Raze Mesaj tarihi: Eylül 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2021 death, resurrection'ı da güzel bi lore'a giydirecekler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2021 (düzenlendi) server meshing ile ilgili bi deadline bekliyorum ben. bu yıl bitmeden gelirse çok büyük olay olur. Player baselerle ilgili de bi şeyler olacak. Pyro ve Nyx sistemlerinden sneak peek bekleniyor. Hayaller: Yıl sonuna kadar server meshing + base building + Pyro sistemi + 2022 Q1 Nyx sistemi Hayatlar: Asansöre bin, gezegenden düş. death - res olayı da klasik host beden ölüyor, başka bedene transfer oluyorsun kafası bi lore yapıyorlar Eylül 25, 2021 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2021 Yani yakın bir tarihte yatırdığım 60 doların karşılığını alacağım gibi Tatmin olursam bir teyyare alırım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2021 Bu akşam başlıyor gazamız mobarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2021 (düzenlendi) twitch.tv/starcitizen CitizenCon son 30 dk Ekim 9, 2021 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2021 CitizenCon günü 24 saatte 2 milyon dolar gelir elde edildi Toplam gelir 390 milyon dolar CitizenCon haftası 400 milyon doların aşılması bekleniyor “ Hedefe yaklaşıyoruz” Chris Roberts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2021 Oyunun cikis tarihi yok, squadron 42 ortada yok haberde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2021 (düzenlendi) cidden skandal gibi bi citizencon'du ya. https://robertsspaceindustries.com/comm-link//18355-Origin-400i?utm_source=Star+Citizen+Supporters&utm_campaign=c8e177a721-citizencon2021highlightsactive&utm_medium=email&utm_term=0_607785b0c2-c8e177a721-28268477&mc_cid=c8e177a721&mc_eid=09b426f5b1#skus şu sayfa muazzam cidden. adamlar sanarsın gerçekten irl yapıyorlar uzay gemisini de, onu satıyorlar gibi sayfa hazırlamışlar. TLDW için dikkat çeken 3-5 şey; Pyro sistemi önizleme gördük. 2022 başı gibi gelecek muhtemelen. Server meshing teknolojisi gelmeden pyro gelmeyecekmiş. dolayısıyla onu da 2022 başı veya öncesi diye öngörüyoruz. Vulkan bilmemnesi bi şeyleri dediler, acayip artıracakmış performansı. Base building sneak peek yapıldı bi de. Beklenen ama görülemeyen en önemli 2 nokta ise, Theaters of War modu ve SQ42 ile ilgili tek kelime edilmemiş olması. Sanki hiç yoklar. Ha bi de gösterinin %90'ının pre-recorded 3-4 tane adamın birbirleriyle muhabbet etmesi üzerine olması nasıl bir fail. Hiç mi utanmadılar şunu hazırlarken, surprise element koymadan bitirmek falan filan oof. Ben hala yani en sonda chris elveda konuşmasını yaptı bitirdi, ekran siyaha karardı, ŞAKAAA ALIN SİZE SQ42 release date falan gibi bi şey bekliyodum. Bacım, scamle scamle demiyorum hobi olarak yine scamle ama arada bi umut kırıntısı at ki keyfimiz yerine gelsin. Böyle de olmaz ki. ama yine bile her şeye rağmen, şu görüntü cidden muazzam; hani sonradan dumb down edip 2d cloud'a dönebilirler de ama bu kadar rezilliğe rağmen kendimi kaptırıyorum şu görüntüye malesef. Ekim 10, 2021 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ekim 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2021 bmm'imi aldılar, hangara sığmıyor dediler, kapı mentelesi takıp kanatlarını ikiye katladılar. alien tech my baklava abs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2021 Bmm artık capital class olucak herhalde, bmm sahipleri catlıo Yeni kücük carrierda hmmphs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2021 bu oyun için hepimizin ihtiyacı olan yegane şey; SABIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 yeminlen sıkıldım no mans sky oynamaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 3.15 live geldiğinde ilginçleşecek oyun ya. ben az az da olsa oynamayı planlıyorum, 3.15'ten sonra 1 sene falan wipe gelmez muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 oyunun düzgün bir sürümü çıktığında muhtemelen metaverse'de oynuyor olursun sigaradan alkolden elektrik çarpmasından ölmediysen sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 oyunun düzgün bir sürümü çıktığında, bütün dünya metaverse oynarken bizde 1 dolar 50 tl olacağı için, bi vr cihazı da 100.000 tl falan olacağı içççün biz star citizen oynıcaz. sadece türklerin olduğu bir star citizen. mmmh düşünsene. TÜRKLER UZAYDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Kasım 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2021 Zamaninda iade ettigime pisman oldum gibi. 2-3 lira bi seydi dolar dvsb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2021 Adamların oyun çıkartma gibi derleri yokki, nasıl olsa para akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Kasım 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2021 çıkartmama dertleri var, çıkartırsa bu para akmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2021 hangi renk xenocide burada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2021 9 sene mi olmuş, orda rekora gidecek galiba. gerçi ffxv dışında aktif dev değil bunların hiç biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 10 saat önce, goldbären dedi ki: hangi renk xenocide burada... en başta bi tane çizgi var ya, o ben işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 (düzenlendi) 3.15 baya iyi durumda şuan. Crashler çok nadirleşmiş. Olsa bile tekrar girince nerde kaldıysan devam edebiliyorsun oyuna. Trade runlara başladım ben. Gemiyi çarpıp patlatmadıktan sonra pek bir sorun olmuyor gibi Azıcık para biriksin mining gemisi alıp onunla devam edicem. Spoiler Kasım 16, 2021 Tridz tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 Yani wipe oldu 3,15 ile, deneyeyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 (düzenlendi) crashi bilmiyorum da geçen yine uzun soluklu bi görevin sonunda buglandı. quantum ile gidilmeyen bi yere (450 km) manual uçarak gittim. oradan 4 tane kutu alıp başka bi yere götürmem gerekiyordu. 450 km'lik yol yaklaşık 10-15 dk sürmüştür. sonra drop pointe gitmem de 4-5 dk (oraya allahtan quantumla gidiliyodu) neyse gittim, indim. kutuları tek tek götürdüm, son kutuya geldi sıra. almıyor abi. kutuyu obje olarak görmüyor. son kutuyu teslim edemediğim için piç oldu. sonra alt f4. ama ertesi gün dayanamayıp tekrar giriyorum. İMÖRJINı çok iyi hala overall fps biraz düşmüş gibi geldi bana ama. 3.14'te şehirlerde daha rahattım, yine 10-15 fps skalasına döndü. yeni inventory sistemi kastırıyor herhalde dicem de, şehir dışında yüksek yine fps. ne bilem anlamadım. Kasım 16, 2021 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 İnventory sistemi başta çok saçma göründü de acaip kullanışlı olmuş. Sürükle bırak her şeyi hallediyorsun. Bir de outpostlarda yerlerde ufak kasalar oluyor içlerinden loot çıkıyor silah mermi bomba ıvır zıvır haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar