Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Abi yine noldu ya sdf Forum bildiğin mühendislik bölümü, 2km öteden aurasını sezen kaçıyo. Kaçmayıp stealth kasanlar da işte aggro çekince alt+f4
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 İşletme okuyan birkaç kişi biliyorum ya.
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Noldu olm niye kızdırdınız kızı ? Foto da gitmiş zaten.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 acil özet ve fotoları istiyorum pm olarak mahrum bırakmayın beni
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 kızılcak bişey yoktu esasen bi anda yüklenme oldu oo kız diye ona atarlandılar
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 olayi kacirdim da ilgi sevmeyen ve ilgi gormek istemeyen bir insan neden kamusal ortama fotosunu koyar da sonra cok ilgi gosterdiler diye rahatsiz olup fotoyu kaldirir orasini anlamakta zorlandim. azcik samimi olun foto koyarken "ay elim kaydi ve yanlislikla foruma bugune kadar ki cekilmis en guzel fotomu koydum" ayaklari yapmaya gerek yok. ben zamaninda buraya seminerden fotolarimi koydugumda koyarken gayet karizmatik gozuktugumu dusundugum icin koymustum. soyleyin rahatlayin. onun disinda burda kiz fotolarina gelen tepkiler de bazen danalik boyutlarina ulasabiliyor orasi da dogru. zaten 10 sayfa devam eden fotoyu pm plslerden belli oluyor.
senko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 sina ya katilacam suraya foto koyuyorsan amacin ilgi gormektir.
Soris Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 İşte bu şekilde yaptığın zaman daha çok ilgi görüyorsun amaç o. Ha onun dışında çok ta tın haha
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 senko said: sina ya katilacam suraya foto koyuyorsan amacin ilgi gormektir. ilgi göster bana http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/282577_10150315453680428_2913021_n.jpg
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 hint bülbülü besleyen tip yok lan sende hiç
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Ardeth said: olayi kacirdim da ilgi sevmeyen ve ilgi gormek istemeyen bir insan neden kamusal ortama fotosunu koyar da sonra cok ilgi gosterdiler diye rahatsiz olup fotoyu kaldirir orasini anlamakta zorlandim. azcik samimi olun foto koyarken "ay elim kaydi ve yanlislikla foruma bugune kadar ki cekilmis en guzel fotomu koydum" ayaklari yapmaya gerek yok. ben zamaninda buraya seminerden fotolarimi koydugumda koyarken gayet karizmatik gozuktugumu dusundugum icin koymustum. soyleyin rahatlayin. onun disinda burda kiz fotolarina gelen tepkiler de bazen danalik boyutlarina ulasabiliyor orasi da dogru. zaten 10 sayfa devam eden fotoyu pm plslerden belli oluyor. niye sen ilgi görmek için mi koymuştun fotolarını
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 olm kimsenin ilgi gostermeyecegini dusunsem niye koyayim kendi kendine konusmak gibi olur. o gunun tarihine kadar cekilmis en karizmatik fotograflarimdi bence
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 GodBlessStoya said: hint bülbülü besleyen tip yok lan sende hiç kanarya besliyorum yahu haklısın kimse inanmıyor
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Ardeth said: olm kimsenin ilgi gostermeyecegini dusunsem niye koyayim kendi kendine konusmak gibi olur. o gunun tarihine kadar cekilmis en karizmatik fotograflarimdi bence karizmatik kaslı yakışıklı bilimadamıyım diyosun??
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 all in one forumun gururu ardeth
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 ancak objektif sorulara cevap verebilirim evet bilimadami adayiyim, cok kasli sayilmam.
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 ayrıca alçakgönüllü... kızlarrr adam adeta biscolata erkeği
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 onlarin neresi alcak gonullu lan ciplak ciplak televizyona cikiyolar
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Ardeth said: olayi kacirdim da ilgi sevmeyen ve ilgi gormek istemeyen bir insan neden kamusal ortama fotosunu koyar da sonra cok ilgi gosterdiler diye rahatsiz olup fotoyu kaldirir orasini anlamakta zorlandim. senko said: sina ya katilacam suraya foto koyuyorsan amacin ilgi gormektir. Soris said: İşte bu şekilde yaptığın zaman daha çok ilgi görüyorsun amaç o. Ha onun dışında çok ta tın haha bir insanın ilgi çekmek istemesi yapılan şu hayvanlığı meşru kılmaz, saçmasapan konuşmayın
barbu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 nolmuş. kim ne yapmış. kaçırdım ben ya.
Akito Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 hayvanlık nerde ben onu anlayamadım ? edit: pati normalinin üstünde bir tepki göremedim. şuan yapılan dışında.
Öne çıkan mesajlar