Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #8

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olayi kacirdim da ilgi sevmeyen ve ilgi gormek istemeyen bir insan neden kamusal ortama fotosunu koyar da sonra cok ilgi gosterdiler diye rahatsiz olup fotoyu kaldirir orasini anlamakta zorlandim. azcik samimi olun foto koyarken "ay elim kaydi ve yanlislikla foruma bugune kadar ki cekilmis en guzel fotomu koydum" ayaklari yapmaya gerek yok. ben zamaninda buraya seminerden fotolarimi koydugumda koyarken gayet karizmatik gozuktugumu dusundugum icin koymustum. soyleyin rahatlayin.

onun disinda burda kiz fotolarina gelen tepkiler de bazen danalik boyutlarina ulasabiliyor orasi da dogru. zaten 10 sayfa devam eden fotoyu pm plslerden belli oluyor.
Mesaj tarihi:
senko said:

sina ya katilacam
suraya foto koyuyorsan amacin ilgi gormektir.

ilgi göster bana

http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/282577_10150315453680428_2913021_n.jpg
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

olayi kacirdim da ilgi sevmeyen ve ilgi gormek istemeyen bir insan neden kamusal ortama fotosunu koyar da sonra cok ilgi gosterdiler diye rahatsiz olup fotoyu kaldirir orasini anlamakta zorlandim. azcik samimi olun foto koyarken "ay elim kaydi ve yanlislikla foruma bugune kadar ki cekilmis en guzel fotomu koydum" ayaklari yapmaya gerek yok. ben zamaninda buraya seminerden fotolarimi koydugumda koyarken gayet karizmatik gozuktugumu dusundugum icin koymustum. soyleyin rahatlayin.

onun disinda burda kiz fotolarina gelen tepkiler de bazen danalik boyutlarina ulasabiliyor orasi da dogru. zaten 10 sayfa devam eden fotoyu pm plslerden belli oluyor.

niye sen ilgi görmek için mi koymuştun fotolarını
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

olm kimsenin ilgi gostermeyecegini dusunsem niye koyayim kendi kendine konusmak gibi olur. o gunun tarihine kadar cekilmis en karizmatik fotograflarimdi bence

karizmatik kaslı yakışıklı bilimadamıyım diyosun??
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

olayi kacirdim da ilgi sevmeyen ve ilgi gormek istemeyen bir insan neden kamusal ortama fotosunu koyar da sonra cok ilgi gosterdiler diye rahatsiz olup fotoyu kaldirir orasini anlamakta zorlandim.

senko said:

sina ya katilacam
suraya foto koyuyorsan amacin ilgi gormektir.

Soris said:

İşte bu şekilde yaptığın zaman daha çok ilgi görüyorsun amaç o. Ha onun dışında çok ta tın haha

bir insanın ilgi çekmek istemesi yapılan şu hayvanlığı meşru kılmaz, saçmasapan konuşmayın
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...