Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 fo ve tes'lerde 3rd person kameralarını sevmiyorum ya, karakter robot robot yürüyor gerçi w3'ün animasyonları akıyordu. 1st-3rd opsiyonel oldu diye yapabildikleri animasyonu beceremeyecek değillerdir heralde. ama aynen customization varken tps olamaması bi üzmedi değil. diyalog'la cutscene'le yetebilecekler mi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 bende fps seviyorum deus ex kafası ama sam in dedigi gibi her iki mod olsa win win olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 said: Witcher was horizontally huge, Cyberpunk is vertically huge bunu daha fazla oyunun akil etmesi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 olur olmaz her oyuna gokdelen mi diksinler ali agaoglu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 HellHound said: hmmm gamespot roportajini izledim gameplay olarak en alakali sey: class based degil, skill based: netrunner/techie/solo skilleriyle mish-mash yapabiliyormussun diger classlar oyunda karakter/lore olarak ama oyuncu secemiyor. bu cok kotu olmus yalniz. en onemli seyi kotaramamislar. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 aquila said: olur olmaz her oyuna gokdelen mi diksinler ali agaoglu gibi. ulan boşluğuma geldi JDSHFGAJSGDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 yahu güzel oyuna açım wiçır 3'ün yarısı kadar content olsun , kaliteli olsun 3rd yahut 1st person farkeder mi cidden :D oyuncular bu kadar müşkülpesent mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 farkede, karakterin gotunu gormemiz lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 nasıl farketmez ya, izometrikten tp'ye geçince dert oluyor da tp'den fp'ye geçince niye dert olmasın? (:P) ama kesin ayağa kalkar millet herhalde, hatta şimdi forumunu bulup kontrol edeceğim, ayağa kalkılmamışsa ben kaldırırım belki lol. bir tuşluk birşey eklenecek yani. "player animasyonunu beceremedik" diyecek değillerdir herhalde, zaten kaç tane oyun yapmışlar tp. https://forums.cdprojektred.com/index.php?threads/fp-vs-tp-perspective-matters.10970207/ ok sahiplenmiş millet konuyu, rahat edebilirim. sandığa gidilmiş bile, söz milletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 ya bu first person aciklamasi, burda degil de yabanci forumlarda TES ve yeni Falloutlari 3rd person'da oynayan insanlarin oldugunu gosterdi bana, saskinlik icindeyim hayati sorguluyorum genel 3rd/1st tartismasi disinda bir olay (sahsen ben 3rd tercih ederim o ayri) harbi Skyrim'i 3rd person oynayanlar var... nasil olur lan boyle bir sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 ben kendi adıma şahsen fp'ye sadece ok atacağım zaman, crosshair'i tam, net, yerinde görmek istediğim anda geçiyorum. geçenlerde r6 wildlands aldım mesela onda da öyle. karakter hareket ediyorsa veya melee yapacaksa daima tp'deyim. karakteri görmek bir yana, çevreyi ve çevremdeki aktörleri görmek ve daha iyi pozisyon almak için de her zaman tp daha kullanışlı. sırf bundan ötürü chivalry oynamadım mesela, tp melee tam bir facia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 aynen abi ben de şaşırdım. yani ne zmn tpsye geçsem fallout ya da skyrimde bi garip, kontrolsüz geldi. sadece armoruma bakmak için fln açmışımdır. hatta onun sırf arada karaktere dışarıdan bakmak için yapılmış bi özellik olduğunu sanıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 thread felaketmis. opsiyon olarak istenmesine lafim yok ama 3rd person olsun, yerden yuvarlanalim diye bakanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 wildlands konusunda bir sey demiyorum, dedigim gibi 3rd person bence de daha iyi eger oyun onun icin dizayn edilmisse, cyberpunk'i ona gore ayarlamalarini isterdim ama daha Deus Ex gidiyorlar gibi, gorecegiz bakalim. Bu E3'de gameplay olmayacak genel public acisindan gelecek seneye anlariz. ama tes ve folarda 3rd person resmen felaket, her seyiyle kotu, karakter animasyonlari, kontrol, genel gameplay hissiyati, akil alir gibi degil 3rd personda oynamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 tp den fp ey denmıste ne zaman third persondakı cyberpunk oyun serisi.. ben duyurduklarından beri fps olmalı diyorum. bütün cybernetic olayını cok daha iyi yansıtır, deus exlerdede gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 aynen. witcher'a ragmen 3rd person olmasina ihtimal bile vermemistim. aklin yolu birmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 HellHound said: FOV degistir her seyi denedim 34 inch ekran, sanirim bu yuzden , yakinim ve ekran buyuk kaliyor. 24 inch falan olsa ve bir anda tum ekrani goruyor olsam belki bir nebze etkilenmem diye dusunuyorum artik. 34 inch de fps daha becerdim diyemem sadece destiny 2 sanirim etkilemedi.. hmmm. fov mu cok genis seciyorum nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 witcher serisi tp idi işte, tp'den fp'ye kastım oydu. oyunun "rpg with gunplay, not shooter with rpg elements" iddiası varken tp beklentisi de normal. deus ex rpg değildi sonuçta. hadi shootingi bir kenara koydum, melee olacaksa tp lazım. böyle tek seçenek çıkarsa oyun melee oynamam kesinlikle şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Tamam abi oynama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 cdprojekt bundan sonra sadece 3rd person oyun mu yapsın deus ex bence güzel bi rpg oyunuydu ayrıca ,hele ilki. yani fps rpg olmaz diye bi kaide bence yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 bir daha kimse böyle bir oyun yapmaz zaten oynamak zorunda kalacaksın (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Deus Ex'ler kadar rpg yapacaklarsa o kadar da iyidir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 melee oynamam dedim, siz ne anladınız? :p shooter char oynarım yani. ayrıca bu şiddetli tepkiye anlam veremedim şu forumda. first person rpg önermesi dahi yapılsa çıldıracak bir kitle olunmasını bir yana koyuyorum tamamen. third person olsun sadece diyen yok, seçenek olsun. first person isteyen öyle oynasın gene. neden şu direnç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 bence sen chivalry oyna biraz , swordplay tamamen saçmalık mouse drag , ama oynaması çok eğlenceli bağırıyorsun fln ayrıca evet sam çok yalnız kalmasın diye bende biraz onun tarafından olcam beyler biz GÖTCÜLER , 3PP'den vazgeçmeyeceğiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 class sistemi yerine skill sistemi secmeleri kotu haber. uzerine settinge ozgun siniflarin playable olmamasi cok kotu haber. ben yine de deus ex'den bir tik daha RPG olacagini dusunuyorum. fakat CDPR acayip kolaya kacmis. su an gundemimiz bu degilse, istedigi kamera acisiyla olsun, RPG oynamaya gelmemissiniz abiler. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar