Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manyak maç oluyor!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
calimero said:

Böyle bir başlık olsun yahu. Avrupa'dan futbol başlığına ya da CL başlığına baktığımızda böyle maçlar skorlarıyla söyleniyor ahlayıp vahlıyoruz biz de.

En azından bu maçlar burada belirtilirse torrent'ten vs. hd'sini indirir, cips biramizla izleriz maçları.
Mesaj tarihi:
calimero said:

calimero said:

Böyle bir başlık olsun yahu. Avrupa'dan futbol başlığına ya da CL başlığına baktığımızda böyle maçlar skorlarıyla söyleniyor ahlayıp vahlıyoruz biz de.

En azından bu maçlar burada belirtilirse torrent'ten vs. hd'sini indirir, cips biramizla izleriz maçları.

O iş olmaz..
Mesaj tarihi:
dEaThMooN said:

calimero said:

calimero said:

O iş olmaz..

la o iş olmazı mı var. diğer başlık var bunun için, bunu niye açtık yoksa skor söylenecekse. modlarla konuşayım yanına skor söylemek yasak gibi bir şey ekleteyim bari..
Mesaj tarihi:
Liebe said:

geçen seneki manchester city - qpr barclays premier league son maçı kessssinlikle izleyin tüyleriniz diken diken olsun =)

bu maçı ingilterede çakma united'lıların ( koreli arap vs.) dolu olduğu bi pubda bi grup city'linin arasında izlemiştim. Tarafsız izlememe rağmen qpr'ın her golunden sonra o çakma united'lıların, benimde içinde olduğum grupla taşak geçmesiyle tepem atıp city fanına dönüşmüştüm. Son gol geldiğinde kendimi city formalı bi elemanın tekiyle bilardo masasının üstünde sevinirken bulmuştum.

off ne maçtı anlatınca tekrar yaşadım ahaha hiç unutmam o elemanların son golden sonraki surat ifadelerini.
Mesaj tarihi:
fixed
said:
Son gol geldiğinde kendimi city formalı bi elemanın tekiyle bilardo masasının üstünde sevişirken bulmuştum.

off ne maçtı! anlatınca tekrar yaşadım!! ahaha hiç unutmam o elemanların o son golden sonraki surat ifadelerini.
hmmmmfff
  • Yeni Oluştur...