Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Citizen

jagd

Öne çıkan mesajlar

Bright said:

Bu 10 kisilik Frigate'ler Fighter falan launchlayacak mi hangarlarindan yoksa 10 kisi sadece butun gun turretlari calistirmak icin falan mi ?

Fighter launchlanacak. Aynı zamanda geminin içinde bildigin FPS oynayan tipler tutman lazım board edilmen durumunda. Çünkü herifler deck'teki crew'ü indirip gayet rahat geminin kontrolünü ele geçirebiliyor.

Onu geçtim, ona kasmayıp engine room'a gidip gemiye bomba yerleştirebiliyorlar. O yüzden götü kollayacaksın gemi içinde board durumunda. Board için tasarlanan variantlar var, çok düşük signature'lı gemiler, sadece cıplak göze güvenip görmeye calıstıgın falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

xunn said:

Aynen. Ama bu full bitmiş, steam'de çıkmış hali falan. Hani su an DayZ pre-alpha ama ben 1000 saat oynamışım ya şimdiden, öyle düşün.

o senin 4chan squadından kaynaklı bi durum yoksa dayz efsanevi yavaş-eksik ilerliyor.

star citizen da onun gibi olursa ağır sıçarız lel

Ya dogru diyorsun ama DayZ hep öyle oldu be usta. Brolarınla oynayacaksın yani onun kaçarı yok. Aşırı sıkıcı yoksa, bitsin bitmesin.
Sosyal ağlarda paylaş

yani. her extra dedigi sey icin millet parayiv erdikce uretim sureside gittikce ileri atiyor.

misal 2014 sonu icin squadron 42 demisler wikisinde. ortada s42 yi gectim elle tutulur (benim pc icin en azindan) bir sey yok. hangarda yuruyemiyorsun daha. uzayi guzel ama oraya erismek bile 10 dakka yukleme falan tutuyor.

daha persisten universe dizayn asamasindaymis falan.

desin bari bilader su bu bundan sonraki hedefler oyun ciktiktan sonra expansion ya da patchlerle gelecek.

low a getirdim reddit de bir komutlar silsilesi buldum ama yok yani mouse bile o kadar lagli ve atlayarak gidiyorki secim yapamiyorum.

sizlerde nasil bu oyunun performansi.
Sosyal ağlarda paylaş

netten baktim da benim gibi olanda cok ama eski alet benim ya herhalde ondan.

1600x900 e cektim herseyi low a getirdim gene ayni ama..

i5 2500k
8gb
560ti

sistem de elite vs ultrada rahat oynuyorum yani. bunda kiytirik bir kucuk zoneda 3 drone a karsi savas ya da freefly kaldirmiyor. ya da bombos hangar :)

bu kadar da kaldiramamazlik olmamali :(

edit 2 : X rebirth 3.0 teladi outpostda gene ultra high karisik rahatca oynuyorum ki cok guzel onun uzayi falan. gene istasyonda dolasma bok pusur hersey var.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...