Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 1 Hafta öncesine kadar herşey çok güzel güllük gülistanlıktı, cicim aylarıydı 2 günde bir görüşür, deli gibi mesajlaşır ve konuşurduk. Ne olduysa birden mesajlar azalmaya, soğuklaşmaya ve ilk günkü kızdan eser kalmamaya başladı. Canım cicim demesi hak getire... Geçen gün aradığımda "Off ne var konuşucaksan konuş" tarzı telefonu açmasıyla başımdan aşağı kaynar suları boşaltmış oldu. Kusura bakma rahatsız ettim dedim öyle demek istemedim dedi tee akşam uyumadan önce mesaj attı falan. Her zaman kibardım, hiçbir zaman kırmadım, hediyeler aldım, istediği heryere götürdüm, kartlarım açık oynadım ama bu haller niye bir türlü anlamıyorum çünkü; Yanyanayken bunun tam zıttı beni sevdiğini ve ilişkimizde bir sorun olmadığını falan söylüyor ve haraketleri de o kadar normalki. Sevdiğim ve önemsediğim için bu beni yıkıyor sırf bunun için psikiyatriste gittim ama o da fayda getirmedi bari siz verin. Not: İlişki 1.5 aylık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 I have bad news for you... ayrıca dump her before she does Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 başkası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 çek vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 10 sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Lord_Argos said: Her zaman kibardım, hiçbir zaman kırmadım, hediyeler aldım, istediği heryere götürdüm, kartlarım açık oynadım kafadan kaybetmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Kız gitmiş dostum. Yeni denizlere yelken vakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 başkası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 yetememişsin bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 kaç günlük abi kız? neyin derdindesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 /reserved üstüne gitme 1-2 gün gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 boynuzlar güzelmiş kardeşim güle güle tosla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Lord_Argos said: Geçen gün aradığımda "Off ne var konuşucaksan konuş" kizin exine donme vakti gelmis, suratina tukur sonra dans ederek kapiyi kapat cik git kolay gelsin, iyi gunler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 başkası yoksa da olmamasının tek sebebi şu an bulamamış olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Sizin ilişki bir başkası tarafından sulandırılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Duyanda 7 yıllık uzatmalı nişanlısı zannedecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 başkası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Lord_Argos said: Her zaman kibardım, hiçbir zaman kırmadım, hediyeler aldım, istediği heryere götürdüm, kartlarım açık oynadım ama bu haller niye bir türlü anlamıyorum kusura bakma ama hatunun götü kalkmış. yeni başlamış ilişkide bu kadar iyi davranırsan tepene çıkıyorlar işte ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Flassh said: boynuzlar güzelmiş kardeşim güle güle tosla ahhaahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 kız benim eski halime benziyo lan. çok üsteleme görüştüğünüz zaman iyiyse iyisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 hacı hemen şımartırsan tamponu tavan yapar öyle hediyeler küçük sürprizler falan hoş da .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 uzulme kiz mi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 tiLi said: kız benim eski halime benziyo lan. çok üsteleme görüştüğünüz zaman iyiyse iyisiniz. Ciddimisin? İşin garip tarafi, ona göre hiçbir sorun yok ben kuruyormuşum. Biri varsada söylesin kurtulalım ikimizde... 1-2 gün rahatmı bıraksam, arayıp sormasammı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 dostum buna biz regl dönemi diyoruz. 5 gün içinde falan geçiyor. sorun yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar