Mortis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 bugün bi daha gittim bu sefer 3D izledim, 3D sinde de bir olay yokmuş bu arada. Neyse pekişmiş oldu. Baya ii ya film. Bu arada 8. film kaç yılında geliyor 3 senede bir mi yapacaklar 2018 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Mortis said: bugün bi daha gittim bu sefer 3D izledim, 3D sinde de bir olay yokmuş bu arada. Neyse pekişmiş oldu. Baya ii ya film. Bu arada 8. film kaç yılında geliyor 3 senede bir mi yapacaklar 2018 mi? 2017 de gelecek. seneye de Rogue One çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Mortis said: bugün bi daha gittim bu sefer 3D izledim, 3D sinde de bir olay yokmuş bu arada. Neyse pekişmiş oldu. Baya ii ya film. Bu arada 8. film kaç yılında geliyor 3 senede bir mi yapacaklar 2018 mi? http://www.imdb.com/title/tt2527336/ Benicio Del Toro dark bir abimizi oynayacakmış 8'de, heyecanlıyız. Harrison Ford'un meşalesini taşıyacağına eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=GVB4ghl0mJo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 John Bogeya cok komik adammıs asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Xunn 10 numara yazmış doğru noktalardan eleştirmiş, değerli fikirlerinin profesyonel bir bakış açısıyla aslında çöpe eşit olduğunu fark eden fanboylar ağlıyor. Aka xunn yine ağlatmış (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Diğer taraftan aslında abrams bize ters köşe yapmış ve filmin süper backstorysi varmış kotor2 tadında falan... DAHİCE TEORİ Luke un cedaylıktan vazgeçme sebebi gücün denge araması, kendisi ne kadar ceday eğitirse force da dark side eğitimli birilerini manipüle edip bi sith holocronuyla falan buluşturup güçlü bi sithlord olarak evrene salıyormuş meğersem. O yüzden apprenticelerine mindwipe atıp evrene dağıtmış, en güçlüsünü de snoke u baitleyip ortaya çıkarması için etkilemiş, kylo o yüzden ne yapacağını bilmeyen atarlı bi ergen. Asıl amacı babasını öldürüp dark side a geçmiş izlenimi yaratarak snoke un güvenini kazanmak. KotOR2 Spoiler Luke da tıpkı kreia gibi force etkisi olmayan bi evren istiyor, aka TANRIYI ÖLDÜRMEK istiyor ki akıllı varlıklar gerçekten kendi kaderlerini tayin edebilsin. Exile gibi force negative bi örnek yok elinde, o yüzden tüm sith ve ceday bağlantılı force sensitiveleri bi yerde toplayıp nukelayacak, sonra da intihar edip bu fasit daireye bi son verecek. Kylo snokeun yanına gidince luke un tuzağı ateşlenecek, Mary Sue ve Comic Relief Niggerla birlikte ve tabii ki P O E nun yardımıyla önce kötülük, sonrasında da iyilik evrenden temizlenip pırıl pırıl bi sayfa açılacak Asdas yazarken eğlendim. Ama bu kadar abartı olmasa da luke un self exile ından bi force balance mevzusu çıkacak kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Birbirimixi kandirmiyalim, cocuk filminden o derinlik cikmaz :D Gene iyiler kazanicak tabi, deicide filan olmaz bole mainstream filimde eheuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 2. run'ı bugün yapıyorum. review'um için beklemede kalın. expanded universe ile comparison'lar, teknik açıdan değerlendirmeler, karakterlerin iç dünyasına derinlemesine bakış. hepsi bu yazıda olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 http://www.amazon.com/gp/product/ref=pe_348140_160549550_pe_row1_b1/?ASIN=B00WCXL1JW Bunu aldim simdi. Daha detayli anlatiyor, karakterleri daha iyi isliyormus. Oyle ise soylerim bitirince. Filmi begendim bu arada ben. Ikinci uclemeden cok daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 söyle, ona göre ben de basayım order'ı. güzelim eu kitaplarımı napıcam ben şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 yak gitsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Hahaha ne kadar kibarsın. EU materyellerinin ne yapılacağını aslında disney SW fanlarına çoktan söyledi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Bende buldum kitabını bakalım okuyayım boş bir zamanda. Tek kitap değil mi Gerge yani seri değil bahsettiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Filmin kitabi iste, tek kitap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 thrawn ve yuuzhan vong'lara ne olacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 new jedi order :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Deno yavaştan gücün karanlık tarafına mı geçiyordu yoksa.. http://www.etsonly.com/images/races/eva_borgs/gallery/l.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 -Deno- said: thrawn ve yuuzhan vong'lara ne olacak :( Ben eminim bi 30 sene sonra bunların da filmi yapılır. Thrawn çok iyi bir öykü zaten SW evreninde olmasaydı da standalone pazarlanabilecek kumaşta. Bizim yaşam dilimimize yetişir mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 tamam da abi, 7. film ile tüm bunlar değişiyor işte. mesela aby 30'u işledi film, hadi diyelim ki 8 - 9 ile gitti aby 50'ye kadar. o aradaki tüm eu çöp olacak. atıyorum legacy gibi çok daha sonrasını anlatan dönemleri ise, öncesi değiştiği için belli bir noktada ya da tamamen etkileyen noktalar olacak. BUNLARA NE OLACAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 İlk hafta Düğün Dernek 2'ye geçilen Star Wars mı olur ya.. Bence kimsede o hype oluşmadı, seyredince insanlar güzelmiş iyiymiş dedi ama başta kimse sallamadı bu 3lemeyi. gg. http://boxofficeturkiye.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Ben de filmi izlememis bir adamin film vizyona girdikten nerdeyse bir hafta sonra bu baslikta ne isi var onu merak ediyorum. Bence Spoiler olayi film ciktiktan sonra 2 hafta yasak olmali sonra serbest birakilmali. Vizyon basligi altina boyle yazilsa guzel olur diye dusunuyoum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 yekeyeke said: İlk hafta Düğün Dernek 2'ye geçilen Star Wars mı olur ya.. Bence kimsede o hype oluşmadı, seyredince insanlar güzelmiş iyiymiş dedi ama başta kimse sallamadı bu 3lemeyi. gg. http://boxofficeturkiye.com/ sallamasyon data'lar gibime geldi. şayet doğruysa, bu da türk insanının kalitesizliğini bir kez daha gösterir nitelikte bir veri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 lan istinye parkta aylar önceden seanslar doluydu, düğün dernek ne bokmuş. 10 dk önce gitsen filme salonun 60% ı boştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 star wars'u A sırasından izleyen çift gördüm imax 3d. nasıl bir çaresizlikse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar