Dynun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 taktik verin, kahve içerken parmaklarımın arası kaşınıyor resmen son 2 gündür. 1 hafta oldu içmeyeli sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 yak gitsin ya. mis gibi içine çek üfür kenara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 soldaki senin, sağdaki benim ciğer. bunu hayal et mesela. http://i.imgur.com/eFuDh.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 benimki daha samimi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 abi boku yemişsin sen, koyduğum resme şöyle bir tekrar baktım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 2 yıldır içiyorum anca pembeleşmiştir benimkiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 ben 1 yıldır içmiyorum, hâlâ çay-kahve-yemek sonrası içenleri görünce kafayı yiyorum. bırakma bence içmeye devam et, sigarasız hayat kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 abi ustun basın kokucak agzında igrenc bi tat.gerek yok mis gibi ic kahveni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 İçmiceksin hacı en fazla sakız çiğne ama kilo problemin varsa yemekten uzak duracaksın deli gibi iştahın açılıyor ayrıca diziye, animeye, oyuna falan sardırabilirsin zaman hızlı geçsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 ben direk paket almıyorum paket alırsam içiyorum hoş dönemsel oluyor benim genelde ay kapama işlemleri başladığında mesailer geldiğinde hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 puroya başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 kahveyi bile bırak olum gerekirse, 25 yaşından sonra sigaraya mı başlanır zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Theridone said: puroya başla. Admin olsam kesin BAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Nikotin Sakızı al. Sigara içmek istediğin zaman çiğne. 3-4 saat sigara isteğini alıyor. Eğer bu 3-4 saat içinde sigara içersen, mide bulantısı yaşıyosun. Biraz daha soğuyorsun. Bi kaç ay her sigara istediğinde çiğneyebilirsen kurtulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Gel iki gün onkolojiye, düzenli sigara içenlerin ne halde olduğunu gör. Biraz boost alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Nikotin sakızlarına inanmıyorum zira nikaotin almaya devam etmek demek sigaraya olan isteğin aslında azalmaması demek. Bi de cidden ÇOK yiyorum. içimde dolmayan boşluk oldu. gittim yemekleri geçiştirmek amacıyla şu k-fleks midir ne işte o gevreklerden aldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 sigarayı bıraktıktan sonra 10 ayda 15 kilo aldım. bırakmamak için bir sebep daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 abi git sigaranın zararlarını gercekten gormus birini bul konus ya da git spor yap gör ne kadar zorlanıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 şu Allen Carr mıydı o herifin kitabını okudum "sigarayı bırakmanın kolay yolu" çok ikna oldum cidden. şimdiye kadarki en başarılı sigara bırakma deneyimim sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 niye bırakıyon hacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Endure, in enduring, grow strong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Dynun said: benimki daha samimi gibi ahahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 abi kiloyu dert etme.ben 3 ay once bıraktım yaklasık 10 kilo aldım. 3 haftalık surede diet ve sporlar neredeyse yaktım fazlalıkları vucut sıkılastı daha da iyiye gidiyor. kiloyu dert etme sigaranın yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 beyler ben kilo almak istiyorum da yarın başlayıp bıraksam kilo alır mıyım? fak ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 ufff snn be slq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar