vivavale Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Patiler fikir anlamında yardıma ihtiyacım var.Agustosta askerden geldim,üniversite okurken dis ticaret yapan firmalarda calısmıstım fakat simdi daha ciddi bir durumdayım gunu kurtarmak degilde gelecege yonelik bir is bakıyorum. Onumde bir kac secenek var,bu secenekler arasında muallakta kaldım.patiden is tecrubesi olanlar vardır belki aynı sektorlerde,onların tecrubeleri yardımcı olucaktır diye tahmin ediyorum. ilk secenegim insaat sektoru.bir insaat firması teklif sundu; Yemen ya da Cibuti ulkerinden birine gondericekler,orada isleri organize edicem,hesapları tutucam vs vs. genel anlamıyla basit bir is.imkanlar acısından da her turlu konaklama,yemek gezme tozma firmaya ait olucak.maas olarak da baslangıc icin 3000$. tabi donemsel olucak oradaki isler 1 yıl,her 3 ay da bir tatil.oradaki isler bitince de merkezi ankarada olan firmada devam edicem.bunlar iyi tarafları denebilir. benim aklıma takılanlar gidecegim yerler.her an b.k yoluna gitme durumu var,sıkıntılı ulkeler sonucta.Cibuti denilen yer afrika ulkesi bobregi kaptırma ihtimalim yuksek.AIDS kol geziyomus zaten.lol ikinci secenege gelirsem Turkiye de kalıp,bir banka da baslayacagım gibi gozukuyor bayramdan sonra,o da kolay is olucak muhtemelen kurumsal da baslıcam.ehh maasları da fena degil baslangıc icin 2000tl alacagım.tabi bu prim di,dil tazminatı vs.guzel bir rakam olucak baslangıc icin. bankacılık sektoru zaten her halukarda ayakta kalan sektorlerden,calısacagım banka da koklu bir banka o yonden sıkıntım yok.biraz kendimi gosterip merkeze dahi gecebilirim. evet bu iki secenek arasındayım bir de kamu secenegi var ki aklımın ucra kosesinde duruyor. karar veremiyorum acıkcası,gidecegim ulkelerin sartları biraz daha iyi olsa hic dusunmeden ilk secenegi degerlendirirdim fakat suphe ediyor insan.sartlar ne durumda onu gitmeden anlayamıyosun. bu sekilde patidaslarım bana fikir lazım en azından bu yerleri giden goren varsa onlar da yardımcı olabilirler. Cibuti http://tr.wikipedia.org/wiki/Cibuti Yemen http://tr.wikipedia.org/wiki/Yemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 hangi şirket bu? tepe inşaat mı? yoksa enka mı? başka cibuti'de işi olan kim var bilmiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 İnşaat firması aşırı küçük çaplı değilse, ileride CV'nde dandik durmayacaksa orada başla. Banka dediğin ne kadar köklü olsa banka yani, pozisyon IT'de Pazarlama'da değilse her türlü "memur" oluyorsun. Banka ve sigorta sektörlerine fazla bulaşmamak lazım diyorum 3 aydır sigorta sektörüne mahkum olmuş bir insan olarak :p IT dediğim de "bilgisayarım açılmıyor" IT'si değil tabii, altyapı, sistem geliştirme anlamında IT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 bankada çok kasıyorlar böyle kılık kıyafet sakal, molalar çalışma zamanları izinler falan epey uğraştırabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 hangisinde kız varsa ona git sdfsdf şaka bir yana, git cibuti'ye 3000$ başlangic için harika bir rakam. türkiyede ilk işinde böyle bir maaşı gören adam yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 @dasaaa yok abi tepe diil.orta olcekli bi insaat firması. @senko kız ikisin de de yok abi.sdf Cibuti de gece hayatı baya baya canlıymıs ama direk ticaret seklinde. Yemen de zaten arabic,sırınga ile kan alırlar muhtemelen.lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Çok çalışırım, hırslıyım, oradan oraya geçerim, network kurarım diyorsan banka bir numara. Biraz tehlikeye katlanır, bir meme görmeden 3 ay çalışırım diyorsan inşaat sektörü 1 numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 parasından ötürü inşaat sektörü derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 her türlü inşaat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 güvenli ise inşaat yemen'in neresi mesela. yemen aktif el-kaide bölgesi. cibuti bi yere kadar dert olur. yemen'de güvenliğin rahatın olacaksa sorun olmaz hiç. belli şartlar ile inşaat iyidir. yol inşaatı ise hakikaten 3ay kadının memesini bırak kendisini görmeden yaşarsn. öbür türlü kafana göre yani. takılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Hangi banka diye soralım Bankacılıktada iyi para var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 ama sayarak var. cebe atmak yoook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 bankada hangi pozisyon? strateji geliştirme de var mali kontrol de ama sanırsam şube bankacılığı, MİY olursa müşteri portföyüne göre adam olur, A+ portföyü olursa ileride bütün bankalar peşinde olur, C grubu olursa.. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 MİY fln direk memurluk ya onunla uğraşılmaz Uzmanlıktan başlayacaksın hayatını yaşayacaksın Hem yatış hemde ortalama bi para Müf olma sakın, gerçi bankasına göre değişir ama bayağı kasış bazılarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Şubede o parayı kim alıyormuş girişte ya Eğer şubeyse bankayı çok merak ettim o parayı vercek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 dasaaa said: güvenli ise inşaat yemen'in neresi mesela. yemen aktif el-kaide bölgesi. cibuti bi yere kadar dert olur. yemen'de güvenliğin rahatın olacaksa sorun olmaz hiç. belli şartlar ile inşaat iyidir. yol inşaatı ise hakikaten 3ay kadının memesini bırak kendisini görmeden yaşarsn. öbür türlü kafana göre yani. takılırsın abi konaklama iki ulke de de usa ussunun icinde.yaklasık bi kac hafta once yemen de saldırı olmustu askeri ussune orası iste.sdf ussun icinde turk firması cokmus zaten benim firma haricinde,orda da turk kaynıo yani. saglık vs.hizmetleri hepsi sirket tarafından karsılanıyor. 4 ay da bir 1 hafta tatilim varmıs,isin guzel yanı ise is kolay kasıntı degil. aylık 50k$ butce gelicek o butceyi oradaki ihtiyaclara gore kullanacagım.faturalar,vergiler isci maasları vs.bunları da kayıt altına alıcam. evdekilere azcık acayım konuyu dedim kesinlikle yok dediler arada kaldım birazda.haklı yanları da var.bilmiyorum karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 dasaaa said: ama sayarak var. cebe atmak yoook Banka sektöründe A+ bir şubenin müdürü değilsen öyle bi dünya yooook :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 müfettiş ol, çilemi anla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 ne müfettişisin lan. kimlerin hayatını kaydırıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 yemen derim ben. git abi hayat tecrübesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 ginaly said: müfettiş ol, çilemi anla. Umarım yüzün millete sirke satıp polis gibi dosyaları isterken bu para hesabına nerden geldi, bu imza neden eksik diyenlerden değilsindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 kurumsal dediğin nedir ki? kurumsal pazarlama mı? bir de yani commercial banking var corporate banking var, aralarında fark var. kurumsal pazarlama fena olmayabilir, yaptığın işlere ve sunduğun productlara göre corpfin'e falan kayarsın belki daha da temiz olur. bankacılık var bankacılık var sonuçta; ha bence türk bankaları her türlü yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 ne mezunusun bu arada merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Letsgetthesunshine said: ginaly said: müfettiş ol, çilemi anla. Umarım yüzün millete sirke satıp polis gibi dosyaları isterken bu para hesabına nerden geldi, bu imza neden eksik diyenlerden değilsindir. duruma göre değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 bana niye sikindirik sokunduruk işler geliyor yaa =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar