mono Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 buda bonus...SANDWORM var uhuhuh ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 xunn said: https://www.youtube.com/watch?v=XuDj5v81Nd0 Oha oha oha. Uplayalim yeni sayfaya gelsin. 1h25m den sonra basliyor olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Abi scaling baya silky smooth olmuş, ve diger presentation'da olan dev fps droplar yok. Ya engine'in omptimizasyonda ilerleme kaydettiler yada bina çok yoktu o yüzden kastırmadı çok. Her şekilde çok sevindim ya, DayZ olmadı şu oyun, 350 kişiyle calısıyorlar ve hissettiriyor kendini. Maaşım gelsin direkt alıcam birşeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 abı su vidyoların linklerini de atıver beya ofisten torla giriorm anca oda açmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Kac paraya ne aliyoruz simdi bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 bir ara 50% indirime mi ne girdi o sıra aldım ben de o kadar çok oldu ki unuttum artık. vasiyetime ekleyeceğim çocuklarım oynasın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 bu arada 1080 aldım sayın star citizen, ellerinden öper babişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 alacak gemi çoki yetmezmiş gibi adamlar çıkaracakları her patch le yeni gemi ekleyecekler, indirip kollayıp almak lazım. Carrac holuma gitti ama, iç dizaynı güzel olmuş, karışık değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 ya durun olm onları ıngame parayla alabılıorz oyun cıkınca diye biliorm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Kasim'da Anniversary sale oluyor, 1-2 uber rare gemi haric butun gemiler cikiyor markete. Ben galiba verecem cuzdani. Ingame alinabiliyor hersey evet, ama okkali gemi icin para veya standing grind'dan kurtulmak fena fikir degil gibi. Hype konusuyor ben degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 dolar 2 tl iken 25 dolara almıştım. şu anda dolar 3 tl en ucuz paket 40-50 dolar ve onda da squadron 42 yok. benim paket herşey dahil zaaa eğer oyun patlamazsa başarılı bir investment. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Mustang Delta'yla acılıs yaptım, şimdi Super Hornet'a upgradelicem. İlerleyen aylarda Constellation alır oyun çıktıgında gezerim ikisiyle. CRUISIN' AIN'T CHEAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 kum firtinasi, javelin, sandworm, map editor muthisti fakat SQ42 single player gorevlerden birini gostereceklerdi, es gectiler yine :/ herkes onu bekliyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 grafikler baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 sadece kum fırtınasının, adamın üstünden geçtikten sonra yokolmasına takıldım. onun haricinde ağzım açık izledim scale olaylarını. hala daha inanamıyorum bunun teknik olarak mümkün olabildiğine. kafam basmıyor. hadi 1 tane, hadi 2 tane, HADİ 5 tane dünya yaptın diyelim. oyunun konseptine göre bu dünyalardan zibilyon tane olması gerekiyor. HOW??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Alpha'da değil mi oyun ? Şu an alırsak belli tarihler arasında mı oynayabiliyoruz sadece yoksa hep açık mı alanlara server ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Javelin'in hangar ufaktı sanki. Yeni Corvette çıkarmışlar satışa, Gladius launch'layabiliyor içinden heralde uçarken, max crew 24. Idris koymuş eleman yanına referans olarak. http://www.youtube.com/watch?v=8wSpdsGdiJg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=50Jk-mQ9_pw Şurda da radar suite'lerin konseptinden bahsetmişler. Combat'a yönelik olmayan, exploration ve scouting'e yönelik gemiler daha uzaktan diğerlerini algılayabilecek anlaşılan. Yakın mesafede de şu anda olduğu gibi pasif radar otomatik algılayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Uygun fiyatlı oyuna uygun 3-axis joystick arayanlar varsa: Thrustmaster T-16000M VKB Gladiator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=sK52v7NF-CA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 17sine kadar yildonumu nedeniyle butun gemiler herkez icin ucusa acilmis. Starfarer bakim nasilmis hehe. Grim HEX istasyonuna ugramayan varsa tavsiye ederim..Pirate olunca waypoint cikiyor bulmasi 1 click, ama pirate degilseniz eski usul astroid beltte aramak gerekiyor. ( ICC Probe waypointinden Yela astroid fielde warplayinca sag tarafa dogru bi 5dk cruise ile bulunuyor) http://www.youtube.com/watch?v=jxkCqonu3Yo Criminal statusu dusurmek icinde Kareah'da ki bir terminali hackliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Sawer said: Alpha'da değil mi oyun ? Şu an alırsak belli tarihler arasında mı oynayabiliyoruz sadece yoksa hep açık mı alanlara server ? Ultra Alfa falan su hali ile. Hep acik server, ama gameplay adina combat disinda cok bir mekanik yok henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 1080p60fps versyonu da dusmus, koyalim dursun http://www.youtube.com/watch?v=pdCFTF8j7yI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Yalnız 2.5'te gemiler çok hantal, 2.6'da daha da yavaşlarlarsa işimiz var. Avenger, Gladius falan gayet kıvraktı önceki patch'lerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 https://i.imgur.com/AdQMFcd.gifv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar