Flassh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 of sen hala boynuzları parlatıyor musun? yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 said: Yüzüme baka baka seni seviyorum diyip bunları yapması koyuyor ama en acı intikamı ben almak istiyorum. Öyle ki birdaha kimksenin duygularıyla oynamamayı öğrensin. Sağ memesini kesip aşağıdaki adrese yolla: Ayazağa Kampüsü 34469 Maslak-İSTANBUL 5 No.lu İnşaat Fakültesi Binası Herkes mutlu olur. FIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 dasaaa said: lol abi 1000 şey yazabilirim. ama genel olanı şudur abi, etik değerler var ya. hah onların tümünü çocuğuma "bak bunları ezip geçersen winner olursun" diye öğreticem. zaten önemli olan da bu değil, stil sahibi bi kötü olucaksın ki tadını çıkart. hakikaten kötü olun olm. with style ama. with style gider dunyanin en iyi kalpli insani olur. oyle kolay degil bu isler. bir p.c kolay yetismiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 abi artık yapıcaz bişiler. ülkenin kızlara it gibi davranacak, düşenin üstüne basıp zıplayarak mario'nun ulaşamadığı yerlerdeki gold coinleri toplayacak insanlara ihtiyacı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Ya offtopic ama ben bu konuyu güncelde görüp, pati pet'te kediyle falan ilgili bi konu zannediyodum ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 abi uzunca bi süre biz de öyle sandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Lord_Argos said: Aslında beni hiç sevmediğini şimdi daha iyi anlıyorum. Bir ara ilgisini çekmişim ama sonradan o yok olmuş. Bana kitaplarımı geri verirken hayatımda 3 kitabı okumadan yarım bıraktım, ikiside bunlar dedi. Onları ben vermiştim. Ardından çantasından bir kitap çıkardı. Şu an bunu okuyorum ve o kadar sürükleyiciki iyiki başlamışım dedi. Kitabı okumam için bana verdi. Kitabı bugün elime aldığımda bir fotoğrafçının hayat hikayesini anlattığını farkettim. Lanet fahişe... Abi şu yazıdan sonra ciddi anlamda çocuk olduğunu düşünüyorum. Napıyorsun abi sen? Yok kitabı okumamış yok fotoğrafçının kitabını okuyormuş. Sen hala şu dakikaya kadar bu kıza sormadın mı "NE BOK YİYORDUN SEN O FOTOĞRAFÇIYLA, BUNLAR NE LAN" diye? NApıyorsun abi boynuz hoşuna mı gitti ? Bir de hala intikam falan demişsin. Çocuksun abi kusura bakma. Malla mal olacak kadar hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 hah aferin sacma sacma mesajlar yazıp topluma bir raistlin daha kazandırdınız heheh nıye bu kadar ciddiye alıyorsunuz abi bu olayları, daha 1-2 ay olmuş. her sevdiğin kız senin için uygun olacak diye bişey yok ki? oluyorsa devam, olmuyorsa gg bu kadar kasmaya gerek yok intikam alcam malcam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 bilim milim diye bizi yiyomuş sina da ha, aşk çocuğuymuş bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ayrıl şu kızdan lord sinirleniyorum bak ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 fede said: bilim milim diye bizi yiyomuş sina da ha, aşk çocuğuymuş bildiğin isviçreli bilim adamları ile çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Ardeth said: hah aferin sacma sacma mesajlar yazıp topluma bir raistlin daha kazandırdınız heheh Bunu düşünüyordum he :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Önceki topakda dedik sana, sen gittin bilimci adamın lafını dinledin. Müstehak olm sana. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ohyeah said: ...Çocuksun abi kusura bakma... Sonunda doğru bi cümle çıktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 İntikam için sen de fotografciyla sevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Flameoffear said: Önceki topakda dedik sana, sen gittin bilimci adamın lafını dinledin. Müstehak olm sana. :D abi orada da ardeth %100 hatalı dediydim. ardeth burada da hatalı, burada da yanlış önceli episode da: http://forum.paticik.com/read.php?20,6525448,6530864#msg-6530864 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Okumadan sana iade ettiği iki kitabın ismini merak ettim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 kiz kitabin yazarina asik olmus stalkerlik yapmis mesaj atmis telefonlar degismis daha sonra bulusulmus ve sevisilmis. O arada kiz ben ölüyorum taklidi yapiyor. Ama Yazarda kiz cok tekrar sehir disina cikiyor. Kizin umudu keser gibi oluyor yazardan ve bizimkine hafifden göz kirpiyor, agizinin kenarindaki hardali siliyor. Bizimki sonra buraya gelip KIZ DÜZELDI BEYLER 111!!11 diyip tribünlere üclü cektiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 said: Bana kitaplarımı geri verirken hayatımda 3 kitabı okumadan yarım bıraktım, ikiside bunlar dedi. Onları ben vermiştim kiz adeta gosip gorl ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ben bundan bir dram hikayesi çıkarırım içine seks de koyduk mu gelsin "fifti şeyds of eksdays" niye eksdays çünkü hint baharatı, egzotik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Valla ben değilim boynuzlayan. İftira atıyorsun babacuğum Bu arada lord argos diyince adet dönemi sırasında kız arkadaşıyla banyoda ilişkiye girme yorumu yalnızca benim mi aklıma geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 lord argosu oynayacaksın seni gidi küçük şapşal lord argosun sevgilisi de dilan olacak cuk oturur bence aşk şehvet SEKS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 arsızlık namussuzluk hayvanlık gırla gidecek kim kimi çökeltiyor belli olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 axedice naaptın olm?! O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 olm igrencmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar