Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

is sorunsalı vol.2

vivavale

Öne çıkan mesajlar

Patiler fikir anlamında yardıma ihtiyacım var.Agustosta askerden geldim,üniversite okurken dis ticaret yapan firmalarda calısmıstım fakat simdi daha ciddi bir durumdayım gunu kurtarmak degilde gelecege yonelik bir is bakıyorum.

Onumde bir kac secenek var,bu secenekler arasında muallakta kaldım.patiden is tecrubesi olanlar vardır belki aynı sektorlerde,onların tecrubeleri yardımcı olucaktır diye tahmin ediyorum.

ilk secenegim insaat sektoru.bir insaat firması teklif sundu; Yemen ya da Cibuti ulkerinden birine gondericekler,orada isleri organize edicem,hesapları tutucam vs vs. genel anlamıyla basit bir is.imkanlar acısından da her turlu konaklama,yemek gezme tozma firmaya ait olucak.maas olarak da baslangıc icin 3000$.
tabi donemsel olucak oradaki isler 1 yıl,her 3 ay da bir tatil.oradaki isler bitince de merkezi ankarada olan firmada devam edicem.bunlar iyi tarafları denebilir.

benim aklıma takılanlar gidecegim yerler.her an b.k yoluna gitme durumu var,sıkıntılı ulkeler sonucta.Cibuti denilen yer afrika ulkesi bobregi kaptırma ihtimalim yuksek.AIDS kol geziyomus zaten.lol

ikinci secenege gelirsem Turkiye de kalıp,bir banka da baslayacagım gibi gozukuyor bayramdan sonra,o da kolay is olucak muhtemelen kurumsal da baslıcam.ehh maasları da fena degil baslangıc icin 2000tl alacagım.tabi bu prim di,dil tazminatı vs.guzel bir rakam olucak baslangıc icin.
bankacılık sektoru zaten her halukarda ayakta kalan sektorlerden,calısacagım banka da koklu bir banka o yonden sıkıntım yok.biraz kendimi gosterip merkeze dahi gecebilirim.

evet bu iki secenek arasındayım bir de kamu secenegi var ki aklımın ucra kosesinde duruyor.
karar veremiyorum acıkcası,gidecegim ulkelerin sartları biraz daha iyi olsa hic dusunmeden ilk secenegi degerlendirirdim fakat suphe ediyor insan.sartlar ne durumda onu gitmeden anlayamıyosun.

bu sekilde patidaslarım bana fikir lazım en azından bu yerleri giden goren varsa onlar da yardımcı olabilirler.

Cibuti

http://tr.wikipedia.org/wiki/Cibuti

Yemen

http://tr.wikipedia.org/wiki/Yemen

Sosyal ağlarda paylaş

İnşaat firması aşırı küçük çaplı değilse, ileride CV'nde dandik durmayacaksa orada başla. Banka dediğin ne kadar köklü olsa banka yani, pozisyon IT'de Pazarlama'da değilse her türlü "memur" oluyorsun. Banka ve sigorta sektörlerine fazla bulaşmamak lazım diyorum 3 aydır sigorta sektörüne mahkum olmuş bir insan olarak :p

IT dediğim de "bilgisayarım açılmıyor" IT'si değil tabii, altyapı, sistem geliştirme anlamında IT.
Sosyal ağlarda paylaş

güvenli ise inşaat

yemen'in neresi mesela. yemen aktif el-kaide bölgesi. cibuti bi yere kadar dert olur. yemen'de güvenliğin rahatın olacaksa sorun olmaz hiç.

belli şartlar ile inşaat iyidir.

yol inşaatı ise hakikaten 3ay kadının memesini bırak kendisini görmeden yaşarsn. öbür türlü kafana göre yani. takılırsın
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

güvenli ise inşaat

yemen'in neresi mesela. yemen aktif el-kaide bölgesi. cibuti bi yere kadar dert olur. yemen'de güvenliğin rahatın olacaksa sorun olmaz hiç.

belli şartlar ile inşaat iyidir.

yol inşaatı ise hakikaten 3ay kadının memesini bırak kendisini görmeden yaşarsn. öbür türlü kafana göre yani. takılırsın

abi konaklama iki ulke de de usa ussunun icinde.yaklasık bi kac hafta once yemen de saldırı olmustu askeri ussune orası iste.sdf
ussun icinde turk firması cokmus zaten benim firma haricinde,orda da turk kaynıo yani.
saglık vs.hizmetleri hepsi sirket tarafından karsılanıyor.
4 ay da bir 1 hafta tatilim varmıs,isin guzel yanı ise is kolay kasıntı degil.
aylık 50k$ butce gelicek o butceyi oradaki ihtiyaclara gore kullanacagım.faturalar,vergiler isci maasları vs.bunları da kayıt altına alıcam.

evdekilere azcık acayım konuyu dedim kesinlikle yok dediler arada kaldım birazda.haklı yanları da var.bilmiyorum karar veremedim.
Sosyal ağlarda paylaş

kurumsal dediğin nedir ki? kurumsal pazarlama mı? bir de yani commercial banking var corporate banking var, aralarında fark var.

kurumsal pazarlama fena olmayabilir, yaptığın işlere ve sunduğun productlara göre corpfin'e falan kayarsın belki daha da temiz olur.

bankacılık var bankacılık var sonuçta; ha bence türk bankaları her türlü yerlerde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...