deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Yer varsa yazın beni de madem, yarın gece oynamayacaksanız tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 abi bu durumda topike mesaj atan kişilerden elesso flameoffear deadwoll oynarım dedi başka kimse oynamak isterse onnarda yapabilir şimdi bana bi şekil bi karakter sheet ulastırmanız lazım http://sheetgen.dalines.net/wiki/WikiStart ben şöle bişi buldum süer değil ama idare eder bi acc alıp char sheeti linkleyebilirsiniz save diyince bi numara veriyo ordan yaratma kurallarını bilmeyen varsa Record your character's NAME. Record your character's CLAN OR BLOODLINE. Record your character's GENERATION. (13 olcak background yoksa) Step Two: Select Attributes Prioritize the three categories: Physical, Social, Mental (7/5/3). Your character automatically has one dot in each Attribute. Rate Physical Traits: Strength, Dexterity, Stamina. Rate Social Traits: Charisma, Manipulation, Appearance. Rate Mental Traits: Perception, Intelligence, Wits. Step Three: Select Abilities Prioritize the three categories: Talents, Skills, Knowledges (13/9/5). Choose Talents, Skills, Knowledges. No Ability higher than 3 at this stage Step Four: Select Advantages Choose Disciplines (3), Backgrounds (5) and rate Virtues (7). Your character automatically has one dot in each Virtue. Step Five: Finishing Touches Record Humanity (equal to Conscience + Self-Control), Willpower (equal to Courage) and Blood Pool. (BP size kıyağım 10 olabilir) Spend freebie points (15). Attribute 5 per dot Ability 2 per dot Discipline 7 per dot Background 1 per dot Virtue 2 per dot Humanity 1 per dot Willpower 1 per dot Klan disiplin bilmem diyen varsa bi ÖM atsın çözeriz. KArakterlerin sheet numaralarını ömden atarsanız diğer insanlar görmez. Son olarakta karakterlerinze 2 satır bi backgroun düşünürseniz sevinirim. Tek şartım Prens size bi görev vericek neden vericek. Yane adama borcunuz olabilir, arkadaşı olabilirsiniz, ölmesinin istediği bi rakibi olabilirsiniz, yeni kendini kanıtlaması gereken bi vampir olabilirsiniz orası size kalmış ben 4 örnek verdim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 sheeti yollarken freebielerei harcadıgınız yerleride yazarsanız bende bi kontorl ederim son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 ben öğleden sonra yola çıkıyorum, bayramda teknolojiden uzağım. iyi eğlenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 pff şu iş şöyle burakın dediği gibi karşılıklı marşılıklı olsaydı vampire hiç oynamadım falan demem balıklama dalardım da parmaklarda romatizma başladı irc falan gelemem aga :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 abi karşılıklı için çok zaman ayırmak buluşmak tanışmak mekan ayarlamak 30 yasında masaustu oynayan adam olmak lazım. ircde rahat ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 şimdii tekrar deneyelim pazartesi akşamı diyorum tekrar tarih olarak son denemem valla bundan sonra ne haliniz varsa görün afsassad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 lan.. olum çok istedim ben de bir an öğleden sonra uğraşayım bari, set nasıl olacak peki? dnd mi? kafadan mı? nedir? "ismail türüt" rp si yapabiliyor muyuz? yoksa "ELF LORD DON LARGOS" mu olmamız gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 vampire the masquarade twilight rpsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 ulan hiç de alakam yok konuyla, ilk filmi izledim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 ya ben gelmek isterim aslında da irc cok meh. kırk saat yazacakmıyız ne yapacagımızı filan? bayar öyle. frp nin zevki oynarken dönen alakalı/alakasız geyikler. zar atıp yanlışlıkla gruba bela açıp gruptakilerin suratını görmedikten sonra zevki çıkmaz ki. ya da bilmiyorum. hiç denemedim. eski kafalılık yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 abi asıl irc eski kafalılık eauheauhuea millet skypela felan oynuyoda ben bi log olsun istiyorum abi ildeniz cidden oynucaksan basit özet geçerim yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 şimdi konuyu görünce bakındım. maptools diye bir program varmış. işten kurcalayamıyorum. bakabilen bir baksın. hem dice, hem harita vs interaktif bişi. internet üzerinden de bağlantı var. chat de var sanırım. zar programı nasıl isliyor bilmiyorum ama. mesela oyuncunun attıgı zarı dm de gorebiliyorsa cok super. veya dm gizli zar atabiliyorsa mesela. eve gidince bakıcam bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 abi öle program çok irc dememin en temel sebebi zar scriptleriydi zaten mesela !3d10 yazarsın 3 d 10 atıp sonucları soyleyen scriptler vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 bunda da varmış işte sanırım. fog of war filan da var heralde. okuduğum kadarıyla baya iyiye benziyor. denicem bir ara bir arkadaşla. eğer harbiden oynanabilir ise internet uzerinden rp olayına bakışım değişir direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 abi öle çok program var hatta üşenmessen böle bildiğin masaüstü oynamaktan soğputcak kadar iyi olanlar var minyatürlü haritalı bilmemne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Abi keşke ÖM falan atsaydın ya, yuh 1 ay olmuş neredeyse hiç bakmadım şuraya. Ben oynanacağı zaman aralığı belli olduktan sonra, zaman bana uyuyorsa sheeti falan hazırlar koşa koşa gelirim. ÖM atın yeter, kafamdan çıkıyor bazen. Bir de ww'nin kendi vampire sheetlerini basitçe kullansak yetmez mi? Zaten netten her şeye zar atmak, milletin sheeti açıp kontrol etmek, hesap kitap yapmak, kural tartışmak falan akıcılığı bayağı sarsar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 arada bir up diyorum bu topişke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 ben oynarım sesli olsa daha kolay olur tabi illa irc dersenizde oda olur 19:00 da eve gidiyorum o saatten sonra oynayabılırım ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 irc e gelin oynarım ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 olursa bende gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Ben de oynarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Abi yukarı yazmıştım o zaman vampir the masquareade oynatırım. Karakter sheet hazırlayın 1 haftaya felan bişiler yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Sheetleri sen upload etsene, herkesin aynı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 irc çok yavaş olmuyor mu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar