BonePART Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 şaka olsun diye yumurta akı döktük başka bişi deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 forumda ego tatmini. since 2003. baska subemiz yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 izmirden herkese selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 ben hep kendimi bilirim yanlis is yapmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=lQlIhraqL7o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 pati eskiden böyle degildi ya.. valla cok garip su son 2-3 yıldaki degisim forumdaki ohh man sayfa basi, ilk sayfayi kacrmstm :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 la öyle ufak nası yazabiliyonuz kendimi torrent kullanamayan kız gibi hissettim. ekleme: alıntıya alınca anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Sen sen sen sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Şu klipteki kız sanki ünlü gibi lan siyah saçlı olan edik: Jessica Alba'nın ta kendisiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 ulan bizim kadın arkadaşlar hayvan gibi içiyor niye hiç biri sarhoş olmuyor? böyle kadın mı olur, baht mı olur:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 sarhoş oluyodur da. belki sarhoşken bile giderin olduğunu düşünmüyolardır. acımasız ama gerçek olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 *CRIT* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 benim yanımda sarhos olan kızlar hep kusuyo yıkayıp yatırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 offf manyahh laff Pewpew said: benim yanımda sarhos olan kızlar hep kusuyo yıkayıp yatırıyorum arkadasim girme araya ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 ohooooooo her seks yapan thread açıyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 antiban said: hani vardır ya; çok sarhoştum, kendimde değildim. bir anda oldu her şey... ben ne kadar sarhoş olursam olayım hiç aklımda olmayan normalde yatmayacağım biri ile yatmayı, ona yazmayı, yanaşmayı düşünmem. hatun kısmının da 2 bira ile kendinden geçip başkasının koynuna girmesi çok gerçekçi gelmez. sanki bir nevi vicdan mekanizmasını rahatlatmak için kurulmuş bir senaryo gibi geliyor bana. yaptım ama canım istediği için değil de sarhoş olduğum, kendimde olmadığı için diye. evet, güzel başlayan bir gecenin ardından, kötü ve pişmanlıkla uyanılan bir öğleden sonraya selam olsun. kusura bakma...2 bira ile bir kadının bir erkeğin koynuna girecek kadar sarhoş olabileceğine inanmam(erkek tecavüzcü Coşkun değilse)ve aynı şekilde bir kadınla sevişen erkeğin de sarhoş olabielceğine inanmam. Belli ki kızın da,senin de canınız birbirinizi çekmiş. Ne güzel olmuş işte. Vicdan yapma canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Black_Hand said: ohooooooo her seks yapan thread açıyor artık her seks yapan açsaydı açılacak çok konu vardı dostum. http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2012/04/28/etten-kemikten-otisabi-2227462.Jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 3. sayfa bence travestiyle sevişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 http://i.imgur.com/dQeOr.png ertesi gün bi diyalog yaşandı mı kızla? tell us moar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 said: evet, güzel başlayan bir gecenin ardından, kötü ve pişmanlıkla uyanılan bir öğleden sonraya selam olsun. heuheuh yazık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Quel-Thul said: http://i.imgur.com/dQeOr.png ertesi gün bi diyalog yaşandı mı kızla? tell us moar abi çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar