Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 https://i.ytimg.com/vi/ClHnFw58q8k/maxresdefault.jpg 'ey seksi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 son dönem figürler iğrenç. star wars da nasibini almış bundan. yeni karakterleri alayım diyorum ama o kadar başarısız yapılmış ki hepsi, soğuyorum her yeltendiğimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 bingildak said: Laurelin said: ana karakter her hikayede izleyici icin capa vazifesi gorur, ozellikle daha genel bir izleyici kitlesine hitap eden bu gibi yapimlarda ana karakter "normal" olsunki izleyici kendini bulabilsin diye cok kasilir, izleyici genelde kusurlu oldugundan buna cok rahat baglar kendini mary sue sendromu ise karakterin seyirci yerine yazari anchorlamak icin kullanildigi durumda ortaya cikar. ben yeni sw serisinde mevzunun böyle olduğunu düşünmüyorum ya. seriyi seven herkeste bir vader, bir luke, bir kenobi beklentisi var. karakter challenging olmasın, rahat satalımlık bir durum yok. kylo maskeyi çıkarttığında insanlar neden gülüyorsa rey karakteri de bence ondan mary sue. bunu factual bir şekilde söylemiyorum, my 2 cents about it. şu fikirle yola çıkarsak filmde rey karakterinin sevilmemesi gerek. benim çevremde rey karakterini sevmeyen yok. internet ortamı ne demiştir hiç açıp okumadım ama bence mary sue or not, karakteri genel kitleye çok güzel sattılar. iste reyi bende sevdim cunki oyuncu secimi cok iyi bide insan dusuk beklenti ile gidince mary sue filan katlaniyor, sinemaya giden izleyicinin cogu ya peynir kokusunu almiyro zaten yada zaten peynir bekliyor bi SW fani olarak mary sue olmasi karakteri degil hikayenin kalitesini bozuyor, isvicre cakisi gibi plot resolverdir bu karakterler iste. 3-4 karakterin yapicagi gorev dagilimi ustlenir dedigim gibi, bunlarin hepsini tek akraktere atinca hem hikaye akisini siradanlastirirsin hemde eeo karakteri daha fazla gelistiremezsin mary sueya ancak karakteri "kirarak" cozum gelir, mary sue karakterler co ktepelerde takildigi icin dususleri cok kotu olur o yuzden. mainstream SW filminde bunun asla olmiycagini bildigimziden hic ep8 icin teori kasmicam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 bir kişi daha mary sue demesin rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 -Deno- said: son dönem figürler iğrenç. star wars da nasibini almış bundan. yeni karakterleri alayım diyorum ama o kadar başarısız yapılmış ki hepsi, soğuyorum her yeltendiğimde. kiyip paraya sideshow beklicen, hos turkiyeye yollamiyorlardi heh https://www.sideshowtoy.com/assets/products/902509-pepper-potts-and-mark-ix/lg/902509-pepper-potts-and-mark-ix-16.jpg yollasalar kiyip paraya alicam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 -Deno- said: bir kişi daha mary sue demesin rica ediyorum. tamam resimle anlatalim https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/8b/27/1b/8b271bf6d82f8943e9bed985573756e6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Laurelin said: bingildak said: Laurelin said: ana karakter her hikayede izleyici icin capa vazifesi gorur, ozellikle daha genel bir izleyici kitlesine hitap eden bu gibi yapimlarda ana karakter "normal" olsunki izleyici kendini bulabilsin diye cok kasilir, izleyici genelde kusurlu oldugundan buna cok rahat baglar kendini mary sue sendromu ise karakterin seyirci yerine yazari anchorlamak icin kullanildigi durumda ortaya cikar. ben yeni sw serisinde mevzunun böyle olduğunu düşünmüyorum ya. seriyi seven herkeste bir vader, bir luke, bir kenobi beklentisi var. karakter challenging olmasın, rahat satalımlık bir durum yok. kylo maskeyi çıkarttığında insanlar neden gülüyorsa rey karakteri de bence ondan mary sue. bunu factual bir şekilde söylemiyorum, my 2 cents about it. şu fikirle yola çıkarsak filmde rey karakterinin sevilmemesi gerek. benim çevremde rey karakterini sevmeyen yok. internet ortamı ne demiştir hiç açıp okumadım ama bence mary sue or not, karakteri genel kitleye çok güzel sattılar. iste reyi bende sevdim cunki oyuncu secimi cok iyi bide insan dusuk beklenti ile gidince mary sue filan katlaniyor, sinemaya giden izleyicinin cogu ya peynir kokusunu almiyro zaten yada zaten peynir bekliyor bi SW fani olarak mary sue olmasi karakteri degil hikayenin kalitesini bozuyor, isvicre cakisi gibi plot resolverdir bu karakterler iste. 3-4 karakterin yapicagi gorev dagilimi ustlenir dedigim gibi, bunlarin hepsini tek akraktere atinca hem hikaye akisini siradanlastirirsin hemde eeo karakteri daha fazla gelistiremezsin mary sueya ancak karakteri "kirarak" cozum gelir, mary sue karakterler co ktepelerde takildigi icin dususleri cok kotu olur o yuzden. mainstream SW filminde bunun asla olmiycagini bildigimziden hic ep8 icin teori kasmicam :P Durum tam olarak bu. Hele baştaki human sahneleri o kadar iyi ki. Concept art ekibi coşturmuş mekan konusunda. Interior designlar on numara, shotlar şahane. Nolan filmi gibi abi işte görsel teknik herşey gayet beklentinin üstü, ama karakterlerin içi bomboş kalıyor. Kızın tipi actingi gayet kaymak. Helmet'ı takıp agzına yemek yedigi sahneler ve benzerleri cuk. Umursatıyor çünkü karakter için, empati uyandırıyor. Yaptıkları her pozitif şeyi çok lüzumsuz negatif traitlerle bozdukları için hayal kırıklıgı olusuyor. Sırf kız empowered olsun diye çok yapay Finn'i aşık etme kıza, kızın ZONK diye friendzone ve agresif tavrı falan bırakın gidin pls. Tam bir rollercoaster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Laurelin said: -Deno- said: son dönem figürler iğrenç. star wars da nasibini almış bundan. yeni karakterleri alayım diyorum ama o kadar başarısız yapılmış ki hepsi, soğuyorum her yeltendiğimde. kiyip paraya sideshow beklicen, hos turkiyeye yollamiyorlardi heh https://www.sideshowtoy.com/assets/products/902509-pepper-potts-and-mark-ix/lg/902509-pepper-potts-and-mark-ix-16.jpg yollasalar kiyip paraya alicam :( obi wan'ın mythos'unu alamadığıma yanıyorum ben hala. best. figure. ever. 2000 tane üretildi, bir tanesini de ayırttıydım hatta. ama para denkleştirememiştim o dönem, işe yeni girmiştim falan. episode 3 döneminde çıkan unleashed serisinin ayarında bir şeyler yapsalardı bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Finn'in hemen kıza aşık olması nasıl yapay lan? Stormtrooper lıktan çıkmış adam, kışla diyorum kışla. Phasma'yı düşünerek 31 çeken bir insandan bahsediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Spark? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 işsiz finn tüm film boyunca first orderdan baba dayağı yemişceğine korkup, ilk gördüğü kızın peşinden first order karargahı basması(tu) saçma sapan karakterin teki zaten keşke ölxe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 axedice said: Spark? ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 quixef said: Finn'in hemen kıza aşık olması nasıl yapay lan? Stormtrooper lıktan çıkmış adam, kışla diyorum kışla. Phasma'yı düşünerek 31 çeken bir insandan bahsediyoruz. Bence Hux daha tatlı. Ben olsam onu düşünürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 xunn said: Laurelin said: bingildak said: Laurelin said: ana karakter her hikayede izleyici icin capa vazifesi gorur, ozellikle daha genel bir izleyici kitlesine hitap eden bu gibi yapimlarda ana karakter "normal" olsunki izleyici kendini bulabilsin diye cok kasilir, izleyici genelde kusurlu oldugundan buna cok rahat baglar kendini mary sue sendromu ise karakterin seyirci yerine yazari anchorlamak icin kullanildigi durumda ortaya cikar. ben yeni sw serisinde mevzunun böyle olduğunu düşünmüyorum ya. seriyi seven herkeste bir vader, bir luke, bir kenobi beklentisi var. karakter challenging olmasın, rahat satalımlık bir durum yok. kylo maskeyi çıkarttığında insanlar neden gülüyorsa rey karakteri de bence ondan mary sue. bunu factual bir şekilde söylemiyorum, my 2 cents about it. şu fikirle yola çıkarsak filmde rey karakterinin sevilmemesi gerek. benim çevremde rey karakterini sevmeyen yok. internet ortamı ne demiştir hiç açıp okumadım ama bence mary sue or not, karakteri genel kitleye çok güzel sattılar. iste reyi bende sevdim cunki oyuncu secimi cok iyi bide insan dusuk beklenti ile gidince mary sue filan katlaniyor, sinemaya giden izleyicinin cogu ya peynir kokusunu almiyro zaten yada zaten peynir bekliyor bi SW fani olarak mary sue olmasi karakteri degil hikayenin kalitesini bozuyor, isvicre cakisi gibi plot resolverdir bu karakterler iste. 3-4 karakterin yapicagi gorev dagilimi ustlenir dedigim gibi, bunlarin hepsini tek akraktere atinca hem hikaye akisini siradanlastirirsin hemde eeo karakteri daha fazla gelistiremezsin mary sueya ancak karakteri "kirarak" cozum gelir, mary sue karakterler co ktepelerde takildigi icin dususleri cok kotu olur o yuzden. mainstream SW filminde bunun asla olmiycagini bildigimziden hic ep8 icin teori kasmicam :P Durum tam olarak bu. Hele baştaki human sahneleri o kadar iyi ki. Concept art ekibi coşturmuş mekan konusunda. Interior designlar on numara, shotlar şahane. Nolan filmi gibi abi işte görsel teknik herşey gayet beklentinin üstü, ama karakterlerin içi bomboş kalıyor. Kızın tipi actingi gayet kaymak. Helmet'ı takıp agzına yemek yedigi sahneler ve benzerleri cuk. Umursatıyor çünkü karakter için, empati uyandırıyor. Yaptıkları her pozitif şeyi çok lüzumsuz negatif traitlerle bozdukları için hayal kırıklıgı olusuyor. Sırf kız empowered olsun diye çok yapay Finn'i aşık etme kıza, kızın ZONK diye friendzone ve agresif tavrı falan bırakın gidin pls. Tam bir rollercoaster. a abi Finni kıza aşık etmek nie yapay ya. Kızla o kadar maceraya atlıyorlar. Millenium falcon kaçırıp tie fighterları dövüp gezegenden kaçıolar. Ortada buluşup nasıl dövdük ama diip birbirlerine heyecanlı heyecanlı anlatıyorlar. Han Solo ile karşılaşıp zuzaylı yaratıklardan birbirlerinin götünü kurtarıyorlar. Ordan buraya savruluyorlar. Ulan biz bi gece asmalıda bi kız espirimize güldü die aşık oluyoruz. Finn mi aşık olmayacak Rey'e bu kadar olaydan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 dublinde de mi asmalı var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 temple bar var bizde, ama örnek size alakalı olsun diye asmalı dedim. das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Sefil turklere anlayabilecekleri dilden konusucaksin dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Mortis said: Ulan biz bi gece asmalıda bi kız espirimize güldü die aşık oluyoruz. Finn mi aşık olmayacak Rey'e bu kadar olaydan sonra. http://i.imgur.com/vdigdiF.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 solid point gökhanınki nasıl çürütçen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 -Deno- said: Sen diyince baktim da, Inanilmaz seyler var ya burada... Bunlar mi mythos dediklerin.. https://www.sideshowtoy.com/brands/star-wars/?ref=crumb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 rey bana epey avatar korra yı hatırlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 filmi çok mary sue buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 http://i.imgur.com/cwXmt4r.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Rey'in konusma tarzi Cersei'ye cok benziyo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar