mono Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Aynen Suark :) Yani daha baya zamani var tabi, ama adamlar ciddi detay yapmislar..geminin icindeki cekmeceyi falan acip kapayabiliyorsun..hani baska gemiye board etme olayi neredeyse yapmislar, load time falan da yok.. Kargo gemisinin thrusterlarini vurup iceri zorla board edenlere cekmeceden levyeyi alip fps modunda dayak atarsin hehe. Buyuk gemilerde kumanda odasi 1den fazla oyuncu kaldiriyor (npc de olabilecekmis), ama onerdikleri sey aslinda baya baya orjinal. 5 pati, ayni gemide search and rescue mission pesinde..baya komik senaryo. Dun twitchden izledim Test serverda 2.0 explo mission yapiyordu biri, sinyali buldu ugrasti warpladi, astroid field cikti kocaman..kirmizi yanip sonen bir beacon aradi, blip blip sesi geliyor boyle yaklastikca hizlaniyor stereo sekilde..samanlikta igne aramak gibi buldu, meger bir gemi enkazi imis, gemisinden cikti yaya sekilde gitti kutuyu aldi gemisine dondu falan.. Enteresan geldi. Takibe aldim ben valla :) @bright, tractor beam var sanirim, medium gemilerin bazilarinda, ama cogu gemi daha yapim asamasinda, sadece bir kac tanesi ile uculabiliyor, bir kismi sadece hangarda..digerleri daha konsept vsvs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Yapsınlar ya, Police gemileri koymuşlar, onlar player'lardan gelen distress sinyallerine cevap verip Pirate'larla falan savaşsın yani. Board olayı da hani fighter vs. fighter olmasın da büyük gemiler küçük gemileri rape'leyebilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 twitch şeyini paylaşsana izleyek bizde. Ya çok guzel o detaylar, zaetn benı ceken oyle seyler. immersionı cılgın yapan detaylar onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Zaten buyuk gemi hantal anladigim kadari ile, ekipteki npc yada player turretlara oturup minik gemilerle ugrasiyor, onerilen bu diye okudum. Oyuncu =/= gemi. Oyuncu = avatar. Anlayis olarak Arma'nin daha action ve uber sci-fi mmo hali gibi geldi bana. Hosuma gitti formul eheh. Bekle simdi 1 yil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Suark said: twitch şeyini paylaşsana izleyek bizde. Ya çok guzel o detaylar, zaetn benı ceken oyle seyler. immersionı cılgın yapan detaylar onlar. http://www.twitch.tv/bod699/c/7043180 1h10m den sonrasi. Sey hosuma gitti, objective kabak gibi ortada degil, biraz aramak gerekiyor hehe. Ondan oncesi de uzayda takilmaca, gemiden cikmaca fps denemece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Ya bir de FPS mekaniklerini de boşlamasınlar istiyorum. O demo'nun birinde iron sight'lı M5K gibi birşey vardı, FPS modda kullanılan silah/zırh/ekipman'a da upgrade sistemi getirmeliler gemiler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 26ci dakikalarda fps modunda dolaniyor. Oyun motoru Cyrengine tabi aydinlatmalar detaylar cillop su hali ile bile. Neyse gelistirsinler ya, 1 seneye elle tutulur hale gelir umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Patch 2.0 den bir adet mission videosu. http://www.youtube.com/watch?v=bQYL802BSjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 şu videodan sonra oyun hala pre-alpha gibi göründü ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 kesif olayinin keyfini hic bilmiyorum. uzay simi hic oynamadim ondandir belki. tractor beam ne bilmiyorum da, EMP BLAST varmis. charge ediyomus. farkedip sistemleri kapatmazsan yiyosun EMPyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 2 seneye cıkar, 4 seneye adam olur, 6 seneye biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 bingildak said: şu videodan sonra oyun hala pre-alpha gibi göründü ya... Abi pre alpha zaten bence. Ama bi noktadan sonra isler baya hizlancak gibi geliyor bana. O zamana kadar sabir ve elite :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 https://robertsspaceindustries.com/pledge/Packages/Star-Citizen-Starter Indirimli paket dusmus gene, 1600kusur adet kalmis, eli giden varsa kapsin derim, ben kaptim. ref codu da yapistirim yuzsuce ehe STAR-4Y6S-7QWX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 çok hoş http://www.youtube.com/watch?v=EjDe0V7CTRs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 alt alta starter paketinin linki ve şu video. MUST RESIST THE HYPE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Video baya iyiymis(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 alan olursa ref kodumu kullanirsa sevinirim STAR-L4BS-7CWX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 bos vaktimde acip gemilere bakiyorum sitesinden. bol bol bakayim da hype'im gecer param bende kalir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 30 dolarlık paketten aldım ben. Daha indirmedim oyunu. Aurora diye bir gemi hangarda seni bekliyor diyor. Girsek gemiyi uçursak, patlayıp mal mal yaya kalma durumu olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 gemıler respawn oluo ya da bılgısayar kaldırcakmı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Şimdi respawn oluyor da, sonra olmıcak öyle. Eve kafası o konuda biraz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 3 ay garantili aliyosun. bu 3 ay oyun resmi olarak basladiktan sonra 3 aydir heralde. simdi alphada patlattin yaya kaldin olmaz heralde? oyun basladiktan sonra da oyun ici parayla insurance yaptirabiliyosundur sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Normal laptopum msi gt70. Oynatmama ihtimali yoktur herhalde. Ama işyerindeki samsungum muhtemelen oynatmaz. Gerçi zaten eve gibi yarı afk oynama durumu yoktur herhalde SC de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Marty said: 3 ay garantili aliyosun. bu 3 ay oyun resmi olarak basladiktan sonra 3 aydir heralde. simdi alphada patlattin yaya kaldin olmaz heralde? oyun basladiktan sonra da oyun ici parayla insurance yaptirabiliyosundur sanirim Aynen böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar