Bright Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 ED'ye iyi şanslar: Ship Sizing Charts https://i.imgur.com/UtHUrFg.jpg https://i.imgur.com/uRJwI8E.jpg https://i.imgur.com/s1NIdGN.jpg Disruption silahları, EMP, Dropship'ler ve boarding mekanikleriyle pek başa çıkabileceklerini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 abi hele ciksin :) hersey cok guzel forumda, resimlerde, ciksin oynayalim once. 2 sene bunu bekleyecegime simdilik ed oynuyorum. bu arada SC yi bu forumda ilk alan benim sanirim :D 31 agustos 2013 de almisim :( 2,5 sene olmus hala tiksiniyorum oynadikca o kosudan falan ve daha 2-3 senesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Yapılacak en iyi hamle satın alıp unutmak su an. Tamam çok iyi gidiyor production'ı da, bekle bekle bitmez 2 sene. Baska şeylere odaklanın akarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Thiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Simdiden para gommenin amaci ne ki o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Bu sene içinde ikiye bölüp oyunu SP kısmını ayrı satmaya başlayacaklar. SQ42'nin çıkış tarihi 2016. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Ha oyle bi artisi varsa mantikli olabilir. Ama 5 yil be abi. Axedice in oyunu gibi olcak ciktiginda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 ucuz cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Squadron 42 / Singleplayer Alpha No longer planned for release per head of Foundry 42, Erin Roberts[27] an alpha of the single-player game, and then finally a beta of the persistent universe by the end of the year (2014). Chris Roberts, Forbes May 2013 Interview[3] Further out is the single player alpha (roughly August 2014) and the alpha for system universe (again, roughly December 2014). Chris Roberts MMORPG.com Interview, PAX East 2013[22] The plan is to give you guys a final polished S42. Alpha and Beta access are absolutely on for Star Citizen in terms of the different modules (Hangar, Dogfighting, Ground Based combat etc.) but S42 will be a standalone game given free to all those who have backed before Star Citizen launches. Having said that, as S42 will be using all the elements from these different modules, and improving the game based on the communities feedback as they are released for Alpha, you will all be making a contribution to making S42 a much better game. What we won't be letting people see early is the plot / story and missions, as we want it to be a ground breaking, immersive experience for everyone when they first play the campaign and are introduced to the level of quality we want to bring to the universe. Erin Roberts on January 17, 2014[27] Lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xenus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 http://www.amazon.com/gp/product/B00371R8P4 meraklısına Thrustmaster Hotas Warthog Joystick amazon'da historical low fiyata düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pascha Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 1.300 kusure geliyor kargo ile us icin fiyat super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Leopar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Kanuni said: bu arada SC yi bu forumda ilk alan benim sanirim :D 18 Haziran 2013 ;D oyun cok guzel olacak fakat yapmalari gereken cok sey var, beklemek sorun E:D'ye uc gun dayanabildim bu arada. biraz bayik oldugunu, content olmadigini biliyordum ama bu kadar hizli bayacagini hic tahmin etmemistim. indirimden once almistim bide, 45 dolar odediydim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Marty Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Leopar said: indirimden once almistim bide, 45 dolar odediydim sdf indirimden 1 gun once almistim ben de, refund isteyip tekrar aldim 15e. cok once almadiysan bi bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Ed adami yutar :) Alismak icin 100-200 saat lazim en az. Sonra anliyorsun ne nedir falan. Gereksiz buyuk oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 E: D'nin kafası değişik abi. gece rüyamda galaksi merkezine olan yolculuğumun aptal bir kaza ile sonlandığını falan gördüm 2 kere, kabus gibi uyandım falan böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Lan! Aha ruyaymis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 2.1 live olmadan bir araya gelip connie ile tur atalim, multi crew cok eglenceli bir nane. Live olunca connie gidecek benim hangardan, gerci yerine Freelancer gelecek ama connie kadar turret seat yok onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xenus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 https://gfycat.com/EnchantedCornyGecko tachikoma varmış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 100 dolardan satarlar mining bot basina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 hafta sonra ... Suark Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 LAAAAAN http://www.youtube.com/watch?v=np7hv-QAXXU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… xunn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Hızlı çalışsınlar cocugumu kesicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 star citizen fonu açmak gerek ya bankaya, her 100-150 bir şey atacaksın içine. oyun çıkana kadar (3 yıl sonra fln asdhuasd) içinde böyle 4-5k birikmiş olacak, GPU yapıştıracaksın sli + soğutma + stik hmpppsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 VR konusunda ne yapıyor bu adamlar hiç okudunuz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… xunn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 single belki VR'la eglenceli olur da multiplayer'da çekilmez dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bright Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Fast-paced olduğu için ve sistem gereksinimlerinden dolayı VR desteği olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 Sonraki 50.sayfa (Toplam 155 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 4 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri MMO Genel Star Citizen × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 http://www.amazon.com/gp/product/B00371R8P4 meraklısına Thrustmaster Hotas Warthog Joystick amazon'da historical low fiyata düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 1.300 kusure geliyor kargo ile us icin fiyat super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Kanuni said: bu arada SC yi bu forumda ilk alan benim sanirim :D 18 Haziran 2013 ;D oyun cok guzel olacak fakat yapmalari gereken cok sey var, beklemek sorun E:D'ye uc gun dayanabildim bu arada. biraz bayik oldugunu, content olmadigini biliyordum ama bu kadar hizli bayacagini hic tahmin etmemistim. indirimden once almistim bide, 45 dolar odediydim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Leopar said: indirimden once almistim bide, 45 dolar odediydim sdf indirimden 1 gun once almistim ben de, refund isteyip tekrar aldim 15e. cok once almadiysan bi bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Ed adami yutar :) Alismak icin 100-200 saat lazim en az. Sonra anliyorsun ne nedir falan. Gereksiz buyuk oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 E: D'nin kafası değişik abi. gece rüyamda galaksi merkezine olan yolculuğumun aptal bir kaza ile sonlandığını falan gördüm 2 kere, kabus gibi uyandım falan böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Lan! Aha ruyaymis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 2.1 live olmadan bir araya gelip connie ile tur atalim, multi crew cok eglenceli bir nane. Live olunca connie gidecek benim hangardan, gerci yerine Freelancer gelecek ama connie kadar turret seat yok onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 https://gfycat.com/EnchantedCornyGecko tachikoma varmış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 100 dolardan satarlar mining bot basina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 LAAAAAN http://www.youtube.com/watch?v=np7hv-QAXXU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Hızlı çalışsınlar cocugumu kesicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 star citizen fonu açmak gerek ya bankaya, her 100-150 bir şey atacaksın içine. oyun çıkana kadar (3 yıl sonra fln asdhuasd) içinde böyle 4-5k birikmiş olacak, GPU yapıştıracaksın sli + soğutma + stik hmpppsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 VR konusunda ne yapıyor bu adamlar hiç okudunuz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 single belki VR'la eglenceli olur da multiplayer'da çekilmez dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Fast-paced olduğu için ve sistem gereksinimlerinden dolayı VR desteği olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar