Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Atmosfere hic lafim yok, ben direk bozuk kirik olan yerler duzelmis tespitinde bulundum. Arena Commander da keskin donus yaptigim zaman kokpit den firlayip gidiyordu pilot, bildigin uzayda surukleniyordum. Elite in hala gezegende on foot takilabilme durumu yok sanirim olmayacak da, fakirin ekmegi umut etmek diyerek SC yi beklemeye devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 patlattigimiz gemiyi salvagelayabiliyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 aquila hala üçün beşin derdindesin ya. bırak çer çöpü artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 oyle zengin olunuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Hypelanir bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Open world yok şu an, arena death match ve racing var sadece. Open world gelince salvage, mining vs gibi şeyler gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 O 10 kişilik mining gemisi hayalim zaten. https://www.youtube.com/watch?v=PArQxi2SU4k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 gemi benim 9 kişide crew ben oyuna girmezsem bu adamlar ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 kendi gemileri de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 insanla ne ugrasicam basarim npc ye para gelsin calissin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 NPC Crew kiralayabileceksin, takım arkadaşların da bazı crew positionlarına NPC yerine geçebilecek diye biliyorum. Ama okuyalı epey olmuştu, yalan olmuş olabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=TuuCRbFb-PI Sunun tamamini bir kilo bira esliginde izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 stream linkini verdiydim ben hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Kacirmisim ben, 13 dakikalik video dan buna sekmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 abv gladmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 5 saatlik videoyu izlemeye ömrüm yetmez, var mı önemli bir şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 atlaya atlaya izle çok bir şey yok aslında, zate nyarısı cosplay ciler ile geyik, ilk başlarını biliyoruz, ortalarda bir de sonlarda bir iki şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 direkt link var farklı şeylerin olduğu yerlere. neresi ilgini çekiyorsa ordan başla izlemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 oyun tarihinin en buyuk balonu olacak bu oyun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Yok abi Duke Nukem varken kimse alamaz o balonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 bunlarin kendi cikardiklari joystick yok muydu? aklimda oyle kalmis ama bulamadim oyle birsey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Saitek ile anlaşmışlar üstüne mad cat ile de anlaşıp komple klavye Mouse hotas urettirmisler. Stream de tanıtıyor hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 gamepadle oynayanı kınadım ayrıca pilotlar NAB bide jump yaparken kulaklıgım mikildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Social Module Release FPS modulu gecikti ama planladiklari sosyal modulu zamaninda cikartmayi basardi adamlar hic olmazsa hehe sehrin acilan bolumu (Arccorp Area 18 landing zone) simdilik bos ama zamanla npcleri diger bolgeleri ekleyecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 http://www.kotaku.com.au/2015/08/derek-smart-threatens-to-sue-star-citizen-developers-unless-they-meet-his-demands/ Bastir derek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar