalkmışlar. Anakin'in ergenliğinden bile daha ergen. Demek ki Dark Side ergenlikle doğru orantılı ake. Maskeyi çıkardığı sahnede "BU NE LEN" dedim içimden. Finn de bi ayrı muhabbet. Ateş etmeyi bilmeyen sikko stormtrooper 40 yıllık jedi gibi lightsaber kullanıyor. Han Solo'nun ölümü tırttı. Daha haşmetli bir sahne olabilirdi orası. Mekan, olay çok müsait, haşmeti verememişler tam. senaryo olarak da copy paste yapmasalarmış daha iyi olurmuş. bu kadar kolay mı anasını satim gezegen inşaat edip patlatıyolar edip patlatıyolar. Rey de tamam forsu kuvvetli ailenin çocuğu belli, ama koskoca luke adam olacam diye güneş güneş gezdi, yoda'dan eğitim aldı, kolunu kaybetti, bu "aa fors diye bişey varmış du bakim mind trick deniyim? aha oldu mına kodum" diyip jedi kıvamına geldi 2 dk'da. Bunlar hariç beğendim. Ufak detayları çok güzel oturtmuşlar, eski filmlerdeki teknoloji kıtlığından dolayı çok gözüme batıyordu onlar, şimdi çok tatlı olmuş. Filmin başındaki blaster'ı force'la durdurduğu sahne çok tatlıydı, Vader'ın maskesini gördüğümüzde filmde sadece 1 kere duyabildiğimiz Imperial March'ın derinlerden gelmesi tüyleri dikeltti, luke nerden çıkacak diye bekleye bekleye filmi bitirdik, son 15 saniyede gözüktü hayırsız. neyse. her türlü tatlı, hoş anlar yaşatıyor. ama 8-9-10 götürecekler bunu ve iğrenç olacak. J.J Abrams'ın tarzını severim 8'i bildiğim kadarıyla başka biri yönetecekmiş. gittikçe düşer kalite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 lan ben galiba gecenlerde seni gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar