ezrayil Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Masakari said: Parayla namaz kıldırılmaz, günah. Para karşılığı namaz kıldıranın arkasında saf tutanın da namazı kabul olmaz. İşte bu yüzden camiye gitmiyorum. Bence devlet destekli maasli imam olmaz.osmanlı da bile yoktu.ama halifelik gerekli bir kurum çünkü her dinin sözü dinlenen bir büyüğü varken ıslamın yok, din ve devlet işi aayri hikayesi de masaldan ibaret ..... Tarih de tek bir örnek yok.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 adam haklı dini komple kaldıralım. masraf yapmayalım. o paranın bi kısmını uzay projesine yatırsak başbakanımın dileği gerçek olur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 senko said: haberde yazan tüm bakanlıkların nerde olduğunu biliyorum nan tam bir angaralı olmuşum :( behzat ç. yide izliyon mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 bu bütçeler bizden kesilen vergilerle ödendiğine ve bu paralar allah yolunda güzelliklere sevaplara mıtlılıklara harcandığına göre ateist de olsak dolaylı yoldan sevap işliyor sayılır mıyız acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 camilere daha fazla klima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 İşlerini adam gibi yapsalar aslında bizimki gibi "allah" dedinmi aklı duran bi milleti yola getirir de ne gezer anasını satim. Sene olmuş 2012 hala hoca bana üfleyecek diye sapık adamların peşinden koşan tonla aptal karı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Almanya'da diyanet işlerine ödediğin vergiyi, eğer hristiyan değilsen ödemek zorunda değilsin. Böyle bir güzellik var. O verginin adı da zaten diyanet falan değil, direkt kilise vergisi (bkz. kirchensteuer). Ayda 13 euro civarı bir paraydı hatta yanlış hatırlamıyorsam. TR'ye de aynı sistem gelsin, müslüman olan vergisini ödesin, finanse etsin diyaneti. X kişinin hristiyan, ateist olarak ödediği vergi de diyanete gitmesin, bu kadar basit. Ha ne olacak, TR insanı gidip diyanete daha da fazla para aktaracak DİNÜMÜZLE OYNAYILÜE diye, e olacağı belli zaten, devamı da bi şekil gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ezrayil Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Roket kardeş ben müslümanım ama, diyanetin gerekliliğine inanmıyorum.sanki diyanet olmasa bu din bitecek bu ülkede ; s bence daha özgür yaşama alanı bulur.ha camii ye klimami? Cemaat kendisi alsın.heee sunu da bilinde camilerin faturalarını cemaat öder.eksiğini cemaat karşılar Tek masraf imam maaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 "roket adam" said: Almanya'da diyanet işlerine ödediğin vergiyi, eğer hristiyan değilsen ödemek zorunda değilsin. Böyle bir güzellik var. O verginin adı da zaten diyanet falan değil, direkt kilise vergisi (bkz. kirchensteuer). Ayda 13 euro civarı bir paraydı hatta yanlış hatırlamıyorsam. TR'ye de aynı sistem gelsin, müslüman olan vergisini ödesin, finanse etsin diyaneti. X kişinin hristiyan, ateist olarak ödediği vergi de diyanete gitmesin, bu kadar basit. Ha ne olacak, TR insanı gidip diyanete daha da fazla para aktaracak DİNÜMÜZLE OYNAYILÜE diye, e olacağı belli zaten, devamı da bi şekil gelecek. Haa, oldu. Bira iceni fisleyen devlet, diyanete vergi vermeyeni kaziga oturtur. Nasil bir dunyada yasiyorsunuz anlamak mumkun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 karıştırmamak lazım, biz hizmet almak için vergi ödemiyoruz, veya devlet bize hizmet sumak için vergi almıyor bizde, devleti yönetimini bir şekilde gasp eden bürokrasi ve hükumetler canları istediği için ve keyfi uygulamalarına finas yaratmak için vergi alıyorlar. yoksa maksat "müslümanların" dini ihtiyaçlarını karşılamak olsaydı, 70 sene içinde yaptıkları bir icraat olurdu, daha kendi yetiştirdikleri imamların %60 bile kalifiye değil, aynı ilçede 10 camiye gitsen her biri ayrı telden çalıyor osmanlıyı buradan kutluyorum, çok güzel bir millet şekillendirmiş bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Archangel_ said: bu bütçeler bizden kesilen vergilerle ödendiğine ve bu paralar allah yolunda güzelliklere sevaplara mıtlılıklara harcandığına göre ateist de olsak dolaylı yoldan sevap işliyor sayılır mıyız acaba tam tersi olduğu için bence biz bile günaha giriyor olabiliriz, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Dinsizin önde gideniyim ama tanrı filan varsa vergiden çöktükleri her bir kuruşun gerçekten hizmete harcanan kısımlar haricinde kalan kısımları sistemde virgülden sonraki kaç haneye kadar kayıt ediliyosa işte en ufak küsüratına kadar haram edicem şahsen. Bayağı bi kişiyi dibe çekerim gibi geliyo:P Kul hakkını bunların tanrısı bile affedemiyomuş ille de hakkı yenen kişinin affetmesi gerekliymiş falan filan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 müslüman olmayanların haklarına karşı kendilerine iltimas geçileceğini düşünerek hareket eden büyük bir müslüman kesim var türkiyede. halbuki açıp okusalar kutsal kitap dahil birsürü yerde tersi yazar. yani yukarıdaki arkadaş doğru demiş, islami inanca göre atesitler vergilerinden din hizmetine harcanan paraların hakkını sorabilecekler, aleviler aynı şekilde, gayrimüslimler aynı şekilde. diyanet kurumu bütün türkiye müslümanlarını kul hakkı yiyen durumuna düşürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Oha bi de o vardı di mi? Nasıl yazıyodu tam hatırlamıyorum da sadece adaletsizliği yapan değil, buna sebep olan veya destekleyen kişiler de sorumlu gibisinden bişey vardı(ayet değil hadis filan da olabilir gerçi, unuttum nereden okuduğumu/duyduğumu). Eğer geçerli bir maddeyse akp hakkımı yediği için akpnin bütün üyelerini, bir kere bile olsa akp ye oy vermiş herkesi filan da dibe çekebiliyomuyum yani? (ve eğer bu kümelerin dışında kalanı varsa akp üyesi veya seçmen olmak dışında bir şekilde akpyi desteklemiş kişilerin tamamını?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 ShadowFury said: Dinsizin önde gideniyim ama tanrı filan varsa vergiden çöktükleri her bir kuruşun gerçekten hizmete harcanan kısımlar haricinde kalan kısımları sistemde virgülden sonraki kaç haneye kadar kayıt ediliyosa işte en ufak küsüratına kadar haram edicem şahsen. Bayağı bi kişiyi dibe çekerim gibi geliyo:P Kul hakkını bunların tanrısı bile affedemiyomuş ille de hakkı yenen kişinin affetmesi gerekliymiş falan filan işte. dinsizim diyen adam bile konuyu buradan görüyor ama bizim müslümanlar deve kuşu gibi mübarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 abi işte devletin içine dini sokarsan böle bombok karmakarışık işin içinden çıkılamayan bi duruma girersin. ama oturmuş bi düzen, kimse sesini çıkarmıyor, zaten sesini çıkaran olursa VAY KAFİR diye linç ediliyor falan fistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 "roket adam" said: Almanya'da diyanet işlerine ödediğin vergiyi, eğer hristiyan değilsen ödemek zorunda değilsin. Böyle bir güzellik var. O verginin adı da zaten diyanet falan değil, direkt kilise vergisi (bkz. kirchensteuer). Ayda 13 euro civarı bir paraydı hatta yanlış hatırlamıyorsam. TR'ye de aynı sistem gelsin, müslüman olan vergisini ödesin, finanse etsin diyaneti. X kişinin hristiyan, ateist olarak ödediği vergi de diyanete gitmesin, bu kadar basit. Ha ne olacak, TR insanı gidip diyanete daha da fazla para aktaracak DİNÜMÜZLE OYNAYILÜE diye, e olacağı belli zaten, devamı da bi şekil gelecek. Diyanete giden para şu anın 10,000 de biri olur veya 100,000 belkide daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Sufi said: müslüman olmayanların haklarına karşı kendilerine iltimas geçileceğini düşünerek hareket eden büyük bir müslüman kesim var türkiyede. halbuki açıp okusalar kutsal kitap dahil birsürü yerde tersi yazar. yani yukarıdaki arkadaş doğru demiş, islami inanca göre atesitler vergilerinden din hizmetine harcanan paraların hakkını sorabilecekler, aleviler aynı şekilde, gayrimüslimler aynı şekilde. diyanet kurumu bütün türkiye müslümanlarını kul hakkı yiyen durumuna düşürüyor. anca bunu kullanarak hakkini arayabilirsin turkiyede. kardesim ben musluman degilim, diyanete vergi vermek istemiyorum dediginde karsinda kendi kendine rage e girecek tipler kul hakki cehennem falan dedin mi senin yaninda durabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Bu haramzadelerin para ile ilgilerinin en az olan kurum olması gerekirken diger onemli bakanlıkları geride bırakmaları cok ama cok dusundurucu. Uzun zamandır din adına yapılanların kendi keselerini doldurmak,malına mal katmak,rant elde etmek icin yapıldıgını biliyoruz. Diyanet Vatikandan ziyade,halifelik sistemine dondu.Hatta daha isabetli bir atıs yapayım seyh'ul islamlıktan farkı yok. İnananları dine uydurması gerekirken,dini musluman diye gecinenlere uyduruyor.Yuzyıllardır yapılagelen yanlıslar halka mal olmus,benimsenmis diye dinen uygun oldugu masalını uydurup soyluyorlar. Birde osmanlıda ki imparatorluktaki cıkarların korunması icin sultanların istedigine gore fetva vermeler,simdinin iktidarina gore sekilleniyor. Hepsine lanet olsun,bir kurus haram yerlerse fazlasıyla cıksın.Hakkımıda helal etmiyorum. biraz RAGE! oldu ama cok dertliyim bunların yaptıklarından :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Kaede said: inşallah yakında bizim de üstüne film, oyun falan çevrilebilen bir vatikanımız olur vampir dı maskelibalo - istanbul engizisyonu di mi, di mi ya... http://i.imgur.com/OhWXM.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Marty said: Sufi said: müslüman olmayanların haklarına karşı kendilerine iltimas geçileceğini düşünerek hareket eden büyük bir müslüman kesim var türkiyede. halbuki açıp okusalar kutsal kitap dahil birsürü yerde tersi yazar. yani yukarıdaki arkadaş doğru demiş, islami inanca göre atesitler vergilerinden din hizmetine harcanan paraların hakkını sorabilecekler, aleviler aynı şekilde, gayrimüslimler aynı şekilde. diyanet kurumu bütün türkiye müslümanlarını kul hakkı yiyen durumuna düşürüyor. anca bunu kullanarak hakkini arayabilirsin turkiyede. kardesim ben musluman degilim, diyanete vergi vermek istemiyorum dediginde karsinda kendi kendine rage e girecek tipler kul hakki cehennem falan dedin mi senin yaninda durabilirler. maalesef, konun ana fikrini duyduklarında vay kafir yapmaya devam ederler +birde iftira atarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Sparkcaster said: dini inananlar finanse etse, ben niye para veriyorum mesela Ne diyon be saygisizlik yapma. Saygi goster benim inancima !1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Bizim verdigimiz vergiler de egitime gitmesin o zaman!!! Ben istemiyorum cocugumun yalanlar ogrenmesini. Evrimmis, bilimmis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Deacon'a katılıyorum bu konuda. verecek ışığı olmayan, karanlığı sever. satanik evrim şeysileri öğretiyorlar küçücük çocuklara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 eğitime giden paralara rızası olmayanlar müracatlarını eğitim tanrısına yapsınlar. ayrı bi konu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar