Marty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 dasaaa said: bayramınız kutlu olsun götler! abi şöle bişi var. bunlar şii. bizde bayram bugün, onlarda yarın. dedik ki bugün bayram namazını kılalım. sonra yarın da onlarla bi daha kılarız. double sevap point yazar, sayaç vızır vızır döner. hem de zamanda yolculuk sayılır yahu bu! bayramı 2 kere kutladık falan. gittik camiiye. önünde bi kalabalık duruyor. dediler, yasakmış bugün. yarın kılınacakmış. üzüldüm lan bildiğin. uyurdum ki ben! böylece double sevap point zone devlet eli ile kapatılmış oldu. hileyle hurdayla double point ha! yok oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 yasak ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 gadagan demek. caminin içine sokmuyorlar abi. burada bodyguardların bile adı DAYAK.polis görünce yol değiştirmek mantıklı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 http://vimeo.com/21995861 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Hayırlı bayramlar herkese. İlk kavurma fotolarini buraya mı koyuyoruz, albüme mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Mübarek kurban bayramınızı kutlar, sevdikleriniz ile beraber mutlu ve sıhatli bir bayram geçirmenizi dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Bayram ve ben yine türkiyede degilim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Herkese iyi bayramlar. Keşke Türkiye'de aile ile beraber olabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 gercekten türkiyede olsam anamin yaninda olsam. bana et kizartsa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Bizde et var gelin ._. İyi bayramlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Tr ye gelmeyin bosverin burda atmosfer guzl degil iyi bayramlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 yine bir bayram ve yine türkiyedeyim. sabah ANIRTARAK ÖKÜZ gibi zile bastılar. yine uykumdan oldum. iyi bayramlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Redeagle said: Bizde et var gelin ._. İyi bayramlar. abi kişi başı kaç gr düşüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 cümleten iyi bayramlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 abi kurbanla ilgili merak ettikleriniz varsa Yasar Nuri show tv de Saba Tumer de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Abi 6şar kişilik gruplar yapıp, her masaya bir tane kuzu getiriyoruz. Mumlar ve yemeği büyük gösteren mezeler ile sağlam bir fiyat çakıyoruz ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 birinizde al sana ucak bileti atla gel kurban ye dememis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 demedi abi.. bekliyordum ben. pati büyüktür. zengileri var. bi uçak bileti alırlar diyordum.. onca sene hizmet verdik! saçımızı süpürge ettik! yeri geldi her birinizi savunduk, yeri geldi fake akınlarına cesurca göğüs gerdik. vefa istanbulda semt adıymış arkadaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 hadi almanya pahali am baküden ucuz. alaydi biri haftasonu icin. o kadar zengin arkadaslarimiz var. abi adamin JET'i var gerisini sen düsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Yapmayın lan ağlatacaksınız beni şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 ya aramadın sormadın hiç masakari! şimdi duygulanma!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 pencereden atlarım, bayramınızı kutlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 oha çozkel yağmur yağdı sokakta kurban kesmeye düşünen bi güruh vardı götünüzde patladı ^_________________________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 allahın rahmeti işte. ferah ferah kurban kessinler maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 dini bayramlar bizim toplumda dini anlamlarının yanı sıra geleneksel olarak aileleri,birbirini seven insanları bir araya getirdiği için ayrı öneme sahiplerdir. bu nedenle dinlisi-dinsizi hemen herkes için bayramlar harbiden kutlanacak günlerdir. bu uzun girişten sonra tüm paticik forumundaki patidaşlarımın bayramlarını kutluyorum; sevdikleri ile birlikte sağlıklı,mutlu,huzurlu nice bayramlar kutlamalarını diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar