Bright Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Bu 10 kisilik Frigate'ler Fighter falan launchlayacak mi hangarlarindan yoksa 10 kisi sadece butun gun turretlari calistirmak icin falan mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Bright said: Bu 10 kisilik Frigate'ler Fighter falan launchlayacak mi hangarlarindan yoksa 10 kisi sadece butun gun turretlari calistirmak icin falan mi ? Fighter launchlanacak. Aynı zamanda geminin içinde bildigin FPS oynayan tipler tutman lazım board edilmen durumunda. Çünkü herifler deck'teki crew'ü indirip gayet rahat geminin kontrolünü ele geçirebiliyor. Onu geçtim, ona kasmayıp engine room'a gidip gemiye bomba yerleştirebiliyorlar. O yüzden götü kollayacaksın gemi içinde board durumunda. Board için tasarlanan variantlar var, çok düşük signature'lı gemiler, sadece cıplak göze güvenip görmeye calıstıgın falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 oyun şuan indirmeye deger mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Çıktıgı zaman sümüklü pilot olmamak istiyorsan başlaman lazım. Çünkü warthunder kadar arcade bi uçuş kafası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Bence yok. Cunku cikisina coooook var bu gidisle. Birde iyi pc lazim cok lagli ugrasmaya degmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Betası bu yıl baslıyor, sonraki senenin sonunda da cıkıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 2016 sonu ediyor yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Aynen. Ama bu full bitmiş, steam'de çıkmış hali falan. Hani su an DayZ pre-alpha ama ben 1000 saat oynamışım ya şimdiden, öyle düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Squadron 42 ciksin bari. Abi o kadar cok sey vaat edilip para toplandi ki .. Insallah dedigin zamana cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 68 milyonu gecmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 xunn said: Aynen. Ama bu full bitmiş, steam'de çıkmış hali falan. Hani su an DayZ pre-alpha ama ben 1000 saat oynamışım ya şimdiden, öyle düşün. o senin 4chan squadından kaynaklı bi durum yoksa dayz efsanevi yavaş-eksik ilerliyor. star citizen da onun gibi olursa ağır sıçarız lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Kanuni said: Squadron 42 ciksin bari. Abi o kadar cok sey vaat edilip para toplandi ki .. Insallah dedigin zamana cikar. Şu an timetable'da ilerliyorlar abi. Vaporware olmayacak, çünkü ÇOK paraları var. Ne kadar paraları var farkındayız değil mi? Çok. baya çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Xenocide said: xunn said: Aynen. Ama bu full bitmiş, steam'de çıkmış hali falan. Hani su an DayZ pre-alpha ama ben 1000 saat oynamışım ya şimdiden, öyle düşün. o senin 4chan squadından kaynaklı bi durum yoksa dayz efsanevi yavaş-eksik ilerliyor. star citizen da onun gibi olursa ağır sıçarız lel Ya dogru diyorsun ama DayZ hep öyle oldu be usta. Brolarınla oynayacaksın yani onun kaçarı yok. Aşırı sıkıcı yoksa, bitsin bitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 ben olsam mesela alır giderim o paraları. ya da gitmem lan. gidip napıcam oyunu yapar kendim oynarım hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Deliverlamazsan götünden kan alıyorlar olm. Ayrıca adam bariz space sevdalısı, sevdigi şeyi yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 100 milyon u vurdugunda gercek gemi yapmaya baslar artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 yani. her extra dedigi sey icin millet parayiv erdikce uretim sureside gittikce ileri atiyor. misal 2014 sonu icin squadron 42 demisler wikisinde. ortada s42 yi gectim elle tutulur (benim pc icin en azindan) bir sey yok. hangarda yuruyemiyorsun daha. uzayi guzel ama oraya erismek bile 10 dakka yukleme falan tutuyor. daha persisten universe dizayn asamasindaymis falan. desin bari bilader su bu bundan sonraki hedefler oyun ciktiktan sonra expansion ya da patchlerle gelecek. low a getirdim reddit de bir komutlar silsilesi buldum ama yok yani mouse bile o kadar lagli ve atlayarak gidiyorki secim yapamiyorum. sizlerde nasil bu oyunun performansi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Geçen arkadaşta oynadım, ne hangarda ne uçuşta hiç bi sıkıntı yoktu gayet akıcıydı. 1-1,5 senelik falan bilgisayarı var öyle ultra güncel setup değil. Bi tek gemi silah vs. seçim ekranı biraz takılıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 netten baktim da benim gibi olanda cok ama eski alet benim ya herhalde ondan. 1600x900 e cektim herseyi low a getirdim gene ayni ama.. i5 2500k 8gb 560ti sistem de elite vs ultrada rahat oynuyorum yani. bunda kiytirik bir kucuk zoneda 3 drone a karsi savas ya da freefly kaldirmiyor. ya da bombos hangar :) bu kadar da kaldiramamazlik olmamali :( edit 2 : X rebirth 3.0 teladi outpostda gene ultra high karisik rahatca oynuyorum ki cok guzel onun uzayi falan. gene istasyonda dolasma bok pusur hersey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladestin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 o değilde girde organizasyona kabul et bari gunde 700 davet alıyorum, su mailler kesilsin bende cillop gibi oynuyo amdfx6300 8gbram r9 280x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 "From the 1 February all Star Citizen purchases will be taxed in Europe. Cloud Imperium will be opening their EU publishing operation which means that all Europeans will be charged tax on all purchases made." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 fuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Çabuk alsın alacak olanlar. Gerçekten diliniz yanar yoksa. Adamlar kibarlık yapıp önceden haber de vermişler tertemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 pıff 1 ay içinde gta5, h1z1 bi de bunu alırsam çökecem. gerçi eninde sonunda alıcam da işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar