bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Bright said: Star Ctizien @ IMDb Film gibi kadroları var, hayırlısı. o kadar kaynagin nereye aktigi belli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Xenocide said: erekte haller xunn'u wingmanim yapmak için sabırsızlanıyorum asdf yeteri kadar yalvarırsa gunner'ım da yapabilirim. Nigga... http://i.imgur.com/MemXRHK.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Suark said: abo yav şey demek işte, sürekli gaza mı basıcam yoksa sadece ihtiyacım kadar olan ıtkıyımı verıcem uçak uçmasımı ( atmosfer hava yer çekimi falan ) uzay gemisi uçmasımı (oooo uzay oooo) Şu hareketleri yapabilcekmiyiz yani http://www.youtube.com/watch?v=828Yf7JVU_M Yoksa uçak uçmasıysa meh bf4 falan oynarım gıder throttle barı var, ne yüzdede tutarsan o kadar force apply ediyor işte, sürekli W tutma gibi bir durum yok. Bide shift boostunu biraz akıllı kullanıcaksın manevralar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 hmm o zaman uçak uçması demekki. Belki combat dışında newtonian yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Baya yol almışlar..tonla içerik var..açık dünya olayı geldiğinde alıcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Newtonian olmasin !!! Gercekcilikte bir yere kadar. Noooooioioioooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 biraz eski ama, konuyla ilgili yazmislar birseyler. http://mognation.com/star-citizen-physics-flight-mechanics-part-one/ asil kismi suradan almislar. https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/12741-Physics-Not-A-Dirty-Word Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Suark said: kalmamış ki fak neyse 1-2 aya normal versiyondan alırım https://robertsspaceindustries.com/pledge/Packages/Star-Citizen-Starter tekrar geldi 30$lık pack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 ya tam elite'i alıyodum. bunda yapabiliyor muyuz bir şeyler şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Nein bunun daha en az 6 ay-1 senesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Suark said: hmm o zaman uçak uçması demekki. Belki combat dışında newtonian yaparlar Hayır değil işte. Bildigin uzay simülasyonu, thrusterları nasıl kullanırsan öyle gidiyor, G-force'u da ona göre yiyorsun. Yerçekimi yok yani. Belli bir forcela gidiyorsun diyelim, thrust'ı 0'a çeksen de o yöne gitemeye devam ediyorsun. Inertia var, bu sırada diger side thrusterlarla rotate edip geri geri(veya strafe) giderek sıkıyorsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Civcivhead said: ya tam elite'i alıyodum. bunda yapabiliyor muyuz bir şeyler şu an? Arena commander ve social module var su an, FPS modülü çıkıcak önümüzdeki bir-iki ayda. Arena commander'da ister PvP ister Pve(co-op da oluyor) yapıyosun. Bildigin ciüv ciüv, combata ısındırır, görsel olarak güzel ama iyi pc gerekiyor, kastırıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 ref verın kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 xunn said: Civcivhead said: ya tam elite'i alıyodum. bunda yapabiliyor muyuz bir şeyler şu an? Arena commander ve social module var su an, FPS modülü çıkıcak önümüzdeki bir-iki ayda. Arena commander'da ister PvP ister Pve(co-op da oluyor) yapıyosun. Bildigin ciüv ciüv, combata ısındırır, görsel olarak güzel ama iyi pc gerekiyor, kastırıyor yani. mersi abi. free roam çektiydi canım elit alayım madem. scyi de alıcaz zaten el mahkum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Suark said: ref verın kızlar STAR-KG52-LM4W Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 abi oyun hakkında kısa bi bilgi verebilicek olan varmı? bi tane gemimiz var onunla yardırıyoruz sanki wowdaki charımız gibi aynı mantıkmı? level falanmı kasıyoruz kendimizi mi geliştiriyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Peh ucuz paketi kacirdim ya. Ben galiba alacam, ama karar veremiyorum Mustang Alpha yada Aurora dusunuyorum, bekliyim mi baska indirim gelir mi? Birde seyi merak ediyorum, boyle canavar gibi gemiler var iyi guzel, oyun ici para birimi ile gemi alip degistirebilecez mi? Yoksa Store'a mi muhtac olacaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Oyun ici para ile de tum gemilere erisilebilecekmis, istersek sureli olarak kiralanabilecekmis. Super nub tuto http://www.youtube.com/watch?v=XyelrEwwZtc Indirimli fiyati kacirmayaydim iyiydi. Mustang packi alacam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 daha cok var, indirimde olur tekrar. zaten yapıcak bisi yok oyunda şu an anca ucmayı ögrenirsin. bide pew pew dm haritası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Squadron 42'de belese geliyor o nedenle aklim yatmiyor degil, elle tutulur hale gelmis gibi. Upgrade opsyonuda olmasi falan...Aslinda 2 yildan sonra adam gibi ekran kartim oldu, sanirim onun gazindayim eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 abi gecen ay işte 1 haftlıgına freeydi , 30gb cektim. bi hangar var, bi tane köy meydanı var bide deathmatch haritası vardı. ha bide race haritası. yani 1-2 saat bi oyalandım sildim sonra heahe attım steamden msj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Ben bu oyunun allahı olucam diye kasmayacaksanız acele etmenin alemi yok, indirim bekleyin tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 bu oyunun allahı olamaz zaten tahminimce kimse burda. 30k$ yatıran var oyuna :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 verdi de ne oldu, adami oyunda galaksi mi yaptilar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar