Aceace Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Olm lan.. "Sosyal medya hesaplarından tarih kaldırıldı küçük bir ertelenme ihtimali var" deniyor. Şimdi baktım hakkatten kaldırmışlar.. Lann.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 tviterde duruyo hala, halkı galeyana getirmeyin, sabrımızı sınamayın, VERİN ŞU OYUNU BU İŞ SULH İÇİNDE ÇÖZÜLSÜN https://twitter.com/CyberpunkGame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 uzayli naziler falan saldirmazsa artik gecikmez bu saatten sonra lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 ertelenmez lan zaten sağa sola dağıtılmış oyun millet çalmış oynuyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 ertelenme değil de development süresinin yeniden gözden geçirilmesi diyelim bu arada. di mi @Aceace uyuz oldum sana geçen günkü bannerlord muhabbetinde kdjasfhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 1 saat önce, Cokomantis dedi ki: ertelenme değil de development süresinin yeniden gözden geçirilmesi diyelim bu arada. di mi @Aceace uyuz oldum sana geçen günkü bannerlord muhabbetinde kdjasfhs Bi saniye ya Bannerlort'ta ne olmuştu ben hatırlamıyorum? Niye uyuz ettim seni? Spoiler Niye ettim bilmiyorum ama ben uyuz ettiysem bi nedeni vardır. Afferim bana sdfsdffsfsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 ya kampanya bitmesine ZAM dedin ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 hypeçı değil hakiki siberpunkçıyım çok istiyorum alıcam da güvenemiyorum sistem. wiçırdaki gibi korsan deneyip alıcam galiba. low falan hiç farketmez 35 fps alim de stutter olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 sana en ucuz yöntemi söyleyeyim. dh forum'a giriyosun, referansları olan birilerinden 2k verip ikinci el ps4 alıyosun, oyunu 1 ay oynayıp sonra ikisini de aldığın fiyatlara satıyosun (dh ve sahibinden), ki cihazı fazlasına bile satabilirsin. çok zor bişey değil. hatta almışken god of war'ları ve last of us'ı da patlatıver. onları da ikinci el disk olarak alıp benzer fiyatlara satarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2020 oyunda drm yok bu arada PC halinde, stadia versiyonu bile drmsiz, launchersiz vs calisacak dumduz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2020 (düzenlendi) ha doğru bak, gog ve adamların drm karşıtı olmalarını es geçmişim. o şekil daha ucuz pratik oluyo tabii sdf. ama low'da da oynanmaz yani şimdi. Aralık 1, 2020 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2020 of alıcaz öyle karar verdik. hasetle stream topik filan takip etmektense alalım dursun, low falan da oynarım. patch gelir multi gelir türkçe var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2020 24 dk bir leak var dolanan yeni, ps4. bazi menuleri, araba dolanmasi, inventory, player house vs gosteriyor, ama fransizca hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2020 official photo mode trailer: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2020 Çoh acayip işler çıkar bu photo mode dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2020 ne kadar acayip olabilir ya altı üstü tek kare resim. bi movie editor koysunlar da işimize bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2020 oha acg'ye review kodu gondermemisler, kotu mu yoksa oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Ayyy .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 (düzenlendi) 11 saat önce, Norak dedi ki: oha acg'ye review kodu gondermemisler, kotu mu yoksa oyun Aralık 3, 2020 quixef tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 liyk: https://siasky.net/AACnGRtnwkUPwqEB0AIFh7I4dzQIIc5z8BWgckMsV-KSPQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 (düzenlendi) 11 saat önce, Goering dedi ki: liyk: https://siasky.net/AACnGRtnwkUPwqEB0AIFh7I4dzQIIc5z8BWgckMsV-KSPQ 1-2 dk baktım da sağda solda teknik failler var yalnız (yoldaki dumanların laps diye son anda belirmesi, 1:15'te ekranın gece vakti bembeyaz olması vs). bi de araç da paso 30km ile gidiyor, umarım kasmasın diye değildir, o hızda kapışma komik kaçıyo. neyse day one patch pak temiz yapıyodur ya da çekenin ekran kartı tırttır diye umuyorum. ama oyuncular isyan edinceye kadar ertelemeye çalışmaları bence tersine işaret. biraz fazla hırslı olduklarından proje çok şişmiş ve artık gerisini yolda temizleriz diyip hala yetiştirememiş olabilirler. Aralık 3, 2020 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 1 saat önce, Darksun dedi ki: 3am nedir ya, tr'de akşam 8'de güncelliyordu steam. bileydik ona göre alırdık izni hef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar