Feamer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 bu konuyu açma nedenim hem akp vekillerinin kalibresinin göstergesi olması, hemde bu vesile ile nazım hikmeti bilmeyenlerin hakkında bir şeyler öğrene bilmesi ve kendi objektif görüşlerini yarata bilmemeleri içindir... "AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, “Vakitsiz Yazılar” adını verdiği kitabında şair Nazım Hikmet’e ağır sözler sarf etti. Özdağ, “Nazım Hikmet’in naaşı Kurtuluş Savaşı topraklarını kirletir” başlığıyla 2009’da kaleme aldığı yazısını dün TBMM’de dağıttığı kitabına koydu. Yazıda şair “vatanın ve dinin düşmanı”, “ahlaki yapısı tartışmalı” ve “komünistliğin sergerdesi” (olumsuz işlerde elebaşı) olarak nitelendirildi. AK Partili Özdağ, Nazım Hikmet’in vatandaşlığının iadesi çalışmalarına nedeniyle Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’a da sert eleştirilerde bulundu..." http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21675773.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 said: “vatanın ve dinin düşmanı”, “ahlaki yapısı tartışmalı” ve “komünistliğin sergerdesi” (olumsuz işlerde elebaşı) olarak nitelendirildi. ..." daha bu hakaretleri okurken gözlerim doldu... :( çok sinirlendim, kükremek istiyorum herife. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 ARKADASIM, OYLE DEDIM DE NIYE DEDIM BI DINLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 coco said: daha bu hakaretleri okurken gözlerim doldu... :( çok sinirlendim, kükremek istiyorum herife. KIME KUKRUYOSUN LA SEN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 asdasdşas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 asıl bu toprakların bu adamın içinde bulunduğu parti tarafından yönetilmesi hititlerden troyaya bizansa kurtuluş savaşına kadar kim yaşamışsa hepsinin kemiklerini sızlatıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Bence bütün ölenler çok gülüyordur. İyi ki ölmüşüz falan diyorlardır hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 bi partinin her milletvekili mi densiz olur be edit: redeagle ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Bunu söyleyen adamla bir odada 24 saat kilitli kalmayı o kadar çok isterdim ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 birde işlerine gelince kurtuluş savaşı toprakları oluyor,işlerine gelmeyince yahut Atatürk e saldırmak istediklerin de kurtuluş savaşı olmadı yunanlılarla savaşmadık blablabala ilginç tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 AKP tamamen homojen kafaların oluşturduğu bir parti değil. Sağın her kesiminden vekilleri var. Muhtemelen bu da darbe öncesi komünist avlayan kafatasçılardan geriye kalanlardandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 deadwoll said: AKP tamamen homojen kafaların oluşturduğu bir parti değil. Sağın her kesiminden vekilleri var. Muhtemelen bu da darbe öncesi komünist avlayan kafatasçılardan geriye kalanlardandır. Yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Yanisi adamlar çok farklı spektrumda fikirlere sahipler esasen, bir arada durup, rte ne diyorsa evet demeleri yüzünden hepsi aynı tornadan çıkmış varsayıyor insanlar, değiller. Bir tanesi Nazım gelsin, ne olacak? O tayfadan da rant toplarız diye düşünürken diğeri buna atarlanabiliyor. Bu yani. Daha nasıl anlatsam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 adamın kuvai milliywe diye kurtulus savasını anlatan kitabı var ya yuh arkadas http://www.idefix.com/kitap/kuvayi-milliye-ciltli-nazim-hikmet-ran/tanim.asp?sid=O2ABIKMQ4M0M867I6EFC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 deadwoll said: Yanisi adamlar çok farklı spektrumda fikirlere sahipler esasen, bir arada durup, rte ne diyorsa evet demeleri yüzünden hepsi aynı tornadan çıkmış varsayıyor insanlar, değiller. Bir tanesi Nazım gelsin, ne olacak? O tayfadan da rant toplarız diye düşünürken diğeri buna atarlanabiliyor. Bu yani. Daha nasıl anlatsam bilemedim. sana saygı duyuyorum ama yazdıkların boş laf. buradaki herkes akp'nin hangi kesim olursa olsun o kesimlerin oylarını toplamak için her türlü numarayı yaptığını, yapabileceğini, yapmaya devam edeceğini biliyor diye düşünüyorum. kendi içlerinde (tıpkı daha önce ANAP ve DYP aldatmacalarında olduğu gibi, 4 eğilimi birleştirdik aldatmacasını kastediyorum) akp'de de aynı aldatmacanın olması beni şaşırtmaz, şaşırtmıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Hepsini toplasan bir Nazım Hikmet ederler mi gerçekten merak ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Merak etme , etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 kendileri içine giricekleri toprak bulabiliceklermi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 KuddusiMavra said: deadwoll said: Yanisi adamlar çok farklı spektrumda fikirlere sahipler esasen, bir arada durup, rte ne diyorsa evet demeleri yüzünden hepsi aynı tornadan çıkmış varsayıyor insanlar, değiller. Bir tanesi Nazım gelsin, ne olacak? O tayfadan da rant toplarız diye düşünürken diğeri buna atarlanabiliyor. Bu yani. Daha nasıl anlatsam bilemedim. sana saygı duyuyorum ama yazdıkların boş laf. buradaki herkes akp'nin hangi kesim olursa olsun o kesimlerin oylarını toplamak için her türlü numarayı yaptığını, yapabileceğini, yapmaya devam edeceğini biliyor diye düşünüyorum. kendi içlerinde (tıpkı daha önce ANAP ve DYP aldatmacalarında olduğu gibi, 4 eğilimi birleştirdik aldatmacasını kastediyorum) akp'de de aynı aldatmacanın olması beni şaşırtmaz, şaşırtmıyor... Siz AKP'nin düşüncesiz, tek kalıp rte minyonlarından oluşan bir parti olduğunu düşündüğünüz sürece şaşıracaksınız işte adamlar özgürlüklerinizin ırzına geçer, kendi değer yargılarına göre sizi yontarken. AKP'yi bugüne getiren böyle 40 çeşit, her yöne hitap eden adamı bir arada tutuyor olması. Bir yandan Nazım'a yurttaşlığını verelim diyorlar, o kitleden oy alıyorlar; sonra tepki potansiyeli olan bu kafada adamlardan da bu demeçleri veren adamlar sayesinde oy alıyorlar. Senin eğilimleri birleştirdik aldatmacası dediğin şey AKP'nin çatır çatır oy almasını sağlayan temel nedenlerden bir tanesi. Körü körüne okuduğunu anlamadan fanatikçe savunuyorsunuz bir şeyleri ama neyi savunduğunuzun farkında bile değilsiniz. O yüzden adamlara karşı yapılan muhalefet gülünç oluyor çoğu zaman. Karşınızdaki adamların düşünce yapısını, nasıl bir oluşum olduklarını, hangi kafalardan oluştuklarını, yaklaşımlarını falan hiç irdelemeden; sadece yanlış oldukları, kötü oldukları varsayımıyla, liderlerinin imajını partinin kendisi varsayıp zerre bilgi ve fikir sahibi olmadan muhalefet yapmaya çalışıyorsunuz. Okuyup da anlamadığınız ya da kafanıza yatmayan her fikre yazıya atar yapıp, yazıdaki fikri özümsemeden "boş laf" diye çıkışacağınıza önce bir karşınızdaki fikirleri tanıyın. Yoksa bundan 5-6 sene kendinizi rakı masasında AKP şöyle aslan böyle kaplan diye bahsederken bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 eleştiriye tahammülü olmayan adamın eleştirilerinin de hükmü olmaz değerli dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 daha böyle muhalifler olarak birbirimize düştüğümüz sürece akp bize de müstehak zaten. ne etnik ne dini ayrımcılık bu ülkede en kolay sosyal demokratlar bölünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar