dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Myshkin said: tarlalar sürülmüş 5-5 iyi sürememişler :D
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 abi FDGFDGSFDG su macin tamamini izlemem lazim
calimero Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 LAN SKOR SÖYLEMEYİN AAAAĞĞĞĞĞ!!!!
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 edit: skoru kaldırayım abi 7-5 arsenal. bu ne lan bu ne.
calimero Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 calimero said: Böyle bir başlık olsun yahu. Avrupa'dan futbol başlığına ya da CL başlığına baktığımızda böyle maçlar skorlarıyla söyleniyor ahlayıp vahlıyoruz biz de. En azından bu maçlar burada belirtilirse torrent'ten vs. hd'sini indirir, cips biramizla izleriz maçları.
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 calimero said: calimero said: Böyle bir başlık olsun yahu. Avrupa'dan futbol başlığına ya da CL başlığına baktığımızda böyle maçlar skorlarıyla söyleniyor ahlayıp vahlıyoruz biz de. En azından bu maçlar burada belirtilirse torrent'ten vs. hd'sini indirir, cips biramizla izleriz maçları. O iş olmaz..
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 https://pbs.twimg.com/media/A6fGEY6CQAEK6CF.jpg:large
calimero Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 dEaThMooN said: calimero said: calimero said: Böyle bir başlık olsun yahu. Avrupa'dan futbol başlığına ya da CL başlığına baktığımızda böyle maçlar skorlarıyla söyleniyor ahlayıp vahlıyoruz biz de. En azından bu maçlar burada belirtilirse torrent'ten vs. hd'sini indirir, cips biramizla izleriz maçları. O iş olmaz.. la o iş olmazı mı var. diğer başlık var bunun için, bunu niye açtık yoksa skor söylenecekse. modlarla konuşayım yanına skor söylemek yasak gibi bir şey ekleteyim bari..
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 barnacle said: özet var mı http://www.macozetizle.com/2012/10/31/reading-5-arsenal-7/
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Liebe said: geçen seneki manchester city - qpr barclays premier league son maçı kessssinlikle izleyin tüyleriniz diken diken olsun =) bu maçı ingilterede çakma united'lıların ( koreli arap vs.) dolu olduğu bi pubda bi grup city'linin arasında izlemiştim. Tarafsız izlememe rağmen qpr'ın her golunden sonra o çakma united'lıların, benimde içinde olduğum grupla taşak geçmesiyle tepem atıp city fanına dönüşmüştüm. Son gol geldiğinde kendimi city formalı bi elemanın tekiyle bilardo masasının üstünde sevinirken bulmuştum. off ne maçtı anlatınca tekrar yaşadım ahaha hiç unutmam o elemanların son golden sonraki surat ifadelerini.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 fixed said: Son gol geldiğinde kendimi city formalı bi elemanın tekiyle bilardo masasının üstünde sevişirken bulmuştum. off ne maçtı! anlatınca tekrar yaşadım!! ahaha hiç unutmam o elemanların o son golden sonraki surat ifadelerini. hmmmmfff
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 bizim ofisin bahçede aylık oynuyoruz, ntv spor canlı veriyor. bi arkadaş anne oldu bile !
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Futsal dünya kupası finali oynanıyor eurosport'ta. İspanya 2 : Brezilya 2 Uzatmalar başlamak üzere
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Ust duzey hali saha maci izliyoruz canli canli :)
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Kaliko said: Ust duzey hali saha maci izliyoruz canli canli :) Aynen aklıma o geldi ya, bu adamlarla halı saha maçında olsak nası rezil ederler dedim :D Bu arada 3-2 Brezilya dünya şampiyonu oldu.
Öne çıkan mesajlar