Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2025 Elite Dangerous full released, expansionları da olan bi oyun. Star Citizen alpha phasede. Çoğu game breaking bugı temizlediler ama yine de sinir bozucu şeyler yaşanabilir. Elite son zamanlarda güzel güncellemeler de almaya başladı. Oyunu bi abandon eder gibi yapmışlardı 2-3 sene önce de şimdi tekrar ilgi ve şefkat göstermeye başladılar. Major updateler geliyor bir kaç ayda bir. Learning curve'u zordur ama onu söyleyeyim. 1
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2025 (düzenlendi) Ben ilk çıkan Elite’i çıktığı dönemde oynamıştım ve o zaman gerçekten aşık olmuştum. Sonra Privateer geldi, o da harikaydı. O zamandan beri aynı tadı verecek bir alternatif bulamadım. Şimdi sırf bu tutkum için özel bir sistem kurdum, heyecanım çok büyük! Eğer destek olmak isterseniz, oyun içi her türlü yardıma açığım Temmuz 17, 2025 akirafes tarafından düzenlendi
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2025 Xenocide, 15.07.2025 10:47 tarihinde dedi ki: Star Citizen alpha phasede KISKISKISKIS
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2025 (düzenlendi) Saitek Pro Flight Instrument Panel gibi — resimdeki tarzda — ekran panelleri eklemek istiyorum sisteme. Ortadaki Stream Deck’i aldım, T16000M Thrustmaster da hazır. Şu an tek eksiğim, o meşhur Saitek Pro Flight ekranları. Elimde boşta duran tabletler ve telefonlar var, sanırım bunlarla benzer bir çözüm oluşturabilirim. Daha önce bu şekilde deneyen oldu mu? Şu uygulamaları buldum: Sim Dashboard (Android/iOS) SimInnovations Air Manager ROCCAT Power Grid RemoteFlight App Bu uygulamaları kurarken bazı teknik zorluklar çıkabilir diye düşünüyorum. O yüzden sizden gelecek tavsiyelere, tecrübelerinize ve rehberliğinize şimdiden minnettarım Yardımcı olursanız çok sevinirim! Temmuz 17, 2025 akirafes tarafından düzenlendi
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2025 GameGlass diye bi app var, pc'ye ve mobile'a kuruyorsun, tabletin varsa güzel oluyor epey. Elite ve star citizen için önayarlı UI'ları var, pek çok komutu onlar aracılığıyla çalıştırabiliyosun. Eğer Elite'i oynamaya karar verdiysen, ED CoPilot diye bir 3rd party uygulama var. 2. ekranın varsa o uygulamayı da açıp yan ekrana atınca epey bi yardımcı oluyor oyun içi etkinliklerine, tavsiye ederim. Onun dışında ED Market Connector var, bu opsiyonel ama elite oyuncuları için bi namus meselesi. oyunun en büyük database'i olan inara.cz sitesine data gönderiyor bu program. Bir istasyona indiğinde oradaki commodityler ve fiyatları, yeni bi yıldız sistemi keşfettiğinde oradaki data, playerların fleet carrierlarının lokasyonları vs. her şeyi güncelliyor sitede. böylece insanlar bi şey aradığında playerların gönderdiği bu datalar üzerinden aradıklarını bulabiliyorlar. O yüzden açmak zorunda değilsin, ama açarsan community'e güzel yardımcı olmuş olursun.
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2025 (düzenlendi) Çok teşekkürler. Çok heyecanlıyım. Dediklerini yapıcağım. Temmuz 17, 2025 akirafes tarafından düzenlendi
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2025 Valla çok güzel bi zamanda başlıyorsun. 1-2 ay içinde baya major bir patch gelecek, oyuna serinin en büyük gemisini getiriyorlar + guild sistemi olan Squadron'ları Vanguard ismiyle overhaul ediyorlar. Oyunun en büyük content açığı olan beraber bi şeyler yapma sorunsalına güzel bi çözüm olması bekleniyor. 1
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2025 Abi adam em dash'inden madde madde yazmaya, emoji kullanımından aşırı kibar Türkçeye ayan beyan ChatGPT mesajı paslıyor sen de "oo scam citizene taraftar çıktı" diye elinde TUZLUKLA hevesle koşup cevap yetiştiriyorsun hiç mi anlamadın ya. 50 yaşındaki adam trollüyor seni şu an...
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2025 (düzenlendi) Estağfurullah. Gold aradan çık... Yok olm 57 olduk ama inanılmaz istekliyim oynamaya. Annemle babamı yeni vefat. Çok özlüyorum onları. Elite ı resmen bir kurtuluş olarak görüyorum. İnceledikçe Elite’e olan hayranlığım iyice arttı, resmen büyülendim! Temmuz 17, 2025 akirafes tarafından düzenlendi
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2025 Eyvallah, siz sağ olun. 89-80 yaşlarındaydılar ama insan sevdiklerine hiç doyamıyor işte… Gidişleri çok büyük bir boşluk bıraktı içimde. Elite’i şimdi bir tür kurtuluş gibi görüyorum.
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2025 goldbären, 17.07.2025 21:44 tarihinde dedi ki: Abi adam em dash'inden madde madde yazmaya, emoji kullanımından aşırı kibar Türkçeye ayan beyan ChatGPT mesajı paslıyor sen de "oo scam citizene taraftar çıktı" diye elinde TUZLUKLA hevesle koşup cevap yetiştiriyorsun hiç mi anlamadın ya. 50 yaşındaki adam trollüyor seni şu an... tavsiye ettiğim ve üstüne konuştuğumuz oyunun Elite Dangerous olması dışında sen de haklısın be jelibon adam 1
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2025 Elite kadar sig ve genis bir okyanus yok, trade ve explorationda elite status ve combatta deadlyde biraktim. Insallah duzelmistir elite grindangerous.
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2025 (düzenlendi) ED CoPilot’u entegre etmeyi başaramadım. Tuşların atandığı (bind edildiği) satırları bulup linkleme kısmında takılıyorum, orayı bir türlü çözemiyorum. Bir de Razer str3eam deck'i de sisteme entegre edemedim. Bir de krediyle gemi alınabildiğini gördüm, her şey dAhil! Bu durumda hangi gemiyi tavsiye edersiniz? Temmuz 18, 2025 akirafes tarafından düzenlendi
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2025 (düzenlendi) Oyunu açtığım halde bir de ed copilot algılamıyor açık olduğunu. Oyunun bulunduğu klasörü tanıttım. Tek tuş takımlarını tanıtamadım. Temmuz 18, 2025 akirafes tarafından düzenlendi
Raze Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2025 ED başlığına yazın ya, güncelde görünce heyecanlanıyorum, oyunu çıkaracağız dediler sanıyorum
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2025 Donanima yazsada olabilir oyundan cok isikli cihazlar sorun.
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2025 Baya bir ilerleme kaydettim. Hemen hemen her şeyi kurudum. Yönlendirme için çok sağ ol Xenocide 1
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2025 ya sokacaksiniz beni de oyuna, gecen girdim menuler falan acayip degismis 4-5 sene oncesine gore, bir halt anlamadim ciktim heh
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 Bi 10 yıl sürer beta gelmesi, 10 yıl sonra da release olur herhalde
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 Squadron 42'nun 2026'da çıkması gerekiyor ama hayırlısı sdfg
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 scamcitizen'a hala bel bagliyoruz oyle mi?
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 next gen mmo olacak yapabilirlerse. 500 uzay gemisini real time savastirmaya calisiyordu en son adamlar, eger serverception olayini yapabilirlerse 500 ilerde 5000lere cikar. breakthrough gelebilir oyundan, uzaya inanin.
Öne çıkan mesajlar